wiesiek3d Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dzwoniłem do gościa w sprawie tego modułu i powiedział że nie ma opcji uszkodzenia w razie użycia świateł drogowych.
kuchar222 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 no u mnie też się nie grzeje a używam chyba z 2 miesiące i kilka dni temu sprawdzałem go i nic nadtopionego nie ma
lapek85 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dzwoniłem do gościa w sprawie tego modułu i powiedział że nie ma opcji uszkodzenia w razie użycia świateł drogowych. dokładnie tak jest, moduł z pomarańczowym przewodem już sie nie przepali po zostawieniu dźwigni w pozycji długich
cool506 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 A ja wsazdiłęm sobie led hb11 i narazie tak mam jest oki, fakt przeciwmgielnych nie mam ale ile ja ich razu uzywam.... efekt fajny, i nawet mnie zatrzymali, powiedzialem ze to do jazdy dziennej popatrzyl oddal doki i kazal jechac dalej;)
wiesiek3d Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 A ja wsazdiłęm sobie led hb11 i narazie tak mam jest oki, fakt przeciwmgielnych nie mam ale ile ja ich razu uzywam.... efekt fajny, i nawet mnie zatrzymali, powiedzialem ze to do jazdy dziennej popatrzyl oddal doki i kazal jechac dalej;) No to Ci się udało
Jaross369 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 A może ma ktoś jakiś numer telefonu lub adres e-mail do Pana KOGIELA bo chcem zakupić taki moduł ale nic nie ma wystawionego na allegro a na maila z allegro nie odpowiada !
A-rek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 A może ma ktoś jakiś numer telefonu lub adres e-mail do Pana KOGIELA bo chcem zakupić taki moduł ale nic nie ma wystawionego na allegro a na maila z allegro nie odpowiada ! dopiero co kupiłem wczoraj 3 sztuki, a na maile mi odpowiada
PAW99 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 A może ma ktoś jakiś numer telefonu lub adres e-mail do Pana KOGIELA bo chcem zakupić taki moduł ale nic nie ma wystawionego na allegro a na maila z allegro nie odpowiada ! Mam do sprzedania sd-2 nowe kupiłem ale nie znam sie na elektronice moge sprzedać za 40-50zł
Arturoo Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 A może ma ktoś jakiś numer telefonu lub adres e-mail do Pana KOGIELA bo chcem zakupić taki moduł ale nic nie ma wystawionego na allegro a na maila z allegro nie odpowiada ! 604 713 918
Jaross369 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 W końcu zakupiłem moduł i na dniach chcę go montować tylko zastanawiam się w jaki sposób podłączaliście przewody a chodzi mi dokładnie czy używaliście konektorów zaciskowych, oczek czy po prostu wlutowaliście jakoś te przewody ???
kuchar222 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 ja użyłem zacisków i wszystko śmiga
maciasek Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Zakupiłem u Kogiela moduł, mam spory problem z podłączeniem. Ktoś z okolic Waw jest w stanie pomóc ?
rafal1985 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Kolego "maciasek" przejrzyj od początku do końca cały temat a na pewno nie będziesz miał z tym problemów. Dzisiaj zamontowałem urządzenie u siebie i jak na razie jestem zadowolony.
maciasek Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 do B5 jest dobry opis, gorzej do b6 jest gorzej bezpieczniki są zupełnie inaczej. Jak ktoś montował do b6 to proszę o info
barrowiec1 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 A w b6 jest modul centralnej elektryki w watku Bart-sa wszystko jest ladnie rozpisane gdzie co jest...
maciasek Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 można by prosić linka bo nie mogę zlokalizować użytkownika
Arturoo Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Szukajka prawde Ci powie , a jesli wątku Bartka nie możesz zlokalizować no to ja nie mam pytań :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 Wzbraniałem się ,ale założyłem moduł i śmiga jak ta lala, ale u kumpla niestety uszkodzony i reklamacja.
Arturoo Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 no czasem jakaś wada fabryczna się trafi , ja mój od Kogiela używam już kilka miechów i jestem zadowolony
Miroo Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 Ja tez nie mogę sie zabrać do montażu tego modułu jak ktoś będzie zakładał w b6 to niech zrobi opis i zdjęcia dla innych. ja mam bixenon i chciałbym żeby moduł działał w pozycji auto a wieczorem samoczynnie zapalały się xenony ale nie wiem czy tak się da.
Rekomendowane odpowiedzi