Młody Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Pierd^le ją są inne :polew: To samo ona sobie pomyślała rok temu jak zobaczyła inne A4 " Pierd^le go są inne A4"
poziek Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Pepin nie martw się, 2 lata temu też tak mówił o mojej :naughty: Obie są bardzo dobrymi tancerkami i nie mam zamiaru wypowiadać się, która bardziej gibka :naughty:
krolu Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 ale jesteście pipy... kropek za takie coś... następnym razem idźcie do opery a nie za zlota... :wallbash: Pacnij się nie ma takiej emotki :PAC: choć i tak wiem, po komentarzach na zlocie, że nie którzy nie biorą tego na żarty :gwizdanie:
akjam Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 ale jesteście pipy... kropek za takie coś... następnym razem idźcie do opery a nie za zlota... :wallbash: Pacnij się nie ma takiej emotki :PAC: choć i tak wiem, po komentarzach na zlocie, że nie którzy nie biorą tego na żarty :gwizdanie: Jak nie biorą (tego na żarty) to ich problem. Kędzior a Ty nie przepraszaj bo byśmy musieli wszyscy to robić. Albo byśmy musieli zrobić kolejnego spota aby się przepraszać, choć może to dobry pomysł... :kox:
Nosfer Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 ale jesteście pipy... kropek za takie coś... następnym razem idźcie do opery a nie za zlota... :wallbash: Pacnij się nie ma takiej emotki :PAC: choć i tak wiem, po komentarzach na zlocie, że nie którzy nie biorą tego na żarty :gwizdanie: ( :doh1: ) Ich problem
domjenick Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Dominik siemanko witam-jak samopoczucie?
slaweq Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Dominik siemanko witam-jak samopoczucie? Już jest prawie ok, bo wczoraj do był jeszcze dramat A Ty już doszedłeś do siebie ?
domjenick Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 A Ty już doszedłeś do siebie wczoraj zastanawiałem się gdzie jest jedynka w aucie,ale dziś już wiem
siemian Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 za rok porponuje tutaj zrobić zlot: :polew: :polew:
PABLO Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 :polew: :polew: Właśnie obczajałem to miejsce są jeziorka to można zrobić jak coś letni
Gwerty Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 no zalezy która ale jedna owszem a dokładniej to między Grudziądzem a Olsztynem
PABLO Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 To chyba gdzieś na mazurach jest Siemiany - wieś w woj. kujawsko-pomorskim
Kali S4 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 To chyba gdzieś na mazurach jest Siemiany - wieś w woj. kujawsko-pomorskim i jeśli dobrze pamiętam to na jeziorem Jeziorak jesli to tam,to fajna miejscówka na impreze
Tukan Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Dzieki wszystkim za mila atmosfere i popijawe.organizatorom za dobrze ogarniety temat
moskal Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 siemka Jamaica squad :naughty: siema Domdżennik :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 moskal w przyszłym roku upalam ese biorąc pod uwage fakt ze nigdy nie miałem jednego auta dłużej niż rok (dbali o to inni uzytkownicy dróg) wątpie zebys miała przyjemność poupalać ten egzemplarz Ale jesli bedzie okazja to nie widze problemu
Rekomendowane odpowiedzi