OGr Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 przecież dolne listwy drzwiowe S4 są montowane tak samo jak listwy A4
Ciepły Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 http://forums.audiworld.com/showthread.php?t=185615
Rafal1988Lodz Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Opublikowano 12 Marca 2011 Odnawiam temat z progami. Wlasnie dzisiaj odebralem samochod od lakiernika i powiem ze progi wygladaja w pytke. Mozna obalic mit o kupowaniu pier**l typu kontowniki i inne duperele. Moje progi zalozone zostaly na klej do szyb i od spodu poskrecane srubkami i sie wszystko trzyma kupy. Jedynie listwy nie sa ori z S4 tylko te tuningowe z allegro za 160zl Nie wygladaja moze idealnie bo nie bylo jak je zamocowac ale przezyje. Foto nizej. http://img145.imageshack.us/i/20110312312.jpg/ http://img849.imageshack.us/i/20110312313.jpg/
medik Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Rafal1988Lodz rzeczywiście wygląda dobrze. Od dołu na wkręty dałeś ?
Rafal1988Lodz Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Opublikowano 12 Marca 2011 od spodu nawet nie zobaczylem czy to wkrety czy na srubki z podkladkami. Jutro rano sprawdze to powiem. Ale trzyma wszystko naprawde mocno. Nadkladek wogole nie trzeba docinac tylko naklada sie na nie progi i pasuje.
medik Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Listwy dolne z tej aukcji brałeś ? http://allegro.pl/audi-a4-s4-b5-95-01-spoilery-progowe-s4-tfb-tuning-i1496857974.html
medik Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Rafal1988Lodz pokaż więcej fotek, szczególnie od wewnątrz, po otwarciu drzwi.
Rafal1988Lodz Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Nie mam zdjec na kompie zeby ci teraz wrzucic. Postaram sie dzisiaj zrobic ale komem bo nie mam aparatu.
szkopek Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Nie mam zdjec na kompie zeby ci teraz wrzucic. Postaram sie dzisiaj zrobic ale komem bo nie mam aparatu. Rafal moglbys wrzucic jeszcze pare fotek jak masz te progi zamontowane,wlasnie kupilem ori progi na aukcji i jeszcze nie mam pojecia jak je przymocowac......... pozdro
Tomasz Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 różnica między listwą drzwiową z A4 i S4 ori A4 ori S4 ---------- Post added at 11:18 ---------- Previous post was at 11:10 ---------- tak wyglądają listwy obok siebie (i tak przychodzą na auto jak na foto góra jest górą a dół dołem) jak widać w tej dolnej ori od mocowana jest jeszcze ta miękka elastyczna guma a w tej S4 tego już niema i na dodatek jest jej więcej w górną stroną drzwi
endrike Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 :hi:pany, mam takie pytanie do tych co mają zamontowane progi i listwy ori S4. A mianowicie czy listwy z drzwi nie rysują wam brzegów progu przy otwieraniu i zamykaniu.Bo tam pod listwą jest taka gumka co dolega do progu i ona właśnie robi mi rysy na lakierze. co wy na to, macie coś takiego?
Tomasz Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 :hi:pany, mam takie pytanie do tych co mają zamontowane progi i listwy ori S4. A mianowicie czy listwy z drzwi nie rysują wam brzegów progu przy otwieraniu i zamykaniu.Bo tam pod listwą jest taka gumka co dolega do progu i ona właśnie robi mi rysy na lakierze. co wy na to, macie coś takiego? pewnie masz drzwi opadnięte i stąd rysuje, a próg wew też masz S4?
endrike Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 :hi:pany, mam takie pytanie do tych co mają zamontowane progi i listwy ori S4. A mianowicie czy listwy z drzwi nie rysują wam brzegów progu przy otwieraniu i zamykaniu.Bo tam pod listwą jest taka gumka co dolega do progu i ona właśnie robi mi rysy na lakierze. co wy na to, macie coś takiego? pewnie masz drzwi opadnięte i stąd rysuje, a próg wew też masz S4? :hi:Progów wewnętrznych nie ma wcale.Drzwi kierowcy może i są troche opuszczone ale rysują wszystkie. Tak sobie myślałem że może ta guma jest za twarda:polew: i może by ją wyciąć? albo jest jeszcze jedna opcja: czy te plastiki mocujące listwy różnią się między a4 a s4 bo ja użyłem tych co miałem. No i może listwy są osadzone trochę za nisko albo już nie wiem
Tomasz Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 rozumiem że najpierw dałeś listwy czarne, a na to tylko nakładki w kolorze auta?
endrike Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 rozumiem że najpierw dałeś listwy czarne, a na to tylko nakładki w kolorze auta? Tak nasunąłem te czarne adaptery a na nie wcisnąłem maskownice w kolorze
Tomasz Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 rozumiem że najpierw dałeś listwy czarne, a na to tylko nakładki w kolorze auta? Tak nasunąłem te czarne adaptery a na nie wcisnąłem maskownice w kolorze a odwrotnie ich nie założyłeś? (jak się tak da wogóle:decayed:), ja mam ori listwy S4 założone i nic nie trze, widocznie są u Ciebie za nisko
endrike Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 rozumiem że najpierw dałeś listwy czarne, a na to tylko nakładki w kolorze auta? Tak nasunąłem te czarne adaptery a na nie wcisnąłem maskownice w kolorze a odwrotnie ich nie założyłeś? (jak się tak da wogóle:decayed:), ja mam ori listwy S4 założone i nic nie trze, widocznie są u Ciebie za nisko Musze pokombinować może z progami, może odstają od blachy gdzieś albo biore się za tą gumę ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- A powiedz mi coś jeszcze jak możesz, nakładki progów mają od spodu takie dziury, prawdopodobnie żeby je przytwierdzić do podłogi. Chyba jakimiś takimi korkami plastikowymi,masz może numer części tego albo zdjęcie jak to wygląda
Tomasz Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 ja użyłem od dołu auta klej do szyb, trzyma się jak jarek Pisu:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi