m1chal Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Jako, że nadarzyła się ciekawa opcja zrobienia programu u Roberta z Tune Up, postanowiłem skorzystać z tej okazji, bo i tak miałem zamiar kiedyś to zrobić. Były małe kłopoty z ładowaniem turbiny od dołu ale Rob ogarnął to i można było coś wymodzić. Po nowym roku jak kasa wpadnie wtryski pójdą do wymiany, bo moje to już leją niestety. Ja jestem bardzo zadowolony póki co z jazdy autem, teraz mogę w miarę spokojnie wyprzedzać auta i czuć, że auto jest bardziej dynamiczne... więc wszystko na +
antonio Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 ładna seria i przyrost elegancki 80Nm i 20KM
ispee Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Fajnie fajnie. Ja też w moim AFN'ie robiłem program u Roba tylko nie hamował auta bo skrzynia automat bez tipa. Ale roznica kolosalna w jeździe, wyprzedzaniu i działaniu skrzyni... Myślałem dalej nad wymianą wtryskow i turbawki ale do tego musi dojść CooLer i wtedy heble przydałoby się zrobić 312 a to już łącznie robi się duuuża sumka więc pewnie odpuszcze... Pozdro
Thom4s Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 I następny bonusik. Gratuluje zdrowego silnika i ładnego przyrostu.
m1chal Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 aaa wycięty jest kat (wstawiona zwykła rura) i sprzegło zmienione na jednomas z 1Z. przebieg auta 201400 aktualnie i na 95% oryginalny, bo sprawdzany po vinie w serwisie i wszytsko by sie zgadzało... pozatym stan auta w środku i na zewnątrz też to ukazuje
cowboy Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 ja miałem u siebie 119KM przy 250 tys km te AFNy to bardzo dobre motorki były...jak na lejące wtryski 138KM to bardzo ładnie..
jozek726 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 bardz ładny wynik Robert wie co robi
Piotrek98igo Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 wynik jak wynik standardowy mod,o dziwo sporo tych nm przy "lejacych wtryskach"
przemik Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 14* - musi miec ogrzewany garaz tam gdzie ma hamownie ...
m1chal Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 jak robilem program nie bylo jeszcze tak zimno jak teraz, skad wniosek, że musialo byc w tym dniu zimno ?
Daras Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 ja mam wynik baardzo podobny (nawet ciut lepszy) a za program płaciłem napewno spoooro mniej no ale pogratulować sprawnego auta
rob555 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 ja mam wynik baardzo podobny (nawet ciut lepszy) a za program płaciłem napewno spoooro mniej takiego txt dawno nie slyszalem...nie ma to jak kryptoreklama P.S Program z Twojego auta moglby dac kiepski wynik w aucie michala, jestem wiecej jak tego pewny
m1chal Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 a za program płaciłem napewno spoooro mniej a skad wiesz ile placilem ?
Daras Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 takiego txt dawno nie slyszalem...nie ma to jak kryptoreklama P.S Program z Twojego auta moglby dac kiepski wynik w aucie michala, jestem wiecej jak tego pewny co sie tak irytujesz każdy chwali co ma :gwizdanie: wiem ze uważasz swoją prace za naj naj, i być może mój program nie był by idealny do tego auta, ale osoba która mi robiła program, napewno zrobiła by też do tego auta Z resztą moje auto było hamowane na Twojej hamowni po chipie u innego tunera i wynik wyszedł strasznie dziwny. Skrytykowałes, powiedziałeś że kibel, ale na drugi dzień hamowałem w Strefie i tam powiedzieli że program bardzo ładny i wynik jak najbardziej ok. Dodam ze przebieg krzywych na wykresie był całkowicie różny. ale wlasnie dlatego jest wolny rynek i każdy wybiera co lubi no offence P.S i po raz drugi napiszę, że wynik ładny :>
rob555 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Daras sam zaczales z textem masz lepszy wynik za mniejsze pieniadze...nie wiedzac wogule co i jak i gdzie.... Po jasnego diabla? Nawet nie wiesz ile michal zaplacil...ile bylo pierdzielenia z turbina by ja ozywic? De facto rozliczylismy sie barterowo i to JA JESZCZE MU KASE dawalem? Wcale sie nie uwazam za naj naja...jak bys chcial to przedstawic. To ze wynik wyszedl zly u Ciebie ...coz moge poradzic. Moze geometria byla przycieta jak do mnie zajechales? Czesto na 2gim pomiarze popuszcza i juz kreski inne wychodza...norma
Daras Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Moze geometria byla przycieta jak do mnie zajechales? Czesto na 2gim pomiarze popuszcza i juz kreski inne wychodza...norma to dlaczego wtedy mi nie powiedziałeś że może być geometria przycięta, tylko od razu zjechałeś gościa który robił program? no i hamowales auto 2 bądź 3 razy :gwizdanie: koniec OT, jak cuś jeszcze, to PW
Rdzewek_RdK Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Bardzo fajny wynik Jak oceniasz pracę chłopaków z Tune-Up ? ? Warto ich odwiedzić ? Oni mają hamownie 4x4 ? czy tylko V-tech w naszych okolicach taką ma ?
Dev Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Robert nie ma hamowni na dwie osie, a szkoda.... ;( ;( ;( ;(
Tomeks Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Jak oceniasz pracę chłopaków z Tune-Up ? ? pomorze robi programy tylko u Roberta i nikt jeszcze nie narzekał
agentsmith Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Też robiłem u Roberta w TuneUp I jestem bardzo zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi