PIXI Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 gratki :kox: teraz to już musi latać bardzo ładny wynik Rdzewek ....nie mam teraz gdzie pośmigać (pogoda ) ale dzięki
variocustoms Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Wykres miłej zimowej zabawy bez Q no i na mokrej nawierzchni też, byle Focus 1,6 Cię pozamiata a może i Matiz BTW znam to z autopsji
kubson Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Nieźle.. najmocniejsze A4 1.9tdi w klubie ?
kileeer Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Nieźle.. najmocniejsze A4 1.9tdi w klubie ? jeszcze chyba nieee ale PIXI się na pewno postara :>
PIXI Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 Wykres miłej zimowej zabawy bez Q no i na mokrej nawierzchni też, byle Focus 1,6 Cię pozamiata a może i Matiz BTW znam to z autopsji I wcale się nie mylisz Nieźle.. najmocniejsze A4 1.9tdi w klubie ? Prawie ale prawie robi wielką różnice Nieźle.. najmocniejsze A4 1.9tdi w klubie ? jeszcze chyba nieee ale PIXI się na pewno postara :> Nie podpuszczaj pisałem gdzieś : dużo kasy i Q i nic więcej nie rezam
Buba Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 najmocniejsze to raczej nie :gwizdanie:
PIXI Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 najmocniejsze to raczej nie :gwizdanie: Bo Ty masz najmocniejsze
kileeer Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Wykres miłej zimowej zabawy bez Q no i na mokrej nawierzchni też, byle Focus 1,6 Cię pozamiata a może i Matiz BTW znam to z autopsji I wcale się nie mylisz Nieźle.. najmocniejsze A4 1.9tdi w klubie ? Prawie ale prawie robi wielką różnice Nieźle.. najmocniejsze A4 1.9tdi w klubie ? jeszcze chyba nieee ale PIXI się na pewno postara :> Nie podpuszczaj pisałem gdzieś : dużo kasy i Q i nic więcej nie rezam Wykres miłej zimowej zabawy bez Q no i na mokrej nawierzchni też, byle Focus 1,6 Cię pozamiata a może i Matiz BTW znam to z autopsji I wcale się nie mylisz Nieźle.. najmocniejsze A4 1.9tdi w klubie ? Prawie ale prawie robi wielką różnice Nieźle.. najmocniejsze A4 1.9tdi w klubie ? jeszcze chyba nieee ale PIXI się na pewno postara :> Nie podpuszczaj pisałem gdzieś : dużo kasy i Q i nic więcej nie rezam oj tam oj tam...
PIXI Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 A tak na poważnie : Jakai był max wynik w AVF-ie bez modyfikacji w silniku ktoś wie z Was .... Daniel :polew:
PIXI Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 Nie rób mi wstydu Rysiek i daj na PW
moskal Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 W rezaniu AWX/AVF jedna rzecz strasznie by mnie wkórwiała , mianowiecie ,to , ze choćbyś nie wiadomo jak wysoko podskoczyl to liczba 200KM jest na wysokości pindola , i wyzej sie juz nie bardzo da
PIXI Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 W rezaniu AWX/AVF jedna rzecz strasznie by mnie wkórwiała , mianowiecie ,to , ze choćbyś nie wiadomo jak wysoko podskoczyl to liczba 200KM jest na wysokości pindola , i wyzej sie juz nie bardzo da A nie mówiłem Może to i dobrze , kiedyś się mody muszą zakończyć [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 21:00_________________________________________________To jak , co jeszcze zostało do wyrezania .... Pompki ; Wydeh ; ????? Co jeszcze , jeśli jest ( bez rozbierania silnika )
MAGIC87 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 dzo dzo miał przeciez 230 KM w 1.9 TDI :polew: :polew:
dudi75 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Nieźle.. najmocniejsze A4 1.9tdi w klubie ? Oj chyba nie znam pare mocniejszyk klekotow miendzy innymi Adamooo nasza gwiazda serialowa [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 22:11_________________________________________________ dzo dzo miał przeciez 230 KM w 1.9 TDI :polew: :polew: Nie dal rady :gwizdanie: to byly tylko jego plany
jaro4444 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 W rezaniu AWX/AVF jedna rzecz strasznie by mnie wkórwiała , mianowiecie ,to , ze choćbyś nie wiadomo jak wysoko podskoczyl to liczba 200KM jest na wysokości pindola , i wyzej sie juz nie bardzo da Tak jak pisałem, realnie da się uzyskać użytkowe 215 KM przy większej suszarce. Powyżej tego to jak golenie cipki brzytwą - fajna zabawa, ale jeden fałszywy ruch i katastrofa. Wyjątkowo zdrowe 1,9 TDI przekraczają 225 KM, ale szybko ją tracą po modach przy butowaniu (następuje przyśpieszone zużycie motoru). Moim zdaniem optymalny setup to ok. 200 KM, a i tak nie jest to moc ciągła tylko chwilowa. Przy stałym bucie gotuje się olej, dlatego trzeba dodawać chłodnicę zewnętrzną oleju. 200 KM osiąga się z małej turbiny przy dobrym przebiegu momentu obrotowego w dole obrotów. Max, na co bym się porwał to 215 KM przy GT2256.
Kowi87 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Bezsens ladowc gt22 pod 215 KM(jak widac po przypadku dudiego duzo rzezby a wynik taki sobie),można delikatnie rozwiercić brd. Podobno gdyby nie rozrząd było by 230. Olej faktycznie lubi przybierać wysokie temp,na szczęście szwab wsadził limiter po temperaturze oleju,bo juz pewnie nie jednemu poplynely by tloki. Nieźle wstaje ta hybrydka to jest twój obecny setup
Flyer Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Nieźle.. najmocniejsze A4 1.9tdi w klubie ? Oj chyba nie znam pare mocniejszyk klekotow miendzy innymi Adamooo nasza gwiazda serialowa a ktokolwiek wie co on ma? :gwizdanie: z tego co wiem to GT22 juz dawno nie ma.
kileeer Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 jaki koszt dołożenia chłodnicy oleju?
boberek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 zalezy jaka chłodnica ceny od 200 zł do 1500 zł do tego przewody jakies 200 zł i podstawka redukcyjna ze 100 a 200 zł http://www.re5pect.pl/ tu sobie popatrz
Rekomendowane odpowiedzi