Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki ubezpieczyciel najlepszy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozostało mi jeszcze kilka miesięcy do końca polisy ubezpieczeniowej i zastanawiam się czy nie zmienić na inna firmę.

Obecnie auto mam ubezpieczone w AXA Direct. Czy to dobra firma?

Prawko mam od 1985r. a pierwsze auto od 1992r. i cały ten okres bezkolizyjnie :gwizdanie: .... i całe szczęście.

Jakie firmy ubezpieczeniowe są OK według was?

Podajcie swoje typy albo doświadczenia z firmami.

Opublikowano

wszytskie firmy na oc sa ok, ja mam w pzu i jest ok, zobacz sobie MTU, jest tanio

Opublikowano

Najlepsze jest ta, co najmniej bierze a najwięcej daje.

A że od każdego potrafi wziąć inaczej, to nie masz innego wyjścia jak osobiście posprawdzać, gdzie, za ile i co dają.

A o kłopotach w przypadku wypłat odszkodowań, to możesz sobie poczytać na forum naszym, jak i każdym innym.

Opublikowano

dla OC to najlepiej jak najtaniej, przeciez to nie Ty od niej kase bedziesz bral tylko ktos jak w niego wjedziesz - niech on sie martwi :)

auto moto giełda

Opublikowano

Warta:)

Opublikowano

Ja mam AXA Direct i na prawde ok i super tanio

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wszytskie firmy na oc sa ok, ja mam w pzu i jest ok, zobacz sobie MTU, jest tanio

ALE MTU (ubezpieczenia na poczcie ) nie polecam!!!! niska składka ale w razie wypadku żenujący poziom ta firma reprezentuje

Opublikowano

co do ubezpieczenia OC komunikacyjnego to tu fajerwerków nie ma, kto jest wypłacalny a kto nie, itp

ponieważ to ubezpieczenie reguluje

Ustawa o ubezpieczeniach obowiązkowych,

Ubezpieczeniowym Funduszu Gwarancyjnym

i Polskim Biurze Ubezpieczycieli Komunikacyjnych

warto przeczytać, szczególnie art. 9, 14, 15, 34, 36, 38, 43, 98, 106

a przypadku AC jest już nieco inaczej, tam liczą się zapisy w OWU

Opublikowano
:good: ja tam z Link4 jestem zadowolony, niecałe 400 za audika 2.8 96r, jeszcze 100 dostałem bo poleciłem żeby tato ubezpieczył swojego a on 1/3 zaoszczędził z tego co wcześniej płacił(co zrobiłem bezinteresownie ;) ) ,jak chcesz to znajdź znajomego i niech cię poleci to na flaszke i śledzia wam wystarczy :>
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak ktos wyzej napisal OC to w kazdej jednej firmie jest podobne roznia sie tylko cena - najtansze byly jak sprawdzalem dla siebie AXA, MTU ale szukalem czegos sprawdzonego jesli chodzi o AC i tu pewniakami sa PZU, HESTIA jak w moim przypadku (warto za pare groszy ubezpieczyc dom i sa wieksze znizki na auto).

Znajoma ma w AXA-ie caly pakeit miala stluczke i mowila, ze wszystko bezproblemowo jej wyplacili i sobie chwali AXE a powiem, ze cenowo bija na glowe innych.

Nie polecam InterRisk i ich glupkowatego tlumaczenia przy odmowie wyplaty odszkodowania z AC, ze przeciez jak byla zima to czlowiek mogl sie spodziewac, ze moze byc slisko i powinien uwazac, zeby nie wpadl w poslizg (taki przypadek mial znajomy i sprawa oparla sie o sad).

Opublikowano

Ostatnio w Avivie coś liczyłem - dla mojego B5 tutaj pakiet wychodzi najlepiej, ale ...

... zaczynają robić ostre wyłączenia przy AC, także proszę zwrócić szczególną uwagę na wyłączenia!!!

Od teraz w moim samochodzie nie ma prawa zasiąść osoba poniżej 26 roku życia - zrobi bum i mogę się pożegnać z kasą :wallbash:

Paranoja jakaś. Teraz się nawet nawalić nie będzie można raz do roku, bo przecież siostry/brata/szwagra nie wsadzę za kółko, bo ma dopiero 25 lat.

Opublikowano

Ostatnio w Avivie coś liczyłem - dla mojego B5 tutaj pakiet wychodzi najlepiej, ale ...

... zaczynają robić ostre wyłączenia przy AC, także proszę zwrócić szczególną uwagę na wyłączenia!!!

Od teraz w moim samochodzie nie ma prawa zasiąść osoba poniżej 26 roku życia - zrobi bum i mogę się pożegnać z kasą :wallbash:

Paranoja jakaś. Teraz się nawet nawalić nie będzie można raz do roku, bo przecież siostry/brata/szwagra nie wsadzę za kółko, bo ma dopiero 25 lat.

UWAGA -Aviva nie ubezpiecza od pożaru.

Czyli jak zapali Wam się samochód od instalacji elektrycznej to aviva nie zwraca kosztów naprawy. A w 99% pozarów samochodów ogień powstaje od instalacji w samochodzie. Aviva ubezpiecza od pożaru TYLKO gdy ogień powstanie ze żródła zewnetrznego , a nie wewnetrznego.

Amortyzacja - 5 letni samochód = 60% gdzie np.w PZU 35%

Dlatego jest tanio ,ale to niepełne ubezpieczenie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

zazdroszczę Wam tych zniżek, ja 1800 za oc;( i to najtaniej :radocha:

Opublikowano

zazdroszczę Wam tych zniżek, ja 1800 za oc;( i to najtaniej :radocha:

to zrób sobie pakiet np. z ubezpieczeniem mieszkania :wink4:

Opublikowano

Niestety z doświadczenia odradzam Hestię i Avivę. Polecić za to mogę ze spokojem Link4.

Opublikowano

Niestety z doświadczenia odradzam Hestię i Avivę. Polecić za to mogę ze spokojem Link4.

Chyba warto by było napisać jeszcze dlaczego :mysli:

Opublikowano

W Avivie wcisnęli mi kit że przy kupnie samochodu przejmujemy pełen pakiet taki jaki kupiliśmy z samochodem, nie dajcie się nabrać straciłem 10 m-cy AC, assistance i inne, zostało tylko OC, niestety nie udało mi się im tego udowodnić bo stwierdzili,że tylko niektóre rozmowy są nagrywane, w hesti bardzo nie miła obsługa, niesłowni i w ogóle do d...., doprosić się niczego nie można, na telefon wydałem gromadę kasy a i tak nic nie załatwiłem. Aha Link4, bezproblemowa obsługa, rzeczowi ludzi, przede wszystkim kompetentni czego reszcie w/w brakuje.