balot78 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 wtedy bym ożenił ale brak chętnych. Teraz nie sprzedaje,jeszcze troche nim pośmigam. Raz tam wpadne to pogadamy [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 19:35_________________________________________________Powiedzcie co o tym myślicie http://otomoto.pl/audi-a4-2-5-tdi-sportline-navi-xenon-C11387909.html
TomekZG Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Powiedzcie co o tym myśliciehttp://otomoto.pl/audi-a4-2-5-tdi-sportline-navi-xenon-C11387909.html kox Zobacz jak maska nachodzi na reflektory
Nowak_zg Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 wtedy bym ożenił ale brak chętnych. Teraz nie sprzedaje,jeszcze troche nim pośmigam. Raz tam wpadne to pogadamy [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 19:35_________________________________________________Powiedzcie co o tym myślicie http://otomoto.pl/audi-a4-2-5-tdi-sportline-navi-xenon-C11387909.html balot ... to nie jest prawdziwa aukcja. tylko pseudo zacheta. nie kupisz jej nawet za ta cene bo na otomoto nie ma kup teraz. nieraz sie pojawiaja takie bezsensowne aukcje z autami w smiesznych cenach
lordmrT Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 wiadome jest to ze ta cena jest niemozliwa do osiagniecia chyba ze byloby napisane alles schaden;> a druga sprawa jest taka ze z zasady nie kupuje sie aut z warszawy i hamburga bo tam zawsze jest cos nie tak albo wogle bomba;> p.s. bedzie ktos dzis??
Nowak_zg Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 nie czytacie glownego posta... napisalem zeby pisac kiedy pasuje wam wiekszy spot nikt nie pisze... wiec ja tez nie proponuje i mam wyjebane. bo tak najlatwiej
Nowek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 eeee no Paweł nie fochaj To co w ta niedziele beda walentynki, to odpada ;> Wiec moze 21? Czekamy na inne propozycje jak cos;) Aaa i proponowałbym jakies moze inne miejsce bo carefour już oklepany hehe
Nowak_zg Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 Nowek ... ok spoko termin mi pasuje ? jak innym ? miejsce ? proponuj(cie)
Nowak_zg Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 moze by tak lotnisko w przylepie ? [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 17:03_________________________________________________albo nie ... pomylilo mi sie chcialem wziac grilllllla i kielbaski ;p; ale zapomnialem ze zima jest
bluesmen Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 chcialem wziac grilllllla i kielbaski ;p; ale zapomnialem ze zima jest Ja mogę wziąść kaszankę, i paprykarz szczeciński z cebulą jakby ktoś zmarzł to ponoć idealna przekąska. :> :> :>
Nowek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Haha Paweł no to co ze zima? My zrobimy na złość zimie i zrobimy ognicho!!! Haaaa a co!! xD
150PS Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Mam VAGa i nie tylko ;p jak ktos w potrzebie to moje gg 4923229 A w ogóle to siema po X czasie żyjecie jeszcze ? coś się ciekawego dzieje ? [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 14:08_________________________________________________ O jjaaaa To forum już całkiem zdechło zostałem tutaj sam?!
topor Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 siemano :) 28 lutego proponuje wiekszy spot (trza odrobic stracone godziny przez zime) i z grupa lubuska VW spotkac sie pod carrefourem, chlopaki z klubu VAG wyrazili zgode, czekam na wasza opinie na ten temat i mam nadzieje ze sie milo spocimy:D
Rekomendowane odpowiedzi