jedrekx Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 jeżeli auto posiada wszytskie przeglady na czas tylko i wylacznie w ASO;) to wymieniaja za free;) i bardzo dobrze, że za free
mystic.pl Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 jeżeli auto posiada wszytskie przeglady na czas tylko i wylacznie w ASO;) to wymieniaja za free;) Takie info to rozumiem, że tylko w odniesieniu do wtrysków w BRD Właśnie dla takich akcji olej i filtry wymieniam co 15kkm zawsze w ASO, olej Motula i filtry Knechta przywożę swoje a kasują mnie tylko za przegląd i wymianę symboliczną kwotę, ale zawsze wlepa w książce jest asowska i do tego Gwarancja Mobile
mgtan Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 jeżeli auto posiada wszytskie przeglady na czas tylko i wylacznie w ASO;) to wymieniaja za free;) a skąd masz takie info? ja mam wszystko w ASO robione na czas, wszystkie przeglądy itp. żadnych Auto jak jest po za gwarancją to tak robią też ? czyli jak padnie mi wtryskiwacz to na co się powoływać żeby wymieniali za free?
topor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 na to, że auto jest pod stałą opieka ASO, dlatego w osttania srode robiłem przegląd u Paczkowskiego.
mystic.pl Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Co do wtrysków to np. w passatach 2.0tdi też wymieniają cały komplet z automatu :gwizdanie:
mgtan Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ale to jest jakaś akcja serwisowa? masz numer akcji ? czy co? bo jak mi padł to nic niebyło mowy o wymianie bezpłatnej.
topor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 akcja serwisowa piezopompek dotyczy tylko passata, w audi tego nie ma. Jednak gdy w audi padnie wtrysk, wymiana jest bezpłata po dokananym przegladzie przez Aso na okres 2 lat lub 35tys km.
mgtan Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 akcja serwisowa piezopompek dotyczy tylko passata, w audi tego nie ma. Jednak gdy w audi padnie wtrysk, wymiana jest bezpłata po dokananym przegladzie przez Aso na okres 2 lat lub 35tys km. Skąd masz takie info? w którym AsO? gdzieś jest taki zapis? Bo normalnie masz zwykłą gwarancje dwuletnią na usługe i cześć...ale to po tym jak juz ci padnie wtrysk albo jak masz jeszcze auyto na gwarancji.
topor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 nie wiem czy jest taki zapis, podczas czyszczenia moich wtryskow kierownik serwisu powiedział mi że gwarancja wtryskow jest przegląd, i nie tylko wtryskow. Aso Świtoń-Paczkowski Lubin
mgtan Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 nie wiem czy jest taki zapis, podczas czyszczenia moich wtryskow kierownik serwisu powiedział mi że gwarancja wtryskow jest przegląd, i nie tylko wtryskow. Aso Świtoń-Paczkowski Lubin aaa ale przegląd wtrysków czytaj czyszczenie. Czyli od czyszczenia masz 2 lata lub 35.000 km.
mgtan Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 masz gwarancje że wtryski będą działać od przeglądu do przeglądu?? KT nic o tym nie wie.
topor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 W takim razie polecam zmienic serwis bo Cie robi w ... a gwarancjinie ma no to Ze auto przejedzie bez problemu 35 tys po czyszczeniu
mgtan Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 AL JA MÓWIE O KULCZYK TRADEX. a nie o ASO nawet. jestem ciekaw tylko skąd to wziąles o tych 35.000 od każdego przeglądu będą wtryski działać? jest to tylko na wtryski? bo tak patrząc to będziesz serwisował auto do 400.000 km i zawsze Audi będize gwarantem - a to już jest nie możliwe.
mgtan Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 jakiego OT? gadamy o BRD który ty masz? to jak to wkońcu jest? jest jak móisz czy nie? możesz zapytać tam gdzie ci dali takie info na co się trzeba powołać jak padnie wtrysk w BRD a jest auto serwisowane w ASO od nowości?? wkońcu nie tylko ja mam w klubie A4 i takie info jest cenną informacją dla wszystkich. Wystarczy że powiesz że w rodzinie w np. Gdańsku masz tez BRD i padł wtrysk co zrobić i na co się powołać.
topor Opublikowano 10 Września 2011 Autor Opublikowano 10 Września 2011 loozno, sorry tylko ze tak pozno... [br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 23:24_________________________________________________dawno nic nie pisałem;p Dzieki koledze wrclaguna do auta wleciał oryginalny interfejs Ipod/Iphone a dzieki koledze H4mm3R wpadły krateczki do zderzaka S4:) -brakuje jeszcze tylko spryskiwaczy do pełni sczescia i ryj do audi bedzie skompletowany na 100% :gwizdanie:
Wojtek_A4 Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 A kiedy listwy s line i dokladka na tyl? W przyszlym tygodniu bede siedzial w zielonej pare dni to moze gdzies wychacze zielonego
Rekomendowane odpowiedzi