Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik Lubuski :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko witam wszystkich :) strasznie dawno mnie tutaj nie bylo... a tu juz dzisiaj drugi spocik sie w sumie odbyl... :( wiechlice wiechlice strasznie daleko to jets w sumie ode mnie... moze fajnie bylo by zrobic tak spot jakos na srodku lubuskiego czy cos tak zeby wszystkim jakos pasowalo... dojechac jakos i wogole... teraz kolejny lubuski zlot jaki bedzie pojawie sie napewno... :) ale nie tak daleko cale lubuskie musial bym przemierzyc... to troche mi nie pasuje... :kwasny: fajnie zgadac sie tak zeby zrobic gdzies na srodku... nie wiem podajcie moze jakies ciekawe propozycje... :) pozdrawiam wszystkich serdecznie :)

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 162 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja juz od dawna sie pisze tylko ostatnio mialem klopoty z autem wiec cos tam bylo za spotkanko na ktorej byla 1 osoba;)

Opublikowano

no tak tak wlasnie... :kwasny: teraz jak bedziemy cos organizowac to juz na 100% zeby osoby zadeklarowane sie pojawily... :) trzeba bedzie pomyslec ale jak narazie to widze chetnych nie ma... :kwasny: pozdrawiam

Opublikowano

"Niech króliczek przyniesie Ci w prezencie to, czego najbardziej pragniesz. To "coś" nie musi być ani widoczne ani dotykalne. Może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś, bez czego nie można i nie warto żyć"

o czym mowa?? oczywiście chodzi o "MOC" naszych A4 :th:

tego życzę wszystkim klubowiczom

a także tradycyjnie

Wesołych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych...

Opublikowano

Właśnie, może odezwie się jeszcze ktoś z północy województwa i wybierzemy jakiś "środek" na spotkanie? :cool:

Bo chyba wreszcie kiepska zima tej wiosny będzie się kończyć i łatwiej (i chętniej) będzie gdzieś wyskoczyć za miasto..

pzdr

Rafał

Opublikowano

na razie za mało osób jest chętnych na spotkanie :kwasny:

Opublikowano

ja mieszkam w sumie po srodku :) a dokladnie kolo miedzyrzecza... :) nad jeziorkiem mam kilka fajnych osrodkow w sumie nad jednym sa 4 osrodki i mozna by bylo jakis maly zlocik zrobic... :) trzeba by bylo porozmawiac ze wszystkimi od nas i jakos zorganizowac :) pozdrawiam

Opublikowano

witam

proponuje zlot zaplanować latem najlepiej w lipcu gdzieś nad jeziorkiem

co wy na to :th:

Opublikowano

no trzeba by bylo pomyslec nad tym... :)

Opublikowano

no to wpisywać sie gdzie można sie spotkać i kto jest chętny :kox:

Opublikowano
  • Autor

po co tak pozno ... na wakcje to bedzie zlot ogolnopolski gdzies nad jezirokiem wiec lepiej wczesniej gdzies tak normalnie ....

takie jest moje zdanie

Opublikowano

a no chyba ze... nie wiem mogli bysmy sie spotkac wszyscy razem gdzies... tylko mowie zeby bylo najsprawiedliwiej wybrac jakies miejsce na srodku wojewodztwa... :P:) zeby kazdy mogl przyjechac... mysle rowniez ze trzeba by bylo do kazdego kto jest z lubuskiego napisac prywatna wiadomosc bo nie wszyscy tutaj zagladaja a wiadomosc raczej kazdy odbierze... :) pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

juz pisalem jakis czas temu ..... ;> i co co odczytali to juz tu pewnie napisali posty

Opublikowano

moze sprobowac jeszcze raz ustalic dokladny termin... :) i wkoncu zrobic ten lubuski zlocik... :)

Opublikowano
  • Autor

to proponujcie ... u mnie soboty i piatki odpadaja :P chyba ze po 21:30 ;p

Opublikowano

Niedziela znów to dzień rodzinny, ale jak gdzieś stosunkowo blisko, to po obiedzie u teściowej można podskoczyć. Wtedy faktycznie, najlepiej gdzieś w lesie, gdzie ewentualnie (jeśli się zabiorą) szarańczę z fotelików można wyzwolić i puścić w las, a samemu normalnie i spokojnie pogadać.. :wink4:

R.

Opublikowano
  • Autor

no mi wlasnie najbardziej by pasowala niedziela

Opublikowano

Witajcie Panowie, mam prosbę a zarazem pytanie jest moze ktoś z was z Nowa Sól..... ?? Potrzebuje ogladnac pewne autko chciałbym by ktoś rzucił na nie okiem bo ze zdjec i opowiesci goscia za wiele nie mozna powiedziec.... http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=T562067 z góry wielkie dzięki