Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PS3 vs XBOX360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jasne ze temat rzeka:)

divxa w zyciu nie obejrzalem, bo jak pierwszy raz kiedys tam odpalilem tego typu plik i zobaczylem jak wyglada film to malo sie nie poplakalem

szacunek dla tych, ktorym nie przeszkadzaja piksele wielkosci cegiel no i kondolencje dla tych, ktorzy przy produkcji filmu przez godzine siedzieli w studiu nad jednym malym efektem dzwiekowym, ktorego oczywiscie nie slychac w rzeczonym dvixie

Kolego wustyle format Divx i jego pochodne to duzo lepszy format niz uwielbiane przez ciebie DVD. trafiles na marna konwersje widocznie. Wystarczy powiedziec, ze jesli sformatowalbys film Divxiem aby mial rozmiary filmu w DVD - obraz byłby 3 krotnie lepszy. tak marnym formatem jest MPEG-2 w porównaniu do MPEG-4 ASP. :hi:

Opublikowano

nom ripy z blue raya 720p x.264(następca divx) z dzwiękiem DTS zajmują po 4,7gb tyle ile marne DVD 480p z AC3

Opublikowano

jasne ze temat rzeka:)

divxa w zyciu nie obejrzalem, bo jak pierwszy raz kiedys tam odpalilem tego typu plik i zobaczylem jak wyglada film to malo sie nie poplakalem

szacunek dla tych, ktorym nie przeszkadzaja piksele wielkosci cegiel no i kondolencje dla tych, ktorzy przy produkcji filmu przez godzine siedzieli w studiu nad jednym malym efektem dzwiekowym, ktorego oczywiscie nie slychac w rzeczonym dvixie

Kolego wustyle format Divx i jego pochodne to duzo lepszy format niz uwielbiane przez ciebie DVD. trafiles na marna konwersje widocznie. Wystarczy powiedziec, ze jesli sformatowalbys film Divxiem aby mial rozmiary filmu w DVD - obraz byłby 3 krotnie lepszy. tak marnym formatem jest MPEG-2 w porównaniu do MPEG-4 ASP. :hi:

ja to wszystko rozumiem

ale divx-ow nie ogladam:)

Opublikowano

jesli planujesz ogladac filmy na blu ray to bierz PS3

z tego co czytalem koncern sony ma jakies klopoty i jakos tak cienko sie nowe tytuly pojawiaja na Ps-a

Problem jest taki, ze developerzy maja za***iście pod gorke tworzac gry na PS3.

Nie pamietam nazwy - ale niedawno jeden z najwiekszych producentow gier zagrozil, ze przestanie wydawac cokolwiek na PS3, bo w porownaniu do X360 pisanie gier pod platforme Sony to jakas porazka... i jest to kompletnie nierentowne. :gwizdanie:

Opublikowano

No i dyskusja trochę zeszła na inny tor. Stoję właśnie przed wyborem zakupu konsoli i chciałbym nieco inaczej zadać pytanie odnośnie obu konsoli. Porównywanie, która lepsza to trochę kiepski pomysł bo to dwie różne ligi. Przy zakupie chciałbym się kierować wykorzystaniem w nie tak dalekiej przyszłości (1-2 lata). Stąd moje pytanie "czy ps3 będzie bardziej przyszłościowe ? ". Mam tutaj na myśli oczywiście blue ray. Jak wiadomo cena obu konsol nie jest tak mała, ale różnica między nimi coraz mniejsza. Wiadomym jest, że w momencie boomu bluray-a xbox wypuści nowy model, żeby klientów nie stracić. Ale to wiąże się z wydatkiem, którego zawczasu chciałbym uniknąć.

Pozdrawiam

no jak chcesz kupić na 1-2 lata to lepiej wyjdziesz teraz na x360, jak chcesz tłuc przez następne 7 lat to weź ps3 najbardziej wypasioną jaka jest (80gb)

widziałem teraz na allegro x-y nowe przerobione z 2 letnią gwarancją (??) za 670 bez hdd

w sumie ten hdd nie jest tak niezbędny jak w x1 bo gry i tak wymagają płyty w napędzie nawet jak je nagrasz na hdd, tylko się szybciej ładują, taki dysk do x360 można spokojnie później dokupić jak stanieją bo w sumie jest ich od groma

Opublikowano

jesli planujesz ogladac filmy na blu ray to bierz PS3

z tego co czytalem koncern sony ma jakies klopoty i jakos tak cienko sie nowe tytuly pojawiaja na Ps-a

Problem jest taki, ze developerzy maja za***iście pod gorke tworzac gry na PS3.

Nie pamietam nazwy - ale niedawno jeden z najwiekszych producentow gier zagrozil, ze przestanie wydawac cokolwiek na PS3, bo w porownaniu do X360 pisanie gier pod platforme Sony to jakas porazka... i jest to kompletnie nierentowne. :gwizdanie:

Znowu przesadzasz X-FanBoju :D

tu jest ten artykuł - http://wiedza.hoga.pl/Wiadomosc.aspx?Id=167

Ja tam lubie swoje Ps3 :)

Opublikowano

No... to samo co napisalem :D

Opublikowano

No i dyskusja trochę zeszła na inny tor. Stoję właśnie przed wyborem zakupu konsoli i chciałbym nieco inaczej zadać pytanie odnośnie obu konsoli. Porównywanie, która lepsza to trochę kiepski pomysł bo to dwie różne ligi. Przy zakupie chciałbym się kierować wykorzystaniem w nie tak dalekiej przyszłości (1-2 lata). Stąd moje pytanie "czy ps3 będzie bardziej przyszłościowe ? ". Mam tutaj na myśli oczywiście blue ray. Jak wiadomo cena obu konsol nie jest tak mała, ale różnica między nimi coraz mniejsza. Wiadomym jest, że w momencie boomu bluray-a xbox wypuści nowy model, żeby klientów nie stracić. Ale to wiąże się z wydatkiem, którego zawczasu chciałbym uniknąć.

Pozdrawiam

no jak chcesz kupić na 1-2 lata to lepiej wyjdziesz teraz na x360, jak chcesz tłuc przez następne 7 lat to weź ps3 najbardziej wypasioną jaka jest (80gb)

160GB :) i wcale te nowsze nie są najbardziej wypaśne :wink4:

Opublikowano

160GB to już myślę za dużo na save`y i dema.. :cool1:

Opublikowano

Czy ja wiem :mysli:

Mam 80GB tydzień i miejsce mi się kończy :decayed:

Opublikowano

szalejesz , co ty ciągniesz zPsStore ????

Opublikowano

Jeszcze takie małe pytanko czy te nowe konsole xboxa Jaspery też się grzeją i mają błąd ROD ?

Opublikowano

Nie

Opublikowano

szalejesz ' date=' co ty ciągniesz zPsStore ????

[/quote']

Pewnie zrzucił sobie z pendrive`a całą swoją kolekcję filmów Fat&Sexy :polew:

Opublikowano

szalejesz , co ty ciągniesz zPsStore ????

Pewnie zrzucił sobie z pendrive`a całą swoją kolekcję filmów Fat&Sexy :polew:

To tak też można :decayed:

Opublikowano

też się zastanawiałem nad dwoma konsolami, oczywiście pieniądze wystarczyły na jedną i wybór był prosty PS3, ze względu na bluray i granturismo :naughty:

Opublikowano

wybór był prosty PS3, ze względu na granturismo :naughty:

:naughty::good::kox:
Opublikowano

witam :hi:.nie mam x boxa,mam ps3,kupiłem z powodu blu-rey,grafika niesamowita w piłkę można rżnąć w 8 naraz,pady na blutacza,ta konsola połyka prawie każdy format filmów,jak chcesz tylko pograć to x,jak coś więcej cie interesuje to ps3,droga konsola i dodatki.no i najważniejsze ps3 drogie gry150zł w góre,x można stuningować, ps3 jeszcze nie.

Opublikowano

jak ps3 nie :naughty: kolego sam sobie to zorbiłem a gry wypalam też sam na zewnętrznej nagrywarce blue :> :> łyka prawie wszytko