mystic.pl Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Czyli jednak nadal box... przeciez to nowe auto z kompresorem, wiec o co halo? modul z MTM, zapewne z gwarancja, wiec nic tylko upalac. dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ctv Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 pozdrowionka i czekamy na nowe wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 odczucia z jazdy tą S4 są bardzo pozytywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 odczucia z jazdy tą S4 są bardzo pozytywne a bylas jakas kreska/rolka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 nie było bo w sobotę w południe ciężko znaleźć odpowiednie miejsce i nie było czasu. Zresztą po co skoro ta S4 robi wiatrak z każdego napotkanego auta a co ja swoim TDI moge mu zrobić? jedynie chyba oddać . Z tego co słyszłem 335D z mocą 350PS @ 700Nm dostało tęgie lanie i SL 55 AMG to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 kierowca SL55,moj kumpel strasznie narzekał na opony (tak wiem,moze to brzmiec jak usprawiedliwianie sie) ale Orzeł,to ten sam SL55 którego widziałeś na ostrowach na 1/4,wtedy ja nim przyjechalem, i wtedy byl w pelnym uzbrojeniu, dobre,nowe gumy i - (wiem ze to nie dodaje mu startu) - dyfuzor i zderzak tylny z SL65, to przy starcie bylo zero pisku, problemow z trakcją, po prostu malina,a teraz że auto przed sprzedażą,to wlasciciel ściągnął swoje 'skarby' i teraz śmiga na jakichś zastępczych laczkach. Ten SL55 to w dobrych warunkach prawdziwa bestia,wierzcie lub nie,ale w częstochowie mamy R8 V10 i dostało od niego baty,a na swiatlach jego wlasciciel zarzekal sie ze mial zimny olej i to dlatego a tu warunki były jakie były, strzał z buta w quattro i manualu bez strat mocy,a na kijowym laczku SL55 po prostu sie slizga, 720NM robi swoje. niemniej jednak kolega od SLa dzisiaj w trakcie pogadanki mowi - no musze przyznac S4 dopier*ala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thom4s Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Ciekawe jak wypadłoby w konfrontacji z nadchodzącym RS4 B8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 a co tam ma siedziec pod maska? bo jak wolnossący wysokoobrotowy to go S4 zeżre. te V8 nie mają dołu w ogole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 RS5 ma 3.0 Turbo.. więc pewnie RS4 tez będzie miało 3.0... pewnie dziabną go na 400km i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 http://www.motoscena.pl/aktualnosci/2012-audi-rs5-facelift/ oj chyba nie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 http://www.motoscena.pl/aktualnosci/2012-audi-rs5-facelift/ oj chyba nie.. nie chce mi się wierzyć że tak będzie... bo S5 3.0T ma 4.8 do 100km/h... a RS5 ma mieć 4.2 i 4,6s? lypa... to RS5 objedzie RS3 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 RS5 ma 3.0 Turbo.. więc pewnie RS4 tez będzie miało 3.0... pewnie dziabną go na 400km i już. a tos wymyslil , Audi to nawet nie ma takiego motoru chyba ze ci sie z BMW pomylilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 wierzcie lub nie,ale w częstochowie mamy R8 V10 i dostało od niego baty tyle razy widziałem go na czewie i nigdy nie upalal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 kierowca SL55,moj kumpel strasznie narzekał na opony (tak wiem,moze to brzmiec jak usprawiedliwianie sie) ale Orzeł,to ten sam SL55 którego widziałeś na ostrowach na 1/4,wtedy ja nim przyjechalem, i wtedy byl w pelnym uzbrojeniu, dobre,nowe gumy i - (wiem ze to nie dodaje mu startu) - dyfuzor i zderzak tylny z SL65, to przy starcie bylo zero pisku, problemow z trakcją, po prostu malina,a teraz że auto przed sprzedażą,to wlasciciel ściągnął swoje 'skarby' i teraz śmiga na jakichś zastępczych laczkach. Ten SL55 to w dobrych warunkach prawdziwa bestia,wierzcie lub nie,ale w częstochowie mamy R8 V10 i dostało od niego baty,a na swiatlach jego wlasciciel zarzekal sie ze mial zimny olej i to dlatego a tu warunki były jakie były, strzał z buta w quattro i manualu bez strat mocy,a na kijowym laczku SL55 po prostu sie slizga, 720NM robi swoje. niemniej jednak kolega od SLa dzisiaj w trakcie pogadanki mowi - no musze przyznac S4 dopier*ala Może i tak było nie wiem. Co nie zmienia faktu, że mój klekot raczej szans nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Auto :kox: , musi sie to ladnie zbierac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossi_46 Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 wierzcie lub nie,ale w częstochowie mamy R8 V10 i dostało od niego baty tyle razy widziałem go na czewie i nigdy nie upalal bo pewnie widziałeś za każdym razem 'tate' za kółkiem, a ja ostatnio widziałem jak się do niego dorwał jeden z synów,to jak stałem na parkingu OBI to przeleciał w góre jak rakieta, widziałem go z 3 sekundy,a slyszalem z 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Czy ktoś z posiadaczy S4 orientuje sie co to za cudowny wydech za taką kasę http://allegro.pl/uklad-wydechowy-capristo-audi-s5-s4-i1916690609.html takie info jest na necie http://www.mm-performance.pl/uklad-wydechowy-valve-system-capristo-p-211.html co o tym sądzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 nie słyszałem o tym wynalazku i cena jak TubiStyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splash Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 http://www.mm-performance.pl/images/GALLARDO_CAPRISTO_AWARDS.pdf Capristo vs Tubi vs Sterbo vs Kreissieg [Capristo WIN] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi