Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKN] 3.0 TDI, pakiet czerń - RECARO, Listwy S4 - 24.11.11r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trochę późno, bo fotka już na górze, ale jednak zapytam: mogłem zrobić z niej nagłówek? :naughty:

rdzewek2.jpg

jasne :good:

czy może ktoś przeglądający ten wątek nie chciał by kupić mojej A4 ? :cool1:

czyżby to, o czym mi już kiedyś pisałeś? :kox:

Opublikowano
  • Autor

trochę późno, bo fotka już na górze, ale jednak zapytam: mogłem zrobić z niej nagłówek? :naughty:

rdzewek2.jpg

jasne :good:

czy może ktoś przeglądający ten wątek nie chciał by kupić mojej A4 ? :cool1:

czyżby to, o czym mi już kiedyś pisałeś? :kox:

a może i trafiła się pewna okazja :gwizdanie: ale to tylko takie przed przed wstępne myśli tylko :cool1:

Opublikowano
IMG_1557.jpg
Opublikowano

IMG_1557.jpg

jak nie b7 wyglądają :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

Jaka cena miała by być za to auto? Tylko jeżeli to możliwe bez zawieszenia pneumatycznego - W zamian niego zwykły S-line.

Może być na PW

Opublikowano

Adamek widze dalej furki poszukujesz :)

Rdzewek ma furkę mega doinwestowaną więc niskiej ceny się nie spodziewaj - z 45 tyś zł będzie chciał jak nic

:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Rdzewek ma furkę mega doinwestowaną więc niskiej ceny się nie spodziewaj - z 45 tyś zł będzie chciał jak nic

:decayed: :decayed:

Mnie tam tyle wystarczy,

byle by starczyło na 30% wpłaty do leasingu na nową Dacie Logan MPV :good: :good:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 16:36_________________________________________________ :gwizdanie:

DSC01629.JPG

DSC01630.JPG

DSC01631.JPG

DSC01632.JPG

DSC01633.JPG

Opublikowano

:gwizdanie:

DSC01629.JPG

DSC01630.JPG

DSC01631.JPG

DSC01632.JPG

DSC01633.JPG

:slina::kox:
Opublikowano

nooooooooooo stary z takimi gratami to 47 tyś śmiało możesz za furę krzyczeć :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Może ktoś orientuje się jaki jest koszt wymiany oleju, filtra oleju + powietrza w ASO ?

Albo coś co pozowli na wpis w książkę pojazdu niedużym kosztem ? :wink4:

Jakiś czas temu pojawił się na allegro taki oto lekko przechodzony koreczek, jakoś nie mogłem się powstrzymać i wylądował na moim biurku.

DSC01637.JPG

Opublikowano

Może ktoś orientuje się jaki jest koszt wymiany oleju, filtra oleju + powietrza w ASO ?

Albo coś co pozowli na wpis w książkę pojazdu niedużym kosztem ? :wink4:

Jakiś czas temu pojawił się na allegro taki oto lekko przechodzony koreczek, jakoś nie mogłem się powstrzymać i wylądował na moim biurku.

DSC01637.JPG

jedź wymienić żarówkę postoju przód (i podjedź na wymianę ze swoją żarówką ) :wink4:

Opublikowano
  • Autor

jedź wymienić żarówkę :wink4:

Szydera ? :naughty: :naughty: Czy mówisz poważnie ?

Opublikowano

to dobry pomysł... ja w A3 jeździłem zmieniać tam żarówki.. płaciłem całe 11,98 za żarówkę z wymianą :decayed: oczywiście brałem na to fakturę :polew:

a wymiana oleju + filtrów w ex A3 2.0 TDI wyniosło niecałe 1000 zł z ich materiałem

Opublikowano

jedź wymienić żarówkę :wink4:

Szydera ? :naughty: :naughty: Czy mówisz poważnie ?

jedź - wymieniaj - i upomnij się o wpis - łąski nie robią - a jak kogoś tam znasz to już totalnie nie powinno być problemu

żart to był ze swoją żarówką :)

Opublikowano
  • Autor

a wymiana oleju + filtrów w ex A3 2.0 TDI wyniosło niecałe 1000 zł z ich materiałem

:shocked:

a ja sądziłem że ASO peugeota ze mnie ździera.. :wallbash:

żart to był ze swoją żarówką :)

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

DSC01637.JPG

tez go widzialem, ale wole kupic nowy :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

można by powiedzieć że świątecznie prawie pierwszą stronę uprzątnąłem, kiedyś tam tylko porządne opisy jakieś, bo dałem zdjęcia samych grubszych rzeczy :good:

urwał mi się zamek/zatrzask/zaczep czy jak to tam nazwać od uchwytu który trzyma pudełko z trójkątem, da się wymienić tylko ten element czy trzeba całe mocowanie nowe dać ?

Opublikowano

w końcu :good: :good: :good: :good: :good:

uwielbiam to auto- chcesz się zaminić ? :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

można by powiedzieć że świątecznie prawie pierwszą stronę uprzątnąłem, kiedyś tam tylko porządne opisy jakieś, bo dałem zdjęcia samych grubszych rzeczy :good:

urwał mi się zamek/zatrzask/zaczep czy jak to tam nazwać od uchwytu który trzyma pudełko z trójkątem, da się wymienić tylko ten element czy trzeba całe mocowanie nowe dać ?

jeśli chodzi ci w kalpie bagaznika, to kupujesz taką łopatkę, w aso mowisz o co kaman i 30 zł dajesz za mały plastik i masz, ja akurat od tego schowka na trujkąt mi sie rozwaliło to sciskasz te dwa bolce i schodzi ten jezyczek co trzyma