A4_Dominik_WAW Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 chyba jednak mówimy o różnych listwach, mi chodzi o te które są z drzwiami i wydaje mi się każde podejdą z s-line, s4 i rs4 b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 to są listwy s line zwykłe. Rs4 nie ma takich listw tylko progi, a S4 wystaje więcej niż s line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 I git człowiek się uczy całe życie dzięki za słuszną uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 fura szkoda ze Avant poka jak wyglada kiera z a6 w srodku mody wykonane mody planowane :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 No i nareszcie Dominik założył wątek Co następne w planach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Bartku no nadszedł czas i na mnie narazie muszę zakończyć te drobne zmiany które już zaplanowałem, jak mi się auto zacznie podobać to wtedy rezam coś większego chociaż rocznik już nie ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Nie maluj dołu - pogadaj z laguną, niech Ci wyszuka jakąś okazję (zderzaki S line dla B6). Wtedy sikniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Siema Dominik.. Furka Ładna poka środeczek. ` ja do swojego wątku jutro xspodam nowe fotki wnętrza.. Siedzi już wygodnie RNS-E i Kiera Multi z B7 i z Airbagiem już... Pochwal się co u Ciebie ładnegooo.. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Siema Dominik.. Furka Ładna poka środeczek. ` ja do swojego wątku jutro xspodam nowe fotki wnętrza.. Siedzi już wygodnie RNS-E i Kiera Multi z B7 i z Airbagiem już... Pochwal się co u Ciebie ładnegooo.. Pozdrawiam. Cześć dzięki ale na środek trzeba poczekać za dużo zmian się szykuje. Czekam na Twoje fotki. Kiere masz 3 ramienna ? A co Panowie sądzicie o takiej zmianie: Z: NA: Jeszcze lampy pójdą w czarny mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salata Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 kola spoko ale szyby albo calosc albo wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zastanawiam się jeszcze nad lusterkami w macie ale może to zły pomysł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lardza Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ja bym dodał trochę kontrastu jasnego bo wszystko w ciemne kolory to nie dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dominiku Pytałeś 3 czy 4 ramiona Kiery ... 4 ramiona. poducha już siedzi szukam modułu z końcówką Q. żeby Multi Uruchomić. a w sumie juz stary moduł sprzedałem. ten z N i na jakiś czas znów będzie oryginał bez tempomatu "S". Wpierniczę nowe zdjęcia do Siebie do wątku niebawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zastanawiam się jeszcze nad lusterkami w macie ale może to zły pomysł ? fajnie bedzie wygladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PP84 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 gratki, kolor sluszny i autko prezentuje sie git! niech sluzy... felga spoko, lustra bym zostawil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin18T Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Przyciemni trochę szybki z przodu to będzie ładnie się prezentował.Bezawaryjności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Nad lusterkami się jeszcze zastanawiam, lampy pójdą na 100% w czarny mat. A czy zgodnie z przepisami przyciemnienie przednich szyb wogóle jest widoczne ? Gra warta świeczki ? Bo jeżeli jest tylko lekko widoczne to myślicie że to ma sens ? A procentowo jak sądzicie ile przyciemnić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 na tym vt wg mnie jest idealnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Dominik dostałeś PW? moduł potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 lampy czarne beda kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi