czaki22 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 ładne kółka, i niech ci podłaczą wkońcu radio do fisa bo tak goło troche
topor Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 git malina;) nie wiem czemu tak bardzo mi sie podoba Twoje auto:D:D
slaweq Opublikowano 9 Września 2008 Autor Opublikowano 9 Września 2008 Pewnie dlatego, że mam takie same felgi jak Ty w swoim
topor Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Pewnie dlatego, że mam takie same felgi jak Ty w swoim jedyne sluszne jesli ori:D
slaweq Opublikowano 9 Września 2008 Autor Opublikowano 9 Września 2008 jedyne sluszne jesli ori:D Oczywiscie, że ori i mam takie samo zdanie o nich
topor Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 nie watpilem nawet w to ze nie ori, chodzi o to ze te kola z gamy audi sa najladniejsze:D
Yelo Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Wczoraj miałem okazję widzieć B5 na naszych felach, ale 16'' - wniosek są repliki najładniejszych 17'' ori (ze starszych lat, z nówkami nie porównuję) i to w jakichś dziwnych rozmiarach. Pisałem tutaj, że bardzo przyjemne auto? Pewnie tak, miałem okazję obejrzeć na żywo, chociaż wolałbym normalnego spota
topor Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 bo z B5 to jest tak musi byc sedan i kolko 17 ori :gwizdanie:
maniekR Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Ładnie bardzo ładnie ja tez chciałem takie kupic ale znalazlem troche inne. Super!!
topor Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 nie ma nic lepszego od 1BE;) wyglad nie jest powalajacy ale za to jazda idelana... w porownaniu do zwyklej zawiechy oczywiscie;) .... teraz nasze furki jak blizniaki:D
gryfit Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 PIERWOTNE FELGI ROBILY LEPSZE WRAZENIE....SAM BYM TAKIE KUPIL DO SWOJEJ,,,NA TYCH FELGACH AUTKO ODDAJE SWOJA KLASE I JEST TAK JAKBY PELNIEJSZE:) PZDR
slaweq Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2008 PIERWOTNE FELGI ROBILY LEPSZE WRAZENIE....SAM BYM TAKIE KUPIL DO SWOJEJ gryfit jak chcesz to moge Ci sprzedac te felgi bo mi leżą w piwnicy
rafalekx Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 gryfit jak chcesz to moge Ci sprzedac te felgi bo mi leżą w piwnicy Niedługo będziesz musiał sprzedać nawet te co masz teraz 17'' I przesiąść się na stal 15'' na kołpakach Już Ty wiesz dlaczego Oczywiście wiesz że jestem chętny na te 17'' I to tylko mała prowokacja z mojej strony
slaweq Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2008 Rafał jak moje obecne 17" beda na sprzedaż to tylko dlatego, że założe na ich miejsce 18 od RS6
rafalekx Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 No wiem wiem I to mnie martwi, bo jak ja kupię takie 17 to Ty zaszalejesz z 18stkami i znowu moje srebro będzie musiało ustąpić bliźniaczej limuzynie z Rzeszowa A na takich kołpaczkach to lans pełną gębą - przemyśl to W Tesco widziałem fajne
ykk Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 rafalekx reklamuje sie wdzedzie, gdzie 17 sline do pchniecia.. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
rafalekx Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 rafalekx reklamuje sie wdzedzie, gdzie 17 sline do pchniecia.. :> Spoksik ykku u Ciebie też się reklamowałem - jesteś zazdrosny?
?udi Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 ja w tym cacku juz bym nic nie zmieniał , jest piekna :>
slaweq Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2009 W pierwszym poście wrzuciłem kilka fotek na nowych 18" felgach Fotki na szybko robione takze kiepskie
Rekomendowane odpowiedzi