jarko Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 A Wy nie macie innych problemów przed zlotem :?: Zawołam mirona, zamknie temat i rozda po kropku Nie jedziemy pod Krokiew... Pojedziemy pod Wawel :naughty: Na "Zimnego Lecha" Sobieskiego :naughty:
poziek Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Michałku, a Ty jak byłeś Moderatorem to powiadamiałeś ludzi jak usuwałeś im posty ? Powiadamiałem Z VIPów nie powiadamiałem jedynie oniaka bo mnie wk***iał, a jak usuwałem cokolwiek jakiemuś innemu VIPowi to zawsze o tym pisałem. Więc jednym słowem gońcie się.
poziek Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Powiadamiałem Ciekawe. To była oznaka szacunku, nie to co teraz odpierdalają zielone sprzątaczki
Nosfer Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Powiadamiałem Ciekawe. To była oznaka szacunku, nie to co teraz odpierdalają zielone sprzątaczki Usunąłem Ci jednego posta**, a ty ryczysz jak mała dziewczynka i generalizujesz to tak, jakbyśmy chodzili za Wami i kasowali wam przynajmniej po jednym poście - dziennie Prawdziwe potwory nie szanujące niepisanych męskich zasad **Jednego posta dwa dni temu. A Ty przeżywasz to już trzeci dzień. Ten szacunek, o którym piszesz działa w dwie strony. Poza tym to temat o Zlocie :gwizdanie: Zapraszam na PW, albo do Otrębus - dostaniesz liścia
Hugo Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Wystarczy pisać posty na jakimś przyzwoitym poziomie to nie będą kasowane :gwizdanie:
poziek Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Ten szacunek, o którym piszesz działa w dwie strony. Zgadza się, ja napisałem kiedy nie informowałem o kasowaniu postów. Jeżeli u ciebie wygląda to tak samo to serdecznie pozdrawiam cie środkowym palcem. To po pierwsze. A po drugie wbij sobie to pustego łba, że jak kasujesz coś członkowi Zarządu Klubu, który tu był zanim ty zrobiłeś sobie prawko, to wypadałoby o tym napisać w PW.
Hugo Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Uwaga komunikat. Wszystkie kolejne posty nie na temat lecą do kosza , a jak komuś się będzie nudziło to przygarnie kropka. Czas start
poziek Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Uwaga komunikat. Wszystkie kolejne posty nie na temat lecą do kosza , a jak komuś się będzie nudziło to przygarnie kropka. Czas start Czy na temat będzie jeśli napiszę chłopakom, którzy będą z Tobą w pokoju, że moczysz się pod prysznicem po 40 minut ? A jako balsam używasz wywaru z świniaczego zadu ? :gwizdanie: :gwizdanie: :przebiegly: :przebiegly:
Nosfer Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Uwaga komunikat. Wszystkie kolejne posty nie na temat lecą do kosza , a jak komuś się będzie nudziło to przygarnie kropka. Czas start Czy na temat będzie jeśli napiszę chłopakom, którzy będą z Tobą w pokoju, że moczysz się pod prysznicem po 40 minut ? Może kiedyś Teraz nie ma siły oderwać magnesów z drzwi prysznicowych więc wchodzi do umywalki.. :gwizdanie: :gwizdanie:
moskal Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Uwaga komunikat. Wszystkie kolejne posty nie na temat lecą do kosza , a jak komuś się będzie nudziło to przygarnie kropka. Czas start Czy na temat będzie jeśli napiszę chłopakom, którzy będą z Tobą w pokoju, że moczysz się pod prysznicem po 40 minut ? A jako balsam używasz wywaru z świniaczego zadu ? :gwizdanie: :gwizdanie: :przebiegly: :przebiegly: :polew: :polew: :polew: :polew: Może kiedyś Teraz nie ma siły oderwać magnesów z drzwi prysznicowych więc wchodzi do umywalki.. :gwizdanie: :gwizdanie: Podobno w Jarosławcu kazał Tomeksowi wyrwać drzwi i powiesić "cerate" ze stołu :kox:
hornet Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 ja ze Stanleyem już na Was czekamy Jakoś dziwnie macie małe oczki
moskal Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 ja ze Stanleyem już na Was czekamy Jakoś dziwnie macie małe oczki ujebali sie :kox: :kox:
GRazny Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 jakby kogoś interesowało to wkleję i tu: http://www.accuweather.com/pl/pl/lesser-poland/zakopane/forecast2.aspx
wrclaguna Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Czyli łopatę do śniegu trzeba zabrać , lancuchy i oczywiście na zimowkach przyjechac ;( nie ma co liczyć ze pojadę w letnich kapciach w BT na Zlot powrot zimy jak nic bedzie
Adas Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 jakby kogoś interesowało to wkleję i tu: http://www.accuweather.com/pl/pl/lesser-poland/zakopane/forecast2.aspx shit
Rekomendowane odpowiedzi