Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spocik Lubuski :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja CIe dzisiaj widzialem!!!:D wujezdzales z dzialkowej w strone tesco...:) tylne szybki ciemne??:>

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dokladnie z miesiąc temu przyciemnilem, do tego zielonego kolory autka daje niezly efekt. ( a wszyscy sie ze mnie smiali ze kupilem babski kolor, mi sie podoba i tyle !!!

Opublikowano

okej wiec tak:

moje 1.9tdi + chip vs 2.5tdi = 2:0 dla mnie

moje 1.9tdi + chip vs 1.8T = 0:1 ( aszzz zrobil mnie o blotnik na mecie ..... do 90-100km/h jechalem pierwszy ale potem benzyniak mnie zaczal dochodzic i na mecie taki w sumie remis ze wskazaniem na niego )

no to chlopaki proponujcie kiedy nastepny zlot .... rzucajcie daty i propozycje

oraz wklejajcie fotki

A CI CO BYLI WCZORAJ NA ZLOCIE niech sie tu udzielaja ( zebysmy wiedzieli ze sa )

Witam

Ale te 2.5 TDI to z padniata przepływką :) ale 2:0 dla Ciebie (ostatni raz) :)

A i mam sprawe kto załatwia nalepki klubu A4, jestem chetny na takie :)

Opublikowano

panowie - musimy dogadać się z Poznaniakami co do godziny... deklarować się o której Wam najbardziej pasuje... - ja jestem wolny przez cały dzień - dla mnie bez różnicy :gwizdanie:

Opublikowano

a co myślicie ok 15.00-15.30 w Wolsztynie ...... :mysli:

Opublikowano

oooo Paweł... - co tTy znowu wymodziłeś w tym Poznaniu? - znowu masz zderzak do malowania? ...masakra... - jakiś pechowy jest - sprzedaj go i kup inny...

Opublikowano

zderzak do polerki ... maska do malowania bo sie leciutko zlamala... ale prawie tego nie widac ( tylko ze lakier pekl :( )

bez kitu ... niedlugo bede musial pogonic te auto bo pechowe jakies i kupic rs4 b5 od niechcenia :(:polew:

Opublikowano

...masssssakra... - a może Ty po prostu szalejesz za bardzo? - co? - w sumie raz z Tobą jechałem i poważnie się zastanowie zanim wsiąde jeszcze raz :tongue4:

Opublikowano

ostatnio jezdze jak emeryt ;]

ps. wykrecilem 218km/h w 2 osoby :kox:

Opublikowano

ostatnio jezdze jak emeryt ;]

ps. wykrecilem 218km/h w 2 osoby :kox:

to wolno nie jeździsz :naughty:

Opublikowano

no wlasnie miloby sie spotkac wczescniej... ale teraz w weekend swieta cmentarzowe:/ ja bym tam sie spotkal w ta niedziele z wami... jesli komus pasuje, pogoda z d*py, moze pod carreofourem?

Opublikowano

a moze piatek kolo 20?:D im szybciej tym lepoiej:D bo spoty sa kul jak to nowak mowi :gwizdanie: