wustyle Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 moj zamyka budzik, wiec smialo mozemy sie ciac
moskal Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 moj zamyka budzik, wiec smialo mozemy sie ciac mój chyba tez , tylko szybciej :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
wustyle Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 nie bedziesz ryzykowal, bedziesz mial rodzine na pokladzie
domin79 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 wciaga majtki [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 08:56_________________________________________________Pany! Kto bedzie jechal na zlot w piatek rano z Wawy lub poludniowych rejonow? ...ja tyz bede leciał pewnie rono, jak coś to załatwie Ci podwózke z Piaseczna bo odemnie lecimy na 4 fury
moskal Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 nie bedziesz ryzykowal, bedziesz mial rodzine na pokladzie Tak , moją rodziną w aucie na ten weekend bedzie Łatek i Kolkov i MaryJane :kox: :kox:
wustyle Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 no to ja z Wami na moją piątą lecę jakby co [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 10:16_________________________________________________ nie bedziesz ryzykowal, bedziesz mial rodzine na pokladzie Tak , moją rodziną w aucie na ten weekend bedzie Łatek i Kolkov i MaryJane :kox: :kox: ooooo pierd.ole nie jade z Wami
moskal Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 bo odemnie lecimy na 4 fury to mozemy razem poleciec , ja ciągne z Grodziska ooooo pierd.ole nie jade z Wami juz mozesz zaczac żałować :naughty: :naughty:
domin79 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 ..nie ma sprawy jak coś to odezwij sie przed wyjazdem to sie zgadamy dokładnie o której wyjazd ..no to bybyły 2 B5 i 3 B6 he he Moskal jk dla mnie to im więcej tym lepiej , jeszcze pewnie Musti dolączy he he
wustyle Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 bo odemnie lecimy na 4 fury to mozemy razem poleciec , ja ciągne z Grodziska ooooo pierd.ole nie jade z Wami juz mozesz zaczac żałować :naughty: :naughty: nie, nie, dziekuje ja starszy pan jestem, slabe serce mam pojade sam :>[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 10:18_________________________________________________ ..nie ma sprawy jak coś to odezwij sie przed wyjazdem to sie zgadamy dokładnie o której wyjazd ..no to bybyły 2 B5 i 3 B6 he he dobra
moskal Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Moskal jk dla mnie to im więcej tym lepiej Dla mnie tez jeszcze pewnie Musti dolączy he he jak mu pozwole :naughty: :naughty: a jak bedzie fikał to za kare pojedzie pierwszy bez włączonego CB :kox: :kox: nie, nie, dziekuje ja starszy pan jestem, slabe serce mam spokojnie , ja nic nie bede tykal do momentu zaparkowania przed ośrodkiem w BT
wustyle Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Moskal jk dla mnie to im więcej tym lepiej Dla mnie tez jeszcze pewnie Musti dolączy he he jak mu pozwole :naughty: :naughty: a jak bedzie fikał to za kare pojedzie pierwszy bez włączonego CB :kox: :kox: nie, nie, dziekuje ja starszy pan jestem, slabe serce mam spokojnie , ja nic nie bede tykal do momentu zaparkowania przed ośrodkiem w BT oprocz pedalu gazu "no co, Dawid? nie wyprzedzisz go? jego nie wyprzedzisz? (daj macha), uuuuaaaaa, aaaaaleeee loooocik" pierd.ole :>
jarko Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2011 spokojnie , ja nic nie bede tykal do momentu zaparkowania przed ośrodkiem w BT Rozumiem że conajmniej dwa dni przed powrotem też nic nie będziesz tykał
moskal Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 "no co, Dawid? nie wyprzedzisz go? jego nie wyprzedzisz? (daj macha), uuuuaaaaa, aaaaaleeee loooocik" Rozumiem że conajmniej dwa dni przed powrotem też nic nie będziesz tykał to juz Ty powiedziałeś :naughty: :naughty:
wustyle Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 No juz, Dawid, przestan sie mazac, chlopaki nie placza
A4-Tomek Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ja to sie zastanawiam czy mój 1Z-cior da se rade nadążyć za wszystkimi jeszcze nie sprawdzałem ile max poleci
Góral.tz Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ja to sie zastanawiam czy mój 1Z-cior da se rade nadążyć za wszystkimi jeszcze nie sprawdzałem ile max poleci nie pękaj pojedziemy o bok siebie a reszta niech sobie radzi
zlota1977 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 ...pany a OZONKA próbowali??? to jest dopiero wódeczka piłem w sylwestra, nawet nieźle wchodzi , można nie zapijać ja ostatnio piłam w Zakopcu tą gorzką złotą czy jak jej tam.. też dobrze wchodzi ale wychodzi jeszcze lepiej polecam :gwizdanie: no i czego Anna nie jedzie? :gwizdanie: właśnie.. :gwizdanie: jak dla mnie to za blisko, wolę dłuższe trasy :gwizdanie: a tak na poważnie to mnie w kraju nie będzie ale ale może jakis samolot zabłądzi i poleci do Bukowinki
GRazny Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Tak , moją rodziną w aucie na ten weekend bedzie Łatek i Kolkov i MaryJane :kox: :kox: ooooo pierd.ole nie jade z Wami Moskal... zdecydowanie powinieneś zmienić podpis... ten cytat jest bezbłędny
gregory Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ja to sie zastanawiam czy mój 1Z-cior da se rade nadążyć za wszystkimi jeszcze nie sprawdzałem ile max poleci Jak my będziemy robić przystanki na siku, tigery, browce, itp, a ty polecisz non stop to da radę
domjenick Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 ale ale może jakis samolot zabłądzi i poleci do Bukowinki kurcze,jak by mi to pasowało...chociaż w sumie-zawsze można przejąć stery i próbować,tylko konsekwencją tego będzie pokaz antyterrorystyczny o charakterze odbijania zakładników z rąk wariata :kox:
Rekomendowane odpowiedzi