Flyer Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 na tych 20" i takim naciagu to nie wiem, czy wyjedziesz gdziekolwiek na lawecie bedziesz jezdzil na eventy?
Ponior Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Taki sam efekt jak ta opona da owinięta 3 ray na felge taśma izolacyjna. Ale wygląda super, nie moge się doczekac fotek.
MARCIN607 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Piotrek wytrzymasz tak całą zimę żeby koła leżały bez przymierzenia? :gwizdanie:
Rdzewek_RdK Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 na tych 20" i takim naciagu to nie wiem, czy wyjedziesz gdziekolwiek na lawecie bedziesz jezdzil na eventy? Nie no aż takiej tragedii nie ma.. Omijając niektóre utrudnienia da się gdzieś dojechać Piotrek wytrzymasz tak całą zimę żeby koła leżały bez przymierzenia? :gwizdanie: A kto powiedział że nie przymierzyłem.. :gwizdanie: :naughty:
bezimienny Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Lambosy auto malina, jeden z niewielu "trumniaków" które mi sie podobają
MARCIN607 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Piotrek wytrzymasz tak całą zimę żeby koła leżały bez przymierzenia? :gwizdanie: A kto powiedział że nie przymierzyłem.. :gwizdanie: :naughty: i tak bez fotki? :bicz3: :bicz3:
Rdzewek_RdK Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 i tak bez fotki? :bicz3: :bicz3: No niektórych rzeczy nie mogę pokazywać do wiosny
danielo Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Będzie szał macicy Szał pał-świst pi..d
Rdzewek_RdK Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 zaciski po renowacji.. jeszcze tylko logo :slina: Aż szkoda że muszę czekać do wiosny z założeniem
Lukas G Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Fajny hamulec, przynajmniej zmieści się pod nową felgą.
Rdzewek_RdK Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 jaki napis będzie na zaciskach? ze Stuttgartu
marcin46tkh Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 jaki napis będzie na zaciskach? Luftwaffe :> ...nieźle się zbroisz na 2012
Michał Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 trochę późno, bo fotka już na górze, ale jednak zapytam: mogłem zrobić z niej nagłówek?
Rdzewek_RdK Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 trochę późno, bo fotka już na górze, ale jednak zapytam: mogłem zrobić z niej nagłówek? jasne czy może ktoś przeglądający ten wątek nie chciał by kupić mojej A4 ?
MARCIN607 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 czy może ktoś przeglądający ten wątek nie chciał by kupić mojej A4 ? możemy się zaminić
Rekomendowane odpowiedzi