moskal Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 ...a ja myślałem,ze pojadę tam i pogadam o audi... gadasz o audi cały czas na forum
poziek Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 ...a ja myślałem,ze pojadę tam i pogadam o audi... :bla:
Nosfer Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 ...a ja myślałem,ze pojadę tam i pogadam o audi... Cuber zrobi Ci klasyczne odliczanie i zostaniesz przyjęty do grupy :decayed: :kox:
Arturoo Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 k.rwa ale będzie dziadostwo kupa alkoholików, dżointarzy i innego "k**estwa", a na koniec gęsiego pojadą po Krokiewkę jak by się nic nie działo :decayed: Fajnie sami swoi :decayed:
poziek Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 ...a ja myślałem,ze pojadę tam i pogadam o audi... Cuber zrobi Ci klasyczne odliczanie i zostaniesz przyjęty do grupy :decayed: :kox: czydzieści.... :kox: :kox:
miron78 Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 ...a ja myślałem,ze pojadę tam i pogadam o audi... Cuber zrobi Ci klasyczne odliczanie i zostaniesz przyjęty do grupy :decayed: :kox: nie zapomnij o przeleceniu dzika :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 ...a ja myślałem,ze pojadę tam i pogadam o audi... Cuber zrobi Ci klasyczne odliczanie i zostaniesz przyjęty do grupy :decayed: :kox: nie zapomnij o przeleceniu dzika :gwizdanie: Dzik to szmata.. :polew: :polew: :polew:
Wihajster Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 ...a ja myślałem,ze pojadę tam i pogadam o audi... Cuber zrobi Ci klasyczne odliczanie i zostaniesz przyjęty do grupy :decayed: :kox: nie zapomnij o przeleceniu dzika :gwizdanie: Dzik to szmata.. :polew: :polew: :polew: dzika rezerwuje juz Cuber
miron78 Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 ...a ja myślałem,ze pojadę tam i pogadam o audi... Cuber zrobi Ci klasyczne odliczanie i zostaniesz przyjęty do grupy :decayed: :kox: nie zapomnij o przeleceniu dzika :gwizdanie: Dzik to szmata.. :polew: :polew: :polew: dzika rezerwuje juz Cuber Cuber nie musi go rezerwować - Cuber z nim przyjedzie [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 09:39_________________________________________________w foteliku :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Luty 2011, 09:40_________________________________________________kurna już widzę ten widok na światłach - stoję na czerwonym i obok podjeżdża czarne B8 i w foteliku dzik
Szamek Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 a może on przyjedzie na dziku i wtedy stoisz na światłach na czerwonym, a tu ktoś podjeżdża na dziku zapala się pomarańczowe i już ginie przed Tobą
poziek Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 kurna już widzę ten widok na światłach - stoję na czerwonym i obok podjeżdża czarne B8 i w foteliku dzik naprawdę widzisz to ? podziwiam Twoją wyobraźnię :polew: :polew:
Nosfer Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 kurna już widzę ten widok na światłach - stoję na czerwonym i obok podjeżdża czarne B8 i w foteliku dzik naprawdę widzisz to ? podziwiam Twoją wyobraźnię :polew: :polew: Poziek, a byłeś w Knurowie ?? - To gówno widziałeś !! ... :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 kurna już widzę ten widok na światłach - stoję na czerwonym i obok podjeżdża czarne B8 i w foteliku dzik naprawdę widzisz to ? podziwiam Twoją wyobraźnię :polew: :polew: widzę dużo więcej [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 09:47_________________________________________________ kurna już widzę ten widok na światłach - stoję na czerwonym i obok podjeżdża czarne B8 i w foteliku dzik naprawdę widzisz to ? podziwiam Twoją wyobraźnię :polew: :polew: Poziek, a byłeś w Knurowie ?? - To gówno widziałeś !! ... :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Poziek - co ty wiesz o podróżach i wielkich miastach jak w Knurowie nie byłeś
Wihajster Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Poziek - co ty wiesz o podróżach i wielkich miastach jak w Knurowie nie byłeś bo żaden GPS tego miasta nie widzi
miron78 Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Poziek - co ty wiesz o podróżach i wielkich miastach jak w Knurowie nie byłeś bo żaden GPS tego miasta nie widzi a co się dziwisz - tu nawet ksiądz wychodząc z parafii na kolędę do ludzi drogę powrotną kamyczkami sobie znaczy
Szamek Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Poziek - co ty wiesz o podróżach i wielkich miastach jak w Knurowie nie byłeś bo żaden GPS tego miasta nie widzi a co się dziwisz - tu nawet ksiądz wychodząc z parafii na kolędę do ludzi drogę powrotną kamyczkami sobie znaczy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi