Kamillo5 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Panowie jakimi środkami czyścicie swoje auta wewnątrz? ...no i żeby na wiosnę nie pytać. Czym czyścicie na zewnątrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Panowie jakimi środkami czyścicie swoje auta wewnątrz? ...no i żeby na wiosnę nie pytać. Czym czyścicie na zewnątrz polecam kosmetyki sonax'a w miarę tanie i dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 lista jest baaardzo dluga;) srodek: konsola: najlepiej plak (odpowiada mi zapach) ladnie nablyszcza, elementy skorzane: sciereczki autoland. tapicerka : febreze NIEBIESKI ALBO CZARNY WUNDERBAUM a na zewnatrz: -szampon samochodowy z woskiem Autoland. (najlepszy jakie uzywalem i dosc tani) -czernidlo do opon Marki PLak - do szyb : CLin anty para - wosk -arexons. - do alufelg i chromow : Aluchrom. - raz na 3 miesiace t-cut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 lista jest baaardzo dluga;) srodek: konsola: najlepiej plak (odpowiada mi zapach) ladnie nablyszcza, elementy skorzane: sciereczki autoland. tapicerka : febreze NIEBIESKI ALBO CZARNY WUNDERBAUM a na zewnatrz: -szampon samochodowy z woskiem Autoland. (najlepszy jakie uzywalem i dosc tani) -czernidlo do opon Marki PLak - do szyb : CLin anty para - wosk -arexons. - do alufelg i chromow : Aluchrom. - raz na 3 miesiace t-cut. a żeś liste wycedził na 3 miechy mycia :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 ja wiem czy na 3 miechy:D;p najlepsze preparaty do auta, ktrych ja uzywam. I auto potem wyglada za***iście;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 widziałem potwierdzam :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michuNS Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 witam Panowie, jak mi sie uda to chetnie zawitam ale nie w tym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 ooo nastepna v6.... zapraszamy [br]Dopisany: 22 Styczeń 2009, 16:19_________________________________________________nowy nabytek ;p ori 19" rs6 9cali szerokosc et35 czyli juz mam dwa komplety 19" hehe http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b5/b5_afn_s4_19_mam8_nowe_kola_19_cali_ori_rs6-t12919.0.html;msg676439#msg676439 <-- fotki tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary_ns Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 nowe RS w tygodniu... a MAM-y na niedziele bedą, kumate jedne i drugie też mam 2 komplety :gwizdanie: ze stali szlachetnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Dog Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Nice Dodam nie na temat ale ciekawe rzeczy znalazlem http://www.wujeksam.com/shop/amazon_products_feed.cgi?Operation=ItemLookup&ItemId=B0016D7WFQ http://www.wujeksam.com/shop/amazon_products_feed.cgi?Operation=ItemLookup&ItemId=B001DLJ6QO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 http://carmania.pl/site/index.php?p=5&id=31 <--- s3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkaban Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Czarnego Wunderbauma wlaśnie zakupiłem... A niech ma:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 TOPOR,GHOST i reszta panowie co jest ze zlotem ogólnopolskim w marcu jedziecie czy nie bo termin wpłacania zaliczki mija jutro ,a cholera nie widac was żebyscie wpłacili dajcie znac :confused4: bo jak nie jedziecie to :bicz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkaban Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Panowie a takie pytanko jak sie wjezdza pod tego "Kerfura"?? bo w sumie tak sobie mysle i nei moge zlokalizowac zjazdu? Od strony wiezienia czy od castoramy?? Pozdro 657 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiesiekM Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Wjedziesz z każdej strony. I jadąc od Castoramy, i od więzienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Dog Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Jadac od castoramy masz lepszy wiazd zjezdrzasz z lewego pasa na pas do carefoura. Wentyl co sie goraczkujesz ja mam pozwolenie na wplacenie calosci 2.lutego ;d Kto bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 wentyl... ja odpadam:/ wypadlo mi cos, i siano musze niestety na to przeznaczyc:( przykro mi w **** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Dog Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 No to jest nas tylko 3. Pany kto jutro bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balot78 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Pany ja niestety jutro odpadam ;([br]Dopisany: 24 Styczeń 2009, 14:58_________________________________________________ale zato autko mam już naprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi