maciejski Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Hej. Czy cos zmienilo sie w temacie tej rury, ktorej koszty w ASO oscyluje w okolicach 700zl? Bo mi nie puscila jeszcze ale okazalo sie podczas zmiany sprzegla, ze jest cala poklejona :| Jakas alternatywa?
David Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 mi ta rura jakis czas temu poszla i musialem ja kupic z ASO bo nastepnego dnia jechalem do Danii. w glowie sie nie miesci ile ten kawalek gumy kosztuje
miro_x Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 jak poczekasz jeszcze z miesiąc to będę miał swoją do sprzedania ale na razie jest zimno i nie chce mi się dłubać przy samochodzie...
Musashi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Czy cos zmienilo sie w temacie tej rury, ktorej koszty w ASO oscyluje w okolicach 700zl? sadzisz ze ASO sie zniechecilo brakiem chetnych i sprzedaje za 100 PLN? masz 2 mozliwosci nowa, albo taniej na allegro jednak z nie wiadomą trwaloscia.
maciejski Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 na allegro nic nie ma a dwa to pytalem raczej czy ktos sprzedaje zamienniki, na szczescie swoje juz sie dowiedzialem i zrobie sobie sam
macieek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Czy cos zmienilo sie w temacie tej rury, ktorej koszty w ASO oscyluje w okolicach 700zl? sadzisz ze ASO sie zniechecilo brakiem chetnych i sprzedaje za 100 PLN? Albo zrobili Buy One Get One Free
lukson Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 na szczescie swoje juz sie dowiedzialem i zrobie sobie sam Mam podobną sytuację, powiesz co wykombinowałeś? Dodatkowo jazda na takiej poklejonej rurze grozi czymś poważnym w razie jej pęknięcia?
Musashi Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 na szczescie swoje juz sie dowiedzialem i zrobie sobie sam Mam podobną sytuację, powiesz co wykombinowałeś? Dodatkowo jazda na takiej poklejonej rurze grozi czymś poważnym w razie jej pęknięcia? totalnym brakiem mocy, dymem jak z lokomotywy, zawaleniem turbiny i katalizatora sadza.
hubipl9 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Słyszałem plotki, że do 2.5 TDi R5 tego z A6 C4 pasuje rura od scanii i jej koszt to niecałe 100 zł ale ile w tym prawdy to nie wiem. Możecie sprawdzić czy przypadkiem nie da się tej części zastąpić rurą z jakiegoś innego samochodu.
lukson Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Obecnie koszt rury w ASO to 780 zł. Podobno ceny się zmieniły, bo jeszcze z 2 tygodnie temu z 1,5 stówy taniej
Przemots Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 No to ja dwa lata temu ponad płaciłem w ASO w Warszawie na Połczyńskiej 511zł.Ale te ceny poszły w górę
Rekomendowane odpowiedzi