A4_Dominik_WAW Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 chyba jednak mówimy o różnych listwach, mi chodzi o te które są z drzwiami i wydaje mi się każde podejdą z s-line, s4 i rs4 b7
Młody_drog Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 to są listwy s line zwykłe. Rs4 nie ma takich listw tylko progi, a S4 wystaje więcej niż s line
A4_Dominik_WAW Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 I git człowiek się uczy całe życie dzięki za słuszną uwagę.
David Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 fura szkoda ze Avant poka jak wyglada kiera z a6 w srodku mody wykonane mody planowane :good:
Bart-S Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 No i nareszcie Dominik założył wątek Co następne w planach?
A4_Dominik_WAW Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 Bartku no nadszedł czas i na mnie narazie muszę zakończyć te drobne zmiany które już zaplanowałem, jak mi się auto zacznie podobać to wtedy rezam coś większego chociaż rocznik już nie ten
Bart-S Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Nie maluj dołu - pogadaj z laguną, niech Ci wyszuka jakąś okazję (zderzaki S line dla B6). Wtedy sikniesz
Stolkien Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Siema Dominik.. Furka Ładna poka środeczek. ` ja do swojego wątku jutro xspodam nowe fotki wnętrza.. Siedzi już wygodnie RNS-E i Kiera Multi z B7 i z Airbagiem już... Pochwal się co u Ciebie ładnegooo.. Pozdrawiam.
A4_Dominik_WAW Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2011 Siema Dominik.. Furka Ładna poka środeczek. ` ja do swojego wątku jutro xspodam nowe fotki wnętrza.. Siedzi już wygodnie RNS-E i Kiera Multi z B7 i z Airbagiem już... Pochwal się co u Ciebie ładnegooo.. Pozdrawiam. Cześć dzięki ale na środek trzeba poczekać za dużo zmian się szykuje. Czekam na Twoje fotki. Kiere masz 3 ramienna ? A co Panowie sądzicie o takiej zmianie: Z: NA: Jeszcze lampy pójdą w czarny mat
salata Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 kola spoko ale szyby albo calosc albo wcale
A4_Dominik_WAW Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zastanawiam się jeszcze nad lusterkami w macie ale może to zły pomysł ?
Lardza Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ja bym dodał trochę kontrastu jasnego bo wszystko w ciemne kolory to nie dla mnie
Stolkien Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dominiku Pytałeś 3 czy 4 ramiona Kiery ... 4 ramiona. poducha już siedzi szukam modułu z końcówką Q. żeby Multi Uruchomić. a w sumie juz stary moduł sprzedałem. ten z N i na jakiś czas znów będzie oryginał bez tempomatu "S". Wpierniczę nowe zdjęcia do Siebie do wątku niebawem.
wrclaguna Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zastanawiam się jeszcze nad lusterkami w macie ale może to zły pomysł ? fajnie bedzie wygladac
PP84 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 gratki, kolor sluszny i autko prezentuje sie git! niech sluzy... felga spoko, lustra bym zostawil
marcin18T Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Przyciemni trochę szybki z przodu to będzie ładnie się prezentował.Bezawaryjności
A4_Dominik_WAW Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2011 Nad lusterkami się jeszcze zastanawiam, lampy pójdą na 100% w czarny mat. A czy zgodnie z przepisami przyciemnienie przednich szyb wogóle jest widoczne ? Gra warta świeczki ? Bo jeżeli jest tylko lekko widoczne to myślicie że to ma sens ? A procentowo jak sądzicie ile przyciemnić ?
jedrekx Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 na tym vt wg mnie jest idealnie...
Stolkien Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Dominik dostałeś PW? moduł potrzebny
Rekomendowane odpowiedzi