karwat23 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam taki problem ostatnio ze dwa razy włączyła mi sie sama kontrolka ESP i nie moge jej wyłączyc dopiero po zgaszeniu auta znika, z tego co wyczytałem na forum to po właczeniu kontrolki ESP kontrola trakcji jest wyłaczona, tylko czemu ona mi sie sama wyłacza czy ktoś miał taki przypadek?
antonio Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 możliwe, że czujnik stopu to spowodował podepnij VAG i się dowiesz
domjenick Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 w B6,jak odłączysz przepływomierz-zapali sie ESP,więc tam zacząłbym poszukiwania,ale najpierw VAG
antonio Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 w B6,jak odłączysz przepływomierz-zapali sie ESP,więc tam zacząłbym poszukiwania,ale najpierw VAG ja w swoim B6 TDI tak nie miałem
Dev Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 sprawdz koronki ABS, któras moze byc peknieta
silenthunter Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 u mnie sie tak dzieje i mam walniety czujnik stopu,czasami po hamowaniu jakby nie odbija i stop swieci, wyglada to jakbym jechal z wcisnietym hamulcem
karwat23 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 narazie nie mam dostępu do vaga ,a gdzie szukać tych czujników ESP ,taka sytuacja zdarzyła mi sie dwa razy raz przy hipermarkecie jak zaczełem sie ślizgać po lodzie
Rekomendowane odpowiedzi