Ponior Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2011 deprechę chyba by każdy złapał jakby zamiast słów fajna fura itp przeczytał -walona malowana :wallbash: ale trzeba być dobrej myśli Dobrej myśli jestem widziałem co brałem i nie kupowałem auta na pałe . Za ta cene warto było, niedługo bedzie nowy soft i drobne korekty w malowaniu i bedzie git. Autko ma wymienione napinacze rozrządu na nowe i założoną nową turbawke w serwisie. Ogólnie kupić nieruszone autko w Polsce to wyczyn nie do zrobienia.
.i.KALI.i. Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autko sprawdzone po vinie w serwisie audi, był w niemcowni w serwisie wymieniany silnik na nowy i skrzynia miało przerysowany lewy bok i delikatnie robiony przód, widziałem zdjęcia przed przywiezieniem z niemiec. Ogólnie mierzone miernikiem do lakieru i zdiagnozowane na kompie wszystko pod okiem Daniela z EcuProject. tragedii nie ma : Program jest tragiczny za dużo nm z dołu i to przez to pewnie coś siadło. faktycznie o silniku też mi kumpel mówił tylko zapomniałem napisać. Jak dobrze zrobione to miejmy nadzieje, że będzie długo służyła. Wywal ledy, załóż relingi i będzie cacy
Patrox Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Auto jest takie jak pieniądze zapłacone za niego a cena była mniejsza jak za dobre 2.0tdi. Własciciel lekki handlarz ale mnóstwo rzeczy zrobił w serwisie. M.i.n ostatnio nowe turbo, nowe sprzęgło i napinacze. Więc można tylko sie obawiać o wtryski które w najbliższym czasie zmienimy. Ogólnie dużo gorsze egzemplarze trafiały do Nas a znając pedantyzm i zaciętość do najmniejszego detalu Bartka już niedługo nie poznacie tego samochodu:)
wustyle Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Trzeba bylo od razu mowic, ze Patrox sie opiekuje autem
Ponior Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2011 Auto jest takie jak pieniądze zapłacone za niego a cena była mniejsza jak za dobre 2.0tdi. Własciciel lekki handlarz ale mnóstwo rzeczy zrobił w serwisie. M.i.n ostatnio nowe turbo, nowe sprzęgło i napinacze. Więc można tylko sie obawiać o wtryski które w najbliższym czasie zmienimy. Ogólnie dużo gorsze egzemplarze trafiały do Nas a znając pedantyzm i zaciętość do najmniejszego detalu Bartka już niedługo nie poznacie tego samochodu:) Dzięki Patryk, ty jeden ze mna zostałeś Mam nadziej, że brat wyzdrowiał bo w Łodzi cięko wyglądał Jak wywale ledy to trzeba cały zderzak nowy kupic bo koles powycinał ten starasznie i nic juz z niego nie bedzie. Priorytetem teraz jest soft i nowe wtryski na reszte przyjdzie czas :th: może ma ktos linka do tematu jak wyciagnąć uchwyt na kubki i chyba na wizytówki, bo kolesiowi się cola wylała i ni jak nie chce sie to otworzyć. Szukam po forum ale cos słabo chyba mi idzie???
reniek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Super kolor autka Ode mnie propozycje takie: przyciemnic szyby w przednich drzwiach tak jak tylne, listy drzwi S4, lotka na klape Vortex i skombinuj sobie środek od S4/RS4. Dobrze ze masz juz czarna podsufitke
Ponior Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2011 przyciemnic szyby w przednich drzwiach Są przyciemnione, a mocniej strach bo prawko zabiorą. listy drzwi S4, lotka na klape Vortex i skombinuj sobie środek od S4/RS4 Marze o tym tylko to dopiero na lato bo funduszy brak.
Ponior Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ponior proszę o to to. Super dzieki Rdzewek_RdK mam nadzieje, że sobie poradze i wymyje to ustrojstwo bo wszystko się lepi
Rdzewek_RdK Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 tylko działaj jakimiś tępymi i miękkimi narzędziami, potem wszystko jakoś przemyj i będzie gitara
Ponior Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2011 tylko działaj jakimiś tępymi i miękkimi narzędziami, potem wszystko jakoś przemyj i będzie gitara Ide zobaczyć czy dam rade, ale cos ciężko z wyjęciem navi bedzie coś czuje.
Rdzewek_RdK Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 no musisz mieć specjalne wyjmaki czy jak to tam zwał
Ponior Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2011 no musisz mieć specjalne wyjmaki czy jak to tam zwał Potrzebne 4 płaskie blaszki, jutro coś pokombinuje. Dzięki jeszcze raz.
Tas2die4 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 przyciemnic szyby w przednich drzwiach Są przyciemnione, a mocniej strach bo prawko zabiorą. A od kiedy za szyby prawko zabieraja?? A co do autka- fajne, ogarnac je, doprowadzic do porzadku i bedzie lala. A co do ledow- co Wy od nich chcecie, fajne sa :gwizdanie:
Ponior Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2011 A od kiedy za szyby prawko zabieraja Wiadomo, że chodziło o dowód, dodam, że nie osobisty A co do ledow- co Wy od nich chcecie, fajne sa Dopiero co kupiłem to bezwypadkowe B7 i troche mi zajmie doprowadzenie go do porządku. Tu jest link do mojej poprzedniej furki jak ktos chce poogladać. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=130814&postdays=0&postorder=asc&start=0 Chłopaki na jaki kolor dac zaciski: srebrny, czarny, czerwony, niebieski...??
.i.KALI.i. Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Chłopaki na jaki kolor dac zaciski: srebrny, czarny, czerwony, niebieski...?? Szczerze mówiąc ja bym dał niebieskie, takie jak lakier i zostawił czarną felge tylko odświeżył na niej lakier. Zaciski nawet kapke ciemniejsze od lakieru żeby to nie był taki krzykliwy kolor, tylko stonowany, pasujący do koloru nadwozia. I maluj środki lamp na czarno, będzie się ładnie komponować.
Ponior Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 Chłopaki na jaki kolor dac zaciski: srebrny, czarny, czerwony, niebieski...?? Szczerze mówiąc ja bym dał niebieskie, takie jak lakier i zostawił czarną felge tylko odświeżył na niej lakier. Zaciski nawet kapke ciemniejsze od lakieru żeby to nie był taki krzykliwy kolor, tylko stonowany, pasujący do koloru nadwozia. I maluj środki lamp na czarno, będzie się ładnie komponować. Tez tal myślałem i już nawet niebieską farbe kupiłem, dałem tez dzisiaj do malowania felgi. Środki lampa na czarno też są w planie ale powoli, powoli, emocje trzeba dozować
Flyer Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 a felgi na jaki kolor? przeciez czarne pasuja idealnie
akjam Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 [...] Chłopaki na jaki kolor dac zaciski: srebrny, czarny, czerwony, niebieski...?? Cyba niebieski byłby git. Ja też (jeśli będę to robił) to prysnę na niebiesko... :gwizdanie:
Ponior Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 a felgi na jaki kolor? przeciez czarne pasuja idealnie Koloru nie zmieniam, tylko maluje bo są strasznie porysowane. Mam też odboje z tyłu do wymiany, cięzko to wymienić, dam sam rade.?? W golfie to była chwila, ale tutaj zawieszenie jest troche bardziej skomplikowane. Zaciski będą niebieskie
Rekomendowane odpowiedzi