19Martin86 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Sam bedziesz wycinał te spryskiwacze? Jestem ciekaw, jak Ci to wyjdzie i czekam na info Sam jestem teraz przed montażem i jeszcze nie wiem jak sie za to zabrać Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Sam bedziesz wycinał te spryskiwacze? Jestem ciekaw, jak Ci to wyjdzie i czekam na info Sam jestem teraz przed montażem i jeszcze nie wiem jak sie za to zabrać Pzdr Tak sam będę wycinał miejsca na spryski - jeszcze zastanawiam się czym to będzie. Pierwsza myśl lutownica ale może macie jakieś pomysły ? Zmieniłem sprężyny na s-line i jestem mega zadowolony jeżeli chodzi o wygląd to był podstawowy powód do wymiany ale nie sądziłem że pokonywanie zakrętów będzie w końcu przyjemne. Auto stało się bardziej stabilne, teraz do zmiany końcówki drążków kierowniczych na s-line oraz wymiana amorów z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 łoł Dominik widze że lecisz do przodu ostro ja bym miniszlifierką to zrobił mam takie fajne urządzenie zakłada się takie tarcze 3cm. i na pewno równo i ładnie wytniesz otwory. ja mam takie : http://allegro.pl/miniszlifierka-wiertarka-frezarka-206-ele-eurotec-i1761274976.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fahur Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Tak sam będę wycinał miejsca na spryski - jeszcze zastanawiam się czym to będzie. Pierwsza myśl lutownica ale może macie jakieś pomysły ? Polecam to urządzenie: http://www.bosch-professional.com:80/pl/pl/ocs/narzędzia/125964/akumulatorowe-narzedzie-wielofunkcyjne/ Jest bardzo precyzyjne - wyciąłem tym otwory w listwach na relingi w dwóch A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 9 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 I A4 dostała nowe felgi z oponami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Kurcze małe do B6 17" ale lepsze od 16" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasman120 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 mam pytanko: jaki zestaw HID-ów kupiłeś? zakłócają ci CB?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Najpierw miałem zwykłe hidy i zakłócały radio i CB. Teraz kupiłem niby jakieś cyfrowe nie zakłócają niczego ale jak najpierw odpale silnik a później włączę światła to mam błąd abs. Najpierw na chwile musze odpalić światła a później silnik możliwe że to wina słabego aku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnybravo Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 nie nie to nie wina slabego aku , to własnie hidy , miałem to samo u siebie , wywalały choinke na liczniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 To raczej nie hidy a napięcie jakie one potrzebują do wystartowania. Jak się żarnik rozgrzeje i wtedy wyłączy się światła i odpali auto ponownie włączając światłą nie wyskakują żadne błędy i wszystko jest ok. Jeżeli chodzi o zwykłe hidy nie posiadają one tych filtrów i pewnie dlatego nie powodują błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1driver Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Dominikt: te sprezynki z sline mozna zalozyc do zwyklych amortyzatorów? Czy od sline maja krotszy skok? Bo zalozylem niedawno nowe i boje sie zeby nie ich nie zajezdzic..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Jeżeli masz zamiar zakładać sprężyny do -30 to mogą być oryginalne amorki. S-line mają krótszy skok ale będzie dobrze. Doszedł nowy mod (zabudowanie Radia CB) nie ma żadnych kabli przewodów itp. Radio CB TTI 880 w schowku Włącznik CB radia (pod kierownicą w schowku) Podłączenie pod gruszkę CB w panelu po zestawie telefonicznym (gruszka ze zmianą kanałów CB) Głośnik schowany w blende lampki Antena CB President Florida (kabel puszczony w progu) A to po zimie stał się mój ulubiony przycisk w samochodzie ten tylko wie kto może się o tym przekonać przy -15 stopniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Mam do Was prośbę - szykuje się sprzedaż auta powoli. Czy mogę Was prosić o jakieś sugestie w sprawie ceny ? Wiem że to właściciel wycenia swoją własność ale ja w tym gąszczu ofert allegro zaczynam się gubić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lardza Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Identyczne radyjko mam już od 2 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Dobre radio a jeszcze jak mi żadne kable w samochodzie nie wiszą to już całkowicie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel20 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Z tym wnętrzem ciężko Ci będzie sprzedać, ale auto widać zadbane, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 u mnie kierownica jest podgrzewana dopiero jak włączę podgrzewanie foteli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 No racja jest to kwestia gustu, mi nie przeszkadzała ale na pewno wielu wydaje się to brzydki kolor jeżeli chodzi o wnętrze chociaż uważam że z niebieskim lakierem wygląda ok. Gorzej sytuacja wygląda w srebrnych autach gdzie jest niebieskie wnętrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 wyplastidipowałeś te koła? Fajnie się prezentuję, jedynie wnętrze nie w moim stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Heh nie to jest normalna farba akrylowa która właśnie przypomina gumę a napisz jakie masz uwagi co do wnętrza ? Czy ogólnie chodzi o niebieski kolor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi