BartriczkoSM Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Również proszę o poprawienie zdjęć, w najbliższym czasie chciałbym sobie założyć takie lusterko :-)
DarePB Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Również podbijam o fotki z pierwszego postu !
davidoff82 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Koledzy a lusterko z Passata b5 lift bedzie pasować? Mam takie kompletne z jakim dodatkowym czujnikiem (zmierzchu) plastikami i nie wiem czy jest sens zabierać sie za rezanie..
pila24 Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 No i ma ktoś te fotki z postu #1? Przydał by się jakiś podgląd. 1
szpakuziom Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 (edytowane) Fajnie by było, gdyby Ktoś wrzucił świeże fotki, bo ja też przed rezaniem jestem. Edytowane 11 Marca 2019 przez szpakuziom
lewiatan1989 Opublikowano 14 Marca 2019 Opublikowano 14 Marca 2019 Właśnie jakby ktoś przerobił wg opisu i zrobił do tego zdjęcia to stawiam ?
pila24 Opublikowano 23 Marca 2019 Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) Juz sobota,rezac trzeba a fotek nie ma.... no to wstawię fotki z tego co ja dziś wyrezałem Wysokość jaką zostawiłem to 15mm ale troszkę za wysoko jest i lepiej ciąć by zostało 14mm W pozostałości starego mocowania wyciąłem fragmenty by ta część osiadła na płasko na mocowaniu lusterka fotochoromowego Muszę jeszcze podpiłować stare mocowanie by idealnie dolegała plastikowa osłona lusterka do szyby Na starym mocowaniu przed cięciem trzeba odmierzyć odległość od dołu blaszki do zamka po prawej i zachować ten sam wymiar przy zamocowaniu do nowego lusterka bo inaczej będzie luźne. Edytowane 23 Marca 2019 przez pila24
bazz2 Opublikowano 11 Lipca 2023 Opublikowano 11 Lipca 2023 W starym mocowaniu tniemy tak żeby ten otwór do którego jest przykręcona blaszka pozostał? Czy obcinamy go i stare mocowanie trzyma się tylko na tej blaszce przykręconej do nowego lusterka?
Morrales Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego (edytowane) Witam, kupiłem sobie lustereczko fotochrom na mały uchwyt, taki jaki miałem przy szybie, miałem nadzieję że w podsufitce znajdę gotową wtyczkę do jego podłączenia....ale niestety. Czy ktoś z szanownych Forumowiczów może mi pomóc jak je podłączyć? Zależy mi na tym żeby działało najlepiej jak może czyli włączało się po zapłonie i wyłączało po wbiciu wstecznego w automacie (multitronic). Lusterko ma wtyczkę 6 pinową, MCE 8E0907279N . Wszystkie schematy jakie znalazłem dotyczą MCE z B6 a ja mam B7. Bedę wdzięczny za wszelką pomoc, schematy etc. Edit: chyba znalazłem odpowiedź na swoje pytanie. Edytowane 15 Lutego przez Morrales
Rekomendowane odpowiedzi