Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] A6 C5 - Granat - 1.8T AEB - NOWE FOTO - 4str.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No foteliki masz :kox: teraz można tym jeździć :kox::naughty:

Opublikowano

kupilem z angola i nawet tapicer nie ogarnie tematu zeby to jakos poskladac - z przodu trza zalozyc z europy).

ja mam ten sam problem u sibiue tylko ze na odrot niz TY

ja mam "angola a boczki z europejczyka

widze tylko jedno wyjscie z tego co sie orientuje to ramiona z boczkow sa "przyspawane" plastikiem

Mysle ze jesli daloby sie je rozebrac to gosciu os spawania palstikow ogarnalby temat

Ja dopiero w czercwu bede mogl sprobowac bo boczki zostaly w PL ale mysle ze da rade [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 17:40_________________________________________________

...'pajace' za przeproszeniem z A6 KP nie widza co to smak...

a to bardzo ciekawe stwierdzenie

Opublikowano

Kanal, w środku bajka :kox::good:

Opublikowano
  • Autor

kupilem z angola i nawet tapicer nie ogarnie tematu zeby to jakos poskladac - z przodu trza zalozyc z europy).

ja mam ten sam problem u sibiue tylko ze na odrot niz TY

ja mam "angola a boczki z europejczyka

widze tylko jedno wyjscie z tego co sie orientuje to ramiona z boczkow sa "przyspawane" plastikiem

Mysle ze jesli daloby sie je rozebrac to gosciu os spawania palstikow ogarnalby temat

Ja dopiero w czercwu bede mogl sprobowac bo boczki zostaly w PL ale mysle ze da rade [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 17:40_________________________________________________

...'pajace' za przeproszeniem z A6 KP nie widza co to smak...

a to bardzo ciekawe stwierdzenie

Nie chcialem nikogo urazic ale jest tam grupa ludzi (wieksza niz tutaj) ktorzy nie maja wg mnie smaku... grille bez znaczkow albo cale w chromie a konkretnej pomocy wcale. I tego to stwierdzenie dotyczylo. Pytam o jedno a dostaje odpowiedz ze sie nie da... zaloz chorm itp itd. O gustach sie nie dyskutuje ale nie bede robil z C5 jakiegos babola.

Jak masz boczki w moim kolorze moze jakis deal?

A gosc od plastikow to ogarnie ale dodatkowo musisz oddac boczek do tapicera ktory bedzie musial go na nowo obszyc. Temat mam opanowany perfect bo sami rozkleilismy te boczki w domu. W materiale sa dziury na wiazke kabli do szyb. Problem w tym ze w jednym i drugim boczku ta dziura jest w innym miejscu. Zamieniajac ramiona boczkow dziury sa w takim miejscu ze beda na wierzchu w materiale (skórze)... nie wiem czy dobrze wytlumaczylem ale w tym jest wlasnie problem.

Opublikowano

no to jednym slowem lipa i musze jezdzic ttak jak teraz mam?

boczkow chyba nie damy rady przelozyc bo ja mam alkantare :/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Przyszła wiosna i pewne skromne zmiany:

- polerka - Farecla G3 + 3M pasta polerska + woska Carnabura FORMULA

- kompletna skóra (brakowało boczków) + czyszczenie + konserwacja

- podłączenie foteli przednich z anglika (emulator maty obecności pasażera)

- czyszczenie komory silnika

- felgi SLine - ori 18cali

- ramki klubowe A6 Klub Polska

- tylne lampy po lifcie

Foto:

img2315d.jpg

img2304js.jpg

img2342b.jpg

img2348l.jpg

img2355o.jpg

img2368.jpg

img2380g.jpg

img2308r.jpg

img2336q.jpg

img2360hx.jpg

img2370ar.jpg

img2326p.jpg

img2320un.jpg

img2323p.jpg

img2324p.jpg

Opublikowano

No widzę że trochę się pozmieniało o momentu zakupu, naprawdę wygląda super to auto :good:

Ja swoją A4 też ojcu sprzedałem i początkowo myślałem o takiej A6 ale póki co chyba za jakąś Omega się rozejrzę aż Audi jakie bym chciał będzie w moim zasięgu.

Opublikowano

Nie szkoda Ci felg jeżdżąc po kamieniach? :mysli:

Opublikowano

Fajne fotele.. tylko te regulacje lędźwi jakieś łamliwe..kolory znajomy :tongue4::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nie szkoda Ci felg jeżdżąc po kamieniach? :mysli:

Zawsze w tym miejscu robie foty... a po kamieniach jechalem jak z jajkiem - chociaz felgi to nie chinole także po czymś takim nic im nie bedzie.[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2011, 22:00_________________________________________________

Fajne fotele.. tylko te regulacje lędźwi jakieś łamliwe..kolory znajomy :tongue4::decayed:

W jakim sensie łamliwe? U mnie chodzą we wszystkich kierunkach tak jak powinny - przynajmniej narazie.

Opublikowano

W jakim sensie łamliwe? U mnie chodzą we wszystkich kierunkach tak jak powinny - przynajmniej narazie.

Ja napompowałem górny odcinek, wsiadałem do auta i trzask ..i po górnej regulacji :kwasny:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Jakis czas temu doszedl nowy gadzet, stacja multimedialna Pioneer'a. W międzyczasie było RNS-D ale XCarLink bardzo slabo sobie z nim radzil (dlugi czas wyszukiwania utworow).

img2565u.jpg

img2568d.jpg

Dodatkowo auto kilka razy zawiozlo mlodych do slubu:

img2552hr.jpg

img2559q.jpg

img2703d.jpg

img2719g.jpg

Dzisiaj do srodka wpadl FIS i alu ramki na zegary. Zdjecia przy okazji.

Opublikowano

będziesz ją obniżał :mysli:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemanko kanal, testowałeś moze juz na radiu czy czyta Ci karte SDHC 16gb i 32gb. Na youtube widac ze czyta tylko ze tam jest filmik z kartą class 2, a takich na alegro praktycznie nie ma i jestem ciekaw jak z innymi klasami tych kart :mysli:

U mnie obecnie siedzi 4gb class4, no ale chce kupić 32 własnie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Nie testowalem kart wiekszych niz 4GB... nie mialem takiej potrzeby chociaz moze niedlugo... bo wlasnie rozpracowalem szybki sposob na teledyski z YT. Any Video Converter... pozwala sciagnac juz w programie teledysk z YT i przerobic go na xvida lub divix'a - calosc trwa ok 10min na teledysk. Ja konwertuje na xvida i dziala jak ta lala.