Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHU] Potrzebuje felgi 16" na urodziny dla mojego taty do B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

postanowiłem tacie kupic felgi na urodziny bo jego obecne 15" są, że tak powiem do d*py, poza tym chciał własnie 16"

wybrałem taki model :

http://moto.allegro.pl/item262559008_rewelacyjne_nowe_felgi_16_5x112_audi_nowosc_.html

co o nich myslicie ?

pozdro

Opublikowano

Trudno coś doradzić nie wiedząc jak wygląda samochodzik (daj foto).

Ale felgi niczego sobie. :naughty:

Opublikowano

Jak dla mnie są świetne :th:

Opublikowano

dobrze by wygladaly ale w rozmiarze 18" lub 19"

przy 16" i wysokim balonie moze nie bardzo wygladac .......

Opublikowano
  • Autor

też czerwona :>, z tym ze już po lifcie

dalechowice036ay2.th.jpg

17" a tymbardziej 18" odpadają, muszą być 16"

Opublikowano

Przydalby sie jakis VT z tymi felami.. :mysli:

Opublikowano

sokolnh rozumiem że ty myjesz auto tacie... jeśli tak to współczuję czyszczenia tych felg bo niestety o tym też musisz pomyśleć przy zakupie... ;)

Opublikowano

to jest podróba felg które mi sie podobają :)

OZ 35 anniversary

ozanniversary5swpx.jpg

felgi ładnioszka , ciekawe jakie są wytrzymałe :mysli:

Opublikowano

felga ladna tylko jest problem jak by wygladala na :a4fan::mysli:

Opublikowano
  • Autor

sokolnh rozumiem że ty myjesz auto tacie... jeśli tak to współczuję czyszczenia tych felg bo niestety o tym też musisz pomyśleć przy zakupie... ;)

nie myje, on ma w warsztacie uczniów którzy mu myja auto :dance:

Opublikowano

nie myje, on ma w warsztacie uczniów którzy mu myja auto

To bierz te niech uczniowie się na coś przydadzą :polew:

Opublikowano

Wszystko ok ,całkiem ładny wzór ale jak zwykle jest jedno ale ......To są fele NoName made in china które nie mają najlepszej opinii jeśli chodzi o wykonanie.Są robione z słabej jakości stopu i gną się jakby były z plasteliny.Mają gwarancję jedynie sprzedawcy a nie producenta, także gdyby było coś nie tak to słabo to widzę

Opublikowano

ja też bym się nie pchał w chińskie badziewie :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Wszystko ok ,całkiem ładny wzór ale jak zwykle jest jedno ale ......To są fele NoName made in china które nie mają najlepszej opinii jeśli chodzi o wykonanie.Są robione z słabej jakości stopu i gną się jakby były z plasteliny.Mają gwarancję jedynie sprzedawcy a nie producenta, także gdyby było coś nie tak to słabo to widzę

własnie nie wiem na czym ta gwarancja polega, bo który producent ci uwzgledni gwarancje jak wjedziesz w dziure ? przeciez to ewidentnie twoja wina

[br]Dopisany: 02 Listopad 2007, 19:34 _________________________________________________otrzymałem od sprzedawcy odpowiedz odnosnie producenta felg:

"Producentem felg jest amerykanska firma Drag Racing"

Opublikowano

Alus wyglada super - ciekawy i malo spotykany

Opublikowano

Ładny wzór ale to chyba - "made in żółte łapy " . Lepiej zainwestować w ori Audi . Ja mam 16 z najnowszej A6 i jest gitarrra :hi:

Opublikowano

własnie nie wiem na czym ta gwarancja polega, bo który producent ci uwzgledni gwarancje jak wjedziesz w dziure ? przeciez to ewidentnie twoja wina

[br]Dopisany: 02 Listopad 2007, 19:34 _________________________________________________otrzymałem od sprzedawcy odpowiedz odnosnie producenta felg:

"Producentem felg jest amerykanska firma Drag Racing"

Naturalnie jak wpadniesz w dziurę to mozesz się domagać ,ale odszkodowania od gminy, a nie od firmy która je wyprodukowała to całkiem logiczne.Natomiast jest setka innych usterek jakie mogą wystąpić i po to jest gwarancja Np: z chińczyków po jednym sezonie potrafi zejść ten fantastyczny połysk razem z lakierem i trzeba je w całości uzdrawiać , co miałem nie przyjemność czynić :thumbdown: . Co ciekawe inne firmy dają gwarancję producenta np: na 3 latka co pokazuje że tandety nie wypuszczają. Poza tym czy te fele mają jakikolwiek certyfikat/ atest ?Śmiem twierdzić ,że nie :no:.... I na koniec jedna kwestia jeszcze ,podniesiona przez jednego z kolegów ,skośni podrabiają nie tylko wskazanego OZ-a ale praktycznie wszystkie wzory znanych producentów i pakują na rynek za 1/3 ceny orginału więc ,takim rarytaskom mówimy stanowcze..... precz mi z oczu :thumbdown:

Ps .Ta firma jest amerykańska tylko z nazwy......

Opublikowano

sokolnh ja polecam ori audi, takie jak ja mam :dance: Bardzo fajnie się prezentują. Ja jestem z nich bardzo zadowolony! Może to nie to co 17'' czy 18'' ale do A4 pasują jak trzeba! Pooglądaj sobie jak prezentują się na mojej niuni :przebiegly: Z ogromnym bólem serca i ze łzami w oczach zmieniłem je wczoraj na stalówki z oponami zimowymi ;( ;( ;(

Opublikowano
  • Autor

no to szukam jakiś ori :)

macie jakies propozycje ? muszą to być 16"