Gość PrZeMiAn Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 zobaczymy co z tego ośrodka zostanie Jak tylko Miron z Cubrem będą siedzieli w pokojach to ośrodek przetrwa :gwizdanie: Poziek ja myślę że jak Ciebie zamkną w pokoju to będzie ośrodek oszczędzony Nie będziesz biegał i prowokował młodzieży aby piła ;] Ludzie jadą oddychać w góry, odpocząć - a Ty ich chcesz sprowadzić na manowce...
moskal Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 A dacie mu futerko z kozy? po co ??? przeciez ja nie bede spał. bedzie tyle koksu ze nikt oka nie zmruży :naughty: :naughty: :naughty:
Szamek Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 A dacie mu futerko z kozy? po co ??? przeciez ja nie bede spał. bedzie tyle koksu ze nikt oka nie zmruży :naughty: :naughty: :naughty: koksownik a to sam go dostarczysz?
poziek Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 zobaczymy co z tego ośrodka zostanie Jak tylko Miron z Cubrem będą siedzieli w pokojach to ośrodek przetrwa :gwizdanie: Poziek ja myślę że jak Ciebie zamkną w pokoju to będzie ośrodek oszczędzony Nie będziesz biegał i prowokował młodzieży aby piła ;] Ludzie jadą oddychać w góry, odpocząć - a Ty ich chcesz sprowadzić na manowce... Synku marnotrawny tudzież marnotrawco cytrynówkowy Jak ja jeździłem na zloty to wiesz gdzie Ty byłeś ? :naughty:
moskal Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 A dacie mu futerko z kozy? po co ??? przeciez ja nie bede spał. bedzie tyle koksu ze nikt oka nie zmruży :naughty: :naughty: :naughty: koksownik a to sam go dostarczysz? :>
jarko Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 koksownik a to sam go dostarczysz? Ściemnia, żadnych nielegalnych używek na zlocie
moskal Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 koksownik a to sam go dostarczysz? Ściemnia, żadnych nielegalnych używek na zlocie przeciez wiadomo
jarko Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 koksownik a to sam go dostarczysz? Ściemnia, żadnych nielegalnych używek na zlocie przeciez wiadomo Kurde, aż mi się śniło dzisiaj... Że przez te teksty na forum mi kij do bilarda przeszukiwali
filip1001 Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 koksownik a to sam go dostarczysz? Ściemnia, żadnych nielegalnych używek na zlocie przeciez wiadomo Kurde, aż mi się śniło dzisiaj... Że przez te teksty na forum mi kij do bilarda przeszukiwali :laghing2:
Nosfer Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 koksownik a to sam go dostarczysz? Ściemnia, żadnych nielegalnych używek na zlocie przeciez wiadomo Kurde, aż mi się śniło dzisiaj... Że przez te teksty na forum mi kij do bilarda przeszukiwali "Kij do bilarda" to slang ?
jarko Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 "Kij do bilarda" to slang ? Tym razem dosłownie
moskal Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 "Kij do bilarda" to slang ? Tym razem dosłownie masz dópe w kształcie kija do bilarda ??? :shocked: :shocked:
jarko Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 "Kij do bilarda" to slang ? Tym razem dosłownie masz dópe w kształcie kija do bilarda ??? :shocked: :shocked: Eee zbyt dosłownie :polew:
Arturoo Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 "Kij do bilarda" to slang ? Tym razem dosłownie masz dópe w kształcie kija do bilarda ??? :shocked: :shocked: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 "Kij do bilarda" to slang ? Tym razem dosłownie masz dópe w kształcie kija do bilarda ??? :shocked: :shocked: Eee zbyt dosłownie :polew: :polew:
Szamek Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Suli Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 "Kij do bilarda" to slang ? Tym razem dosłownie masz dópe w kształcie kija do bilarda ??? :shocked: :shocked: Eee zbyt dosłownie :polew: Ale się giejna zaczyna robić
moskal Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 blejk nie marudź , wchodzisz raz na miesiąc i pedałów wypatrujesz w tłumie , zluzuj poślady
Suli Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 blejk nie marudź , wchodzisz raz na miesiąc (...) Bo zajęty człowiek jestem
Nosfer Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 blejk nie marudź , wchodzisz raz na miesiąc (...) Bo zajęty człowiek jestem Kontrole w urzędach ?
Rekomendowane odpowiedzi