Coleman Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Panowie ile kosztuje wyrobienie dowodu osobistego bo mi sie troche wyprał i jak dlugo trzeba czekac?? z gory dziekuje
Coleman Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 ale pewny jestes na sto procent?? i czy dlugo sie czeka za nim czy na poczekaniu oni wyrabiaja??
michal_g84 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 słyszałem w radiu że dopiero od nowego roku ma być za free, teraz podobno jest tylko gratis wyrobienie pierwszego dowodu
bialy986 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Z tego co wiem to płacisz tylko za wyrobienie zdjęć a czeka się ok.miesiąca na nowy dowód.
Coleman Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 az miesiac ?? ale daja jakis kwit ze mozna jezdzic??[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 16:38_________________________________________________ale panowie sorry nie zauwazylem mi chodzi o dowod rejestracyjny moj blod sorry
dziadek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 dowód rejestracyjny powinni ci w urzędzie komunikacji wystawić chyba tymczasowy tak jak się dostaję przez pierwszy miesiąc jak rejestrujesz auto....
bialy986 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Rejestracyjny jeśli nie podrożał to 48 zeta kosztuje i raczej od ręki tego nie zrobią...[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 16:45_________________________________________________ dowód rejestracyjny powinni ci w urzędzie komunikacji wystawić chyba tymczasowy tak jak się dostaję przez pierwszy miesiąc jak rejestrujesz auto.... Ale jak zmienia sam dowód to chyba tymczasówki nie wydają Przy pierwszej rejestracji tylko by dostał no i gdyby zmieniacł blachy...
I r o Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 az miesiac ?? ale daja jakis kwit ze mozna jezdzic??[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 16:38_________________________________________________ale panowie sorry nie zauwazylem mi chodzi o dowod rejestracyjny moj blod sorry czas oczekiwania ok 2 tygodni, ale może to zależeć od miejsca zamieszkania, cena ok. 50 zeta[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 17:50_________________________________________________ Rejestracyjny jeśli nie podrożał to 48 zeta kosztuje i raczej od ręki tego nie zrobią...[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 16:45_________________________________________________ dowód rejestracyjny powinni ci w urzędzie komunikacji wystawić chyba tymczasowy tak jak się dostaję przez pierwszy miesiąc jak rejestrujesz auto.... Ale jak zmienia sam dowód to chyba tymczasówki nie wydają Przy pierwszej rejestracji tylko by dostał no i gdyby zmieniacł blachy... dostaje "miękki" do czasu odbioru "twardego"
Coleman Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 aha dzieki wielkie ale na tym miekkim przegladu nie zrobie??
dziadek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ale jak zmienia sam dowód to chyba tymczasówki nie wydają Przy pierwszej rejestracji tylko by dostał no i gdyby zmieniacł blachy... no już sam nie wiem ale to żadna filozofia urzędnikowi wystawić taki tymczasowy i puścić zlecenie do centrali na nowy...ale kto to wie to tylko Polska :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 16:54_________________________________________________ aha dzieki wielkie ale na tym miekkim przegladu nie zrobie?? zrobisz, dostaniesz druk od diagnosty że masz przegląd...
Zmija Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 teraz jest juz inny dowod to nie wiem wkoncu o ktory chdozi haha
Coleman Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 o dowod rejestracyjny pomylilem sie z tego stresu bo mam za 2 dni oplaty i przeglad a dowod jest w oplakanym stanie
Hugo Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Najlepiej to zdzwoń do wydziału komunikacji i będzie wszystko jasne
Coleman Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 dzieki prezes naprawde z tego stresu to nie kontaktuje ;(
kaju Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Idziesz do WK, tam wyrabiają Ci "miękki", jedziesz robić przegląd, dostaniesz zaświadczenie, że auto spełnia/nie spełnia wymogów, potem jak odbierzesz "twardy", to jedziesz na skp i po okazaniu tego zaświadczenia wbiją Ci pieczątkę z przeglądem. Tylko znając życie wbiją Ci w dowodzie, że jest to duplikat, ale to nic nie koliduje. Kolego, przede wszystkim zachowaj spokój i otwórz sobie browar na rozluźnienie
Coleman Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 nie moge po 1 tzn za nie dlugo siadam za kolo
Rekomendowane odpowiedzi