topor Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 pieknosc:) dla mnie ideał mozna pwowiedziec. zadnych zbednych dodatkow..... superrr zapraszam do obejrzenia mojej B5:)[br]Dopisany: 28 Maj 2008, 17:05 _________________________________________________a co do felg to poszukalbym ori 17 sline:)
slaweq Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Opublikowano 28 Maja 2008 a co do felg to poszukalbym ori 17 sline:) Ostatnio przekładałem 17'' S-line na moje auto i jakos średnio mi sie podobało
angela Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 a co do felg to poszukalbym ori 17 sline:) Ostatnio przekładałem 17'' S-line na moje auto i jakos średnio mi sie podobało bo nie wiesz co ladne :bicz3:
pawelc Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Bardzo ładna.. :>.. Można oko zawieśić, przypomina mi moją z :>tym ze moja to Avant.... :>... Wiesz, ale ja bym został przy starych felgach .. czyli 16 cali ... Ale każdy lubi co ma ...................................... Pozdrawiam ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
diabloo25 Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Piekna a sesja jak by z reklamy Audi :]
rafalekx Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Myj i dawaj foty.. A co nowego przybyło? Czyżby alu?
rafalekx Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 rafalekx Wyczerpująca odpowiedź ykk ło co Tłobie chłodzi? :gwizdanie: Mów jak na spowiedzi OMG
ykk Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 rafalekx OMG tez byl.. Auto wyglada pieknie.. Slawek zaraz wroci z sesyjki i walnie focisze..
slaweq Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Slawek zaraz wroci z sesyjki i walnie focisze.. Nowe focie w pierwszym poście Staralem sie zrobic podobne do poprzednich zeby porównanie było :>
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 OMG zajebioza na tych felach :kox: niech służą
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 ykk i sławeq dzięki za odwiedziny mam nadzieję że kilka moich patentów pomoże Wam w życiu
slaweq Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2008 OMG zajebioza na tych felach :kox: niech służą Trzeniu dzieki wielkie :notworthy: ykk i sławeq dzięki za odwiedziny mam nadzieję że kilka moich patentów pomoże Wam w życiu heh kilka rzeczy odnosnie zmiany kół sie dowiedzialem :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi