Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AHU]!!! CZARNA PERŁA "DAJZEL" były mcmowóz !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ladna sztuka tylko z tym radiem CB nie jestem pewien czy w tym miejscu jest wygodne w obsludze i czy po lewej stronie od kierowcy w tej wnece nie bylo by ladniej i wygodniej. ( jesli wogole zmiesci sie tam CB)

Opublikowano

lampy przezajebiste... napisz kolego jaki koszt takiech ledow:)

Opublikowano

Bardzo ladny sedanik :th: wlasnie mialem pytac w dziale "wnetrze" czy ktos probowal taka galke z mieszkiem do B5 montowal i zeby zdjecia dodal:) problem sie rozwiazal

Opublikowano

Nic dodać nic ujać. Bardzo ładna AUDI- to jest to.

Opublikowano

nooo ładnie ładnie, lampki mnie zaciekawiły, jak możesz to rzuć namiar i cenę na priv, ja bym tylko wrzucił 17'' i odrazu zmiana sprężynek na -30mm... będzie extra, sam tak mam i szczerze to szukam już 18'' i niejest źle :>

wiadomo że mniejszy komfort, ale czego się nie robi dla lansu :polew:

pozdrawiam

Opublikowano

a lampki przednie to ori po lifcie?? zupełnie inny wygląd bardzo ładna

Opublikowano

a lampki przednie to ori po lifcie?? zupełnie inny wygląd bardzo ładna

ori valeo xenon

Opublikowano

skąd wziąć taką listewkę na tylną klapę?

Opublikowano

skąd wziąć taką listewkę na tylną klapę?

allegro :good:

Opublikowano

super stylistyka podoba mi sie :good:

Opublikowano

Ladna sztuka tylko z tym radiem CB nie jestem pewien czy w tym miejscu jest wygodne w obsludze i czy po lewej stronie od kierowcy w tej wnece nie bylo by ladniej i wygodniej. ( jesli wogole zmiesci sie tam CB)

Witam. W lewej dolnej półce mieszczą sie niektóre CB.

Ja tam mam Alana 199. :good:

Opublikowano

Witam. W lewej dolnej półce mieszczą sie niektóre CB.

Ja tam mam Alana 199. :good:

mnie jest dobrze tak jak jest :tongue4:

Opublikowano

Bardziej podoba mi się w tym podłokietniku, ale ja jeszcze go nie mam. :good:

Narazie szukam koła dojazdówki i nie moge dostać :wallbash:

Pozdrawiam.

Opublikowano

Super fura!!Lampy tylne mistrzostwo świata!!! :good: Pasują bez żadnych przeróbek??Daj jakiś namiar na te lampy i koszt jeśli możesz.Będę bardzo wdzięczny. :notworthy:[br]Dopisany: 24 Lipiec 2008, 17:17 _________________________________________________bo na allegro znalazłem tylko takie

http://moto.allegro.pl/item403874633_nowosc_audi_a4_94_01_diodowe_led_red_.html

http://moto.allegro.pl/item397308810_diodowe_lampy_tyl_audi_a4.html tu masz link, tylko ta aukcja jest zakonczona, ale szukaj u tego sprezdawcy, bo raz sa do sprzedania, a raz ich nie ma... :good:

Opublikowano

Ładna... wygląda na zadbaną... Ja jeżdżę na 18-tkach i różnie z tym bywa. Szczerze mówiąc rzadko rozkoszuję się jazdą, a raczej traktuję ulice jak tor przeszkód. Zawiecha jak uważasz....wiesz jakie mamy drogi :thumbdown: Ja zostałbym przy oryginale. Poza tym wszystko na miejscu. Pokusiłbym się nawet o założenie opon o wyższym profilu żeby wypełnic nadkola, ale zostałbym przy 16-tkach...W skali 1-5 daję 4,5 ( za brak skóry..... :wink4: ) Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...