bajk Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 co za wydech montujesz?[br]Dopisany: 09 Maj 2011, 09:05_________________________________________________ Golf juz sprzedany , pojechał do Warszawy. zmień podpis w takim razie
Ponior Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 Robiony na zamówienie po podaniu wymiarów, przelotowy. Średnica ok 8cm-8.5cm. Miałem taki w golfie i sprawował się super.
Trezor Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Cholera, to teraz będzie mnie korcić ta "rynna", a kasy na razie brak. Kiedy zakładasz wydech? Obydwa wydechy przymierzaliśmy z Danielem w niedziele i jednak z wkładką mi bardziej podchodzi. Ten bez też jest ok, ale jak by był mniejszej średnicy. Wszystkie wydechy już sprzedane ale Patryk może zamówić następne, robią je szybko. :> No właśnie ja "przymierzałem" ten bez wkładki i moim zdaniem wygląda naprawdę rasowo. Ale fakt, że ten który masz teraz jest podobny, więc jakaś odmiana się przyda. Żartowałem z tym, że wezmę od razu ten drugi. Na razie wydech musi poczekać. Do tego niestety, w przeciwieństwie do Ciebie, mam DPFa, a to trochę komplikuje sprawę, jakie rozwiązanie przyjąć. Robić od DPFa? Wyciąć DPFa? Czy może zrobić tak jak Mystic.pl, poszerzyć dojście do DPFa i go zostawić?
Ponior Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 Ale fakt, że ten który masz teraz jest podobny, więc jakaś odmiana się przyda. Właśnie o to chodzi zmieniam wydech i praktycznie założyłbym taki sam tylko chromowany. Poza tym byłem z dziewczyną i powiedziała Danielowi, że ma być z wkładką więc nie miałem nic do gadania :> ps. Ja bym sie dpf-a pozbył raz na zawsze.
Trezor Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 o jakiej wkładce piszecie? Nie wygląda to tak samo. Bo ten Piniora wygląda lepiej. Ale daje to pogląd, o co mniej więcej chodzi. http://new.ulter.com.pl/offer/endings/single/10 Jest to takie perforowane zwężenie średnicy wylotu.
Ponior Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Opublikowano 19 Maja 2011 Dokładka od s-lina na aucie Z przodu też będą mody: Wypolerowałem tez całe auto Jak by co to będe miał do sprzedania dokładke na dwa wydechy zwykłą i mój zderzak s-line z ledami. grill jeszcze nie wiem który założę, ale na pewno będzie black.
Ponior Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Opublikowano 19 Maja 2011 Przechodze z s-lina led na s-lina halogen. gril chyba zostawie z rs4
Staszek20VT Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Fajnie, ładnie i jak fabryka przykazała
Ponior Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Opublikowano 19 Maja 2011 Jakie żarówki polecacie do halogenów. Dajcie jakies linki.
Rdzewek_RdK Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 wywal wycieraczkę nie bądź miekki :decayed: jak będzie lotka na klapę to już nic nie będzie brakować, przy braku relingów o nią bym szczególnie zadbał
wrclaguna Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Jakie żarówki polecacie do halogenów. Dajcie jakies linki. zapodaj xenonki
Ponior Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Opublikowano 20 Maja 2011 wywal wycieraczkę nie bądź miekki :decayed: jak będzie lotka na klapę to już nic nie będzie brakować, przy braku relingów o nią bym szczególnie zadbał Jak bedzie lotka, zastanowie się nad wycieraczką, bo clean ass ładnie by wyglądał. Jakie żarówki polecacie do halogenów. Dajcie jakies linki. zapodaj xenonki No właśnie nie chce mi się zakładać dodatkowych przetwornic i rzeźbić pod maską, jak to upchać. Z halogenów i tak pewnie skorzystam ze 2 razy w roku jakie są żarówki w halogenach w B7, jaki mają symbol??????? H11
jedrekx Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 chyba H11... żarówka jest cholernie droga
Ponior Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Opublikowano 20 Maja 2011 chyba H11... żarówka jest cholernie droga Na allegro są chińskie od 10zł a philips zaczyna się od 20zł. Więc nie są aż takie drogie, tylko czy na 100% jest tam H11??
jedrekx Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 jeśli w A3 i A4 B7 są te same (a podejrzewam, że tak) to są H11. sprawdzałem bo mam u siebie w schowku zapasową jak mi się przepaliła... w Bydgoszczy w każdym razie nigdzie nie mogłem dostać i pojechałem do ASO. za żarówkę OSRAM płaciłem ok 75 zł...
Ponior Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Opublikowano 20 Maja 2011 Dzięki, zamówiłem już na allegro osram H11 za 14zł szt :kox: Jak będzie chwila wolnego to we wtorek powinno wjechać zawieszenie eibach pro system i stabilizator z rs4 Przestało mi działac srodkowe światło stopu , tam jest jakaś żarówka czy co, od czego zacząć
Flyer Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Dzięki, zamówiłem już na allegro osram H11 za 14zł szt :kox: Jak będzie chwila wolnego to we wtorek powinno wjechać zawieszenie eibach pro system i stabilizator z rs4 Przestało mi działac srodkowe światło stopu , tam jest jakaś żarówka czy co, od czego zacząć mozesz kupic cale nowe w ASO, nie kosztuje duzo przepalily sie diody, czy calkiem padlo? jak calkiem to moze wiazka?
Rekomendowane odpowiedzi