--A4MT-- Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam Zdjecia moze nie najlepszej jakości ale da sie ogladac porsze o oceny i propozycje co mozna poprawic aby lepiej wygladała.
Tony Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Przede wszystkim: za dużo chromu... Możesz zostawić listewki wokół szyb - reszta do kosza. Brewki też bym wyrzucił i przy okazji zmienił lampy na Valeo soczewkowe To samo tył - lampy po I albo II lifcie. Do tego jakieś ładne alusy i będzie pięknie. Dobra baza do modyfikacji.
TTom3k Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Przede wszystkim: za dużo chromu... Możesz zostawić listewki wokół szyb - reszta do kosza. Brewki też bym wyrzucił i przy okazji zmienił lampy na Valeo soczewkowe To samo tył - lampy po I albo II lifcie. Do tego jakieś ładne alusy i będzie pięknie. Dobra baza do modyfikacji. Dokladnie.
Gość Murzyn Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 zadko sie wypowiadam w tym dziale ale: Chromu duzo - to fakt - nie byloby moze tragedii gdzyby nie ten syf pod tylnymi swiatlami i kosmicznie kontrastujace kolpaki - lepiej juz je zdejmij i jezdzij na czarnych stalowkach klamiki tez strasznie psuja linie boczna. Te listwy ewentualnie mozna zostawic. Popatrz na auto chociazby Rob'a - tam znajdziesz modyfikacje z klasa, bo narazie to mi WT zajezdza
slaweq Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 W zasadzie koledzy wyżej juz wymienili "grzechy" Twojej a ja to bym jeszcze ten spoiler z tyłu zlikwidował.
berciu Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 na zostawienie nadają się tylko wokół szyb, ewentualnie jeszcze te na drzwiach, trzebaby w jakąś felgę zainwestować
Gość krzychuzzz Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Hehe po raz kolejny potwierdza się fakt że większość z forumowiczów udzielających się w dziale Moja A4 ma podobny gust :oklaski: Tak jak pisali koledzy przedemną Wszystkie chromy na śmietnik oprócz tych wokół szyb Brewki do wywalenia Spoiler z tylnej klapy- out! Ja bym jeszcze wywalił te okropne kołpaki i póki co jeździł na stalówkach a na wiosne jakiś ładny felunek, minimum 17"
M@rk Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 tak jak mowia koledzy powyzej wystarczylo zrobic tylko rameczki do okola szyb lustereczka i tyle przyciemnic szybki i bylo by git a u ciebie przod w chromie bok w chromie i jeszcze tyl w chromie ,a oprocz tego jakies 17 by sie przydaly .
mcm Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 przesadzone z chromem, pozdejmuj to załóż ładne felgi, opuść go troche i bedzie wiele lepiej :th:
Nowak_zg Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 sam ja tak skrzywdziles tym chromem ? zdejmij chrom oraz brewki i daj felge na poczatek narazie jak dla mnie niestety WT czekam na mody
Sek Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 widze ze koledzy mnie wyprzedzili... fakt co za duzo to nie zdrowo wokol szyb i lusterka zostaw a reszte badziewia zdejmii i kolpaki wyrzuc moze lekko szyby sciemnic gleba lampy przod i tyl i na zime wystarczy a w lato felgi i jest piekna Twoja
Reggi Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 Za duzo taśmy M3 Zostaw na ramkac wokoł szyb a reszte wyałtuj . Jak lubisz brewki to moge Ci moje Sonary odsprzedać za "low price" .. miały brewki i po odlejeniu powychodziły zyłki Ogolnie postaw to na ładnej feli , sciemnij szybki ,zmien swiatełka -kieruneczki , i bingo bracie
audin1.8t Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 Popieram-Za dużo chromu i te Chlapacze bleeee, tylko jeszcze brakuje bagażnika na dach i pełen wypas......hehe .. odczep te chromy i wyrwi te chlapacze i Seria jak się patrzy
mcm Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 Seryjne :audi:kosmetycznie !!! zmodyfikowane to jest to :th:
czarnyGT Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 Za dużo chromu ,szczególnie z tyłu. Z kąd kolega wziął listwy wokół szyb?
--A4MT-- Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Opublikowano 13 Listopada 2007 Witam Na weekend zaczne likwidowac z chrom z klamek i lamp, zastanawiam sie nad taka propozycja z allegro http://moto.allegro.pl/item265927592_lampy_tylne_nowe_audi_a4_clear_red_white_.html co o tym sadzicie? Niewiem czy ta lampa posiada swiatła przeciwmgłowe, bo podobno nie posiadanie takich swiateł jest karalne wiecie cos o tym?
Tony Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 Na pewno ma przeciwmgielne Co do samych lamp - bardzo dobry wybór. Obok ori I/II lift te są najładniejsze
mcm Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 A4MT : w razie gdybyś założył te lampki wyslij mi fotke, bo też sie nad nimi zastanawiam a nigdzie nie widziałem ich na samochodzie
Reggi Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 http://moto.allegro.pl/item265927592_lampy_tylne_nowe_audi_a4_clear_red_white_.html[/url] co o tym sadzicie? Te lampki mi sie podobają do twojego koloru bedzie wyglądać super ..zreszta wrzuciłem zdjęcia czarej S4 z tymi lampkami , tu ->http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,14315.0.html .
DJ Lipi Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 Ja chyba nie będę oryginalny i tez powiem o chromie że out z nim Ogólnie furka niezła
Rekomendowane odpowiedzi