Ponior Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Opublikowano 31 Maja 2011 O wydechu to Ci zazdraszczam miodzio O wydechu to Ci zazdraszczam miodzio no nieźle pojechałeś dzięki dzieki. koncowki paskudne mi sie podobają , mozna było jeszcze założyć bez tych wkładek ale wtedy by było to samo co miałem więc chciałem cos innego, jak sie znudza to sie zmieni kiedyś. Jak się troche okopca to będą ładniej wygladały :gwizdanie:
audia4a4 Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 mi sie podobają , mozna było jeszcze założyć bez tych wkładek ale wtedy by było to samo co miałem więc chciałem cos innego, jak sie znudza to sie zmieni kiedyś. Jak się troche okopca to będą ładniej wygladały :gwizdanie: WAŻNE ŻE SIĘ TOBIE PODOBA!
Staszek20VT Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Fajnie zrobione, oby tylko te puszki nie wystawały za bardzo spod auta i nie świeciły jak psu ja..a Chłopaki tam czerwoną kostkę wyłożyli?
Ponior Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2011 Fajnie zrobione, oby tylko te puszki nie wystawały za bardzo spod auta i nie świeciły jak psu ja..a Chłopaki tam czerwoną kostkę wyłożyli? Spokojnie jak auto normalnie stoi to widac same końcówki tylko, zaraz się przydymią to bedzie ładniej A zawsze można na czarno je prysnąć Kostka to u mnie pod domem jest tak to wygląda z góry
mystic.pl Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Ponior a dpf'a miałeś wcześniej usuniętego czy wogóle nie miałeś Auto masz z końca 2005 więc pytam bo były z filtrem (tak jak u Rdzewka) i bez filtra. Co to za wydech miałeś wcześniej ?
Ponior Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2011 Ponior a dpf'a miałeś wcześniej usuniętego czy wogóle nie miałeś Auto masz z końca 2005 więc pytam bo były z filtrem (tak jak u Rdzewka) i bez filtra. Co to za wydech miałeś wcześniej ? Trafiła sie wersja bez filterka Wcześniej były dwie rynny założone przez poprzedniego właściciela. Teraz wydech ma średnice ok 2.5". Chodzi mi po głowie wywalenie kata i zrobienie wydechu od samego początku, ale nie wiem czy gra warta świeczki
Ponior Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2011 warta Spadnie temperatura (EGT), ale czy ja to odczuje w trakcie normalnej jazdy, te pare koni więcej. Za ile można takiego kata sprzedać :gwizdanie: uuu na allegro od 400zł do przeszło 1000zł, może robota się zwróci
bajk Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 wiesz.. u mnie po wywaleniu kata turbo wstaje duuuuuużo wcześniej - to chyba, największy plus.. momentu "na oko" też dużo przybyło - sprzęgło znowu się kończy, a nic nie strzelałem nawet
Ponior Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2011 wiesz.. u mnie po wywaleniu kata turbo wstaje duuuuuużo wcześniej - to chyba, największy plus.. momentu "na oko" też dużo przybyło - sprzęgło znowu się kończy, a nic nie strzelałem nawet No właśnie ja z dołu już więcej nie będe miał bo wał juz drży (przypadłośc tego modelu), więc narazie chyba dam sobie z tym siana, moze na drugi rok coś pokombinuje. Teraz czas zacząć zbierać na montaż dużego cooooolera To chyba więcej da w gorące lato ps. Jak to mówią sprzęgło i turbo to rzecz ulotna
mystic.pl Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 warta Spadnie temperatura (EGT), ale czy ja to odczuje w trakcie normalnej jazdy, te pare koni więcej. Za ile można takiego kata sprzedać :gwizdanie: uuu na allegro od 400zł do przeszło 1000zł, może robota się zwróci Za 1000 to chodzą caty zespolone na stałe z dpfem (sprawnym) od ASB jak komuś pada filtr to szuka używki.
Staszek20VT Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Myślę, że w 3.0 TDI obniżenie EGT daje w sumie tylko lepszy V-max, a nie przyspieszanie. Czasami u siebie czuję właśnie taką przypadłość... Takie dziwne obcinanie.
Ponior Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2011 Myślę, że w 3.0 TDI obniżenie EGT daje w sumie tylko lepszy V-max, a nie przyspieszanie. Czasami u siebie czuję właśnie taką przypadłość... Takie dziwne obcinanie. a może to odcięcie następuje przy 250km/h ??? odebrany zderzak s-line od lakiernika, muszę teraz złożyć z tych dwóch jeden ładny
Młody Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 s-line ładniejszy jest ori do B7 bez ledów to nie S6
Ponior Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2011 Dzisiaj po 5 godzinach walki, założyłem nowy zderzak, podłączyłem halogeny, spryski i przełożyłem grill z rs4 bo jednak z s-lina wyglądał gorzej Jeszcze jedno zdjęcie nowych tłumików Mój stary zderzak z s-lina jest na sprzedaż razem z ori grilem s-lina i ledami z a6 Jest ktoś chętny :gwizdanie:
topor Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 idealnie;) spryski w koncu pasją czy trza szukac eslajnowych? :gwizdanie:
Ponior Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 Wygląda zacnie:) dzieki spryski w koncu pasją czy trza szukac eslajnowych? U mnie pasowały bo zmieniłem zderzak z s-lina na s-lina jak bys nie zauważył Z normalnego zderzaka spryski nie podejdą niestety
Rekomendowane odpowiedzi