Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] a4 tuning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda Panowie Waszej klawiatury na ten temat... Kolega chyba twardo postawil na swoim i audika nie przywróci do normalności... :no:

Opublikowano

hamUlce to podstawa w aucie nie chodzi tez o moc ale o Twoje bezpieczenstwo pojedziesz w trase bedziesz mial z 150 i nagle cos ci wyjedzie wtedy powiesz faktycznie moglem wlozyc wieksze hamUlce ponadto wspomniales ze chcesz zwiekszyc moc wiec pomysl o wiekszych tarczach

ale przecież pisał że założył nowe tarcze :polew:, przecież nie ma tam 300koni żeby pakować jakieś wielkie tarcze :polew:, na seryjną moc aż za dobre :wink4:

Opublikowano

Zamiast wydawac kase na jakies laminaty które sie nikomu nie podobaja, to mógl kolega ja przeznaczyc na mody pod maska :wink4: przynajmniej wiecej radochy z jazdy by bylo :naughty:

Opublikowano

Zamiast wydawac kase na jakies laminaty które sie nikomu nie podobaja, to mógl kolega ja przeznaczyc na mody pod maska :wink4: przynajmniej wiecej radochy z jazdy by bylo :naughty:

true :drinks:
Opublikowano

Już nie macie się czego czepiać tylko tarcz. Dramat...

Opublikowano

Już nie macie się czego czepiać tylko tarcz. Dramat...

dokładnie jestem tego samego zdania . 288 NIEnawiercane i NIEnacinane były montowane w A4 B5 2.8 AVANT QUATTRO (specjalnie to pisze , żeby zwiększyć mase :P ) , dla przypomnienia 1505kg i 196KM , także co jak co , ale tarcze są dojebane :good:
Opublikowano

pal licho te laminaty, ale te felgi to niezle spapral, takie ładne byly wczesniej... ;(

Opublikowano

to takie zabezpieczenie antykradziezowe :)

Opublikowano

to takie zabezpieczenie antykradziezowe :)

:polew:

wrzuć fotki od tyłu z tą felgą 18 - 9,5 na tyle i na ile to z błotnika wystaje.. i jaką opone masz naciągniętą? bo mam wrażenie że to nie jest 9,5 przynajmniej patrząc na jedyną fotke tyłu z tym kołem

Opublikowano

i to nie sa laminaty z allegro jak tu kolega wspomnial .....przedni zderzak z niemiec...progi , dokladka i zawieszenie z holandii ...sklep i warsztat .."AUTO STYLE" www.autostyle.nl... laminat czy nie co to za roznica ....

Kolego może byś napisał dokładnie jakich firm są to produkty ? Bo szczycisz się tym, a nie wyglądają one na markowe. O ile jeszcze nad przednim zderzakiem można się zastanawiać to progi i tylna dokładka nie.

Opublikowano

generalnie jakby kolega zostawil taka glebe i te felgi 18', dolozyl do tego lampy przod tyl po lifcie byloby spoko nisko i szeroko :) ale mega razi nie spasowanie zderzeka przedniego jak dajesz fotke to miedzy lampe a zderzak mozna wepchnac nie wiem co ale to szczegol, generalnie kase ktora wlozyles w te dokladki itp gdybys przeznaczyl na zderzaki od eski na bank by ci sie spodobaly ale kazdy ma swoja wizje

Opublikowano

wizja nisko-szeroko + 2lift czy wersja z zalaczonych zdjec :gwizdanie:

Opublikowano

wrzuć fotki od tyłu z tą felgą 18 - 9,5 na tyle i na ile to z błotnika wystaje.. i jaką opone masz naciągniętą? bo mam wrażenie że to nie jest 9,5 przynajmniej patrząc na jedyną fotke tyłu z tym kołem

ja mam 9" i nie wystają , z tym że 17ki z 225/45 :gwizdanie:
Opublikowano

Dajcie juz spokój z tymi wizjami :wallbash: kupił, ma, podoba mu sie i tyle, ile można pisac ze jest brzydka :wallbash: wywali tą dokładke założy stara pomaluje i tyle, dobrze ze do 17ki zrobił glebe :good:

Opublikowano

GienioIMG_0178.jpg

GienioIMG_0193.jpg

Gieniozzz.jpg

to auto widziałem na żywo i powiem wam , że nie odpychało swoim wyglądem

chociaż mnie sie i tak nie widzi tylna dokładka i progi , ale auto było dobrze zrobione i było spójne

pomyśl nad takimi poprzeczkami w przednim zderzaku , bo według mnie lepiej to wygląda niż siatka ;) siatka to jest spoko w płocie , albo kup tą co Somes kiedyś ładował do zderzaka , wzór a'la RS i zrobiona z ABSu nie z metalu

http://allegro.pl/vts-siatka-tuningowa-abs-920-x-400mm-czarna-i1394244604.html

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 23:37_________________________________________________ale albo mam wrażenie , albo Ty masz Brzezin założone te progi tył na przód :mysli:

Opublikowano

wersja z zalaczonych zdjec :gwizdanie

Choc tak jak pisza niektorzy da sie to odratowac :) Zamiast cisnac koledze lepiej mu podrzucic jakies ciekawe propozycje w lekko ,,ORIENTALNYM" klimacie :> bo na piekne rzeczy jest ciety :angry: a cos z lekka ,,bajera" moze mu podejdzie. Podrzucilem pomysl ale nie wiem co konkretnie poradzic bo gust jest wymagajacy :cool1: Brakuje mi fantazji ;)

Opublikowano

f*ck, kilka tylko dni i juz 9 stron w temacie :kox:

Brzezin - posluchaj sie "starszych" kolegow,a beda z Ciebie ludzie :decayed: i nie bedzie sie a4 kojarzyla z golfem 3 z Bartoszyc :polew:.

na maksa ciekawi mnie wyglad z bliska tych Twoich obklejonych felg, zarzuc foty i opisz jak Ty to robiles, bo domyslam sie ze kleiles to z jakichs malych kawaleczkow jak jakas wyklejanke w przedszkolu:/ i nie kumam, czemu od razu nie pomalowales ich na czarny mat bo bylo by od razu za***iście :good:!

odnosnie tarcz: nawiercane, nacinane mikody masz tez z tylu? jak sie spisuja? bo tez chce takie wrzucic

i pytanko jeszcze mam, bo chyba jak dobrze widze to malowales na czarno przednie lampy, spoko, ale powiedz jak przyciemniles kierunek?

kierunek w blotniku tez zmien z pomaranczowego na jakis dymiony najlepiej

poza tym to co inni juz powtorzyli, progi i zderzak tyl, grill, wydech wywal, wstrzymaj sie od czarnej maski i dachu bo nie masz 400km w furze, poogladaj inne ciekawe projekty i mam nadzieje ze autko zaprezentujesz w edition2, makeover:)

Opublikowano

a sciema szyb ?