Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Dowód rejestracyjny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

słyszałem w radiu że dopiero od nowego roku ma być za free, teraz podobno jest tylko gratis wyrobienie pierwszego dowodu

Opublikowano

Z tego co wiem to płacisz tylko za wyrobienie zdjęć a czeka się ok.miesiąca na nowy dowód.

Opublikowano

az miesiac ?? ale daja jakis kwit ze mozna jezdzic??[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 16:38_________________________________________________ale panowie sorry nie zauwazylem mi chodzi o dowod rejestracyjny

moj blod sorry

Opublikowano

dowód rejestracyjny powinni ci w urzędzie komunikacji wystawić chyba tymczasowy tak jak się dostaję przez pierwszy miesiąc jak rejestrujesz auto....

Opublikowano

Rejestracyjny jeśli nie podrożał to 48 zeta kosztuje i raczej od ręki tego nie zrobią...[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 16:45_________________________________________________

dowód rejestracyjny powinni ci w urzędzie komunikacji wystawić chyba tymczasowy tak jak się dostaję przez pierwszy miesiąc jak rejestrujesz auto....

Ale jak zmienia sam dowód to chyba tymczasówki nie wydają :mysli: Przy pierwszej rejestracji tylko by dostał no i gdyby zmieniacł blachy...

Opublikowano

az miesiac ?? ale daja jakis kwit ze mozna jezdzic??[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 16:38_________________________________________________ale panowie sorry nie zauwazylem mi chodzi o dowod rejestracyjny

moj blod sorry

czas oczekiwania ok 2 tygodni, ale może to zależeć od miejsca zamieszkania, cena ok. 50 zeta[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 17:50_________________________________________________

Rejestracyjny jeśli nie podrożał to 48 zeta kosztuje i raczej od ręki tego nie zrobią...[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 16:45_________________________________________________

Ale jak zmienia sam dowód to chyba tymczasówki nie wydają :mysli: Przy pierwszej rejestracji tylko by dostał no i gdyby zmieniacł blachy...

dostaje "miękki" do czasu odbioru "twardego"

Opublikowano

no już sam nie wiem ale to żadna filozofia urzędnikowi wystawić taki tymczasowy i puścić zlecenie do centrali na nowy...ale kto to wie to tylko Polska :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 16:54_________________________________________________

aha dzieki wielkie ale na tym miekkim przegladu nie zrobie??

zrobisz, dostaniesz druk od diagnosty że masz przegląd...

Opublikowano

Najlepiej to zdzwoń do wydziału komunikacji i będzie wszystko jasne

Opublikowano

Idziesz do WK, tam wyrabiają Ci "miękki", jedziesz robić przegląd, dostaniesz zaświadczenie, że auto spełnia/nie spełnia wymogów, potem jak odbierzesz "twardy", to jedziesz na skp i po okazaniu tego zaświadczenia wbiją Ci pieczątkę z przeglądem. Tylko znając życie wbiją Ci w dowodzie, że jest to duplikat, ale to nic nie koliduje.

Kolego, przede wszystkim zachowaj spokój i otwórz sobie browar na rozluźnienie :kox: