Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa motocyklistów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przynajmniej palców nie upier@!li :whistling::decayed:

A co się dymu nawdychałem to moje... :whistling::grin:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 203,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U mnie też dzisiaj jakaś banda szalała na czymś mocniejszym... :whistling:

Kij z tym, oleję auto a kupię litra :kox:

Opublikowano

Koledzy, ze szwagrem szukamy kasku zamkniętego dla niego. Budżet nie za duży ok 500pln. Polecicie coś?

Opublikowano

Agv odpada... Oglądaliśmy Shark'a S600, przyzwoicie się prezentuje :wink:

Opublikowano

No daje rade a czemu agv odpada?:decayed:

Opublikowano

Dwóch znajomych jeździ w agv i narzekają, w ogóle dużo narzekań na agv słyszałem...ale to tylko ze słyszenia bo sam od początku latam w xr1000 i zmieniać nie zamierzam :whistling: ale to już inna półka cenowa, używki po 700pln... Chyba się bryknę dzisiaj do inter bo nie byłem tam jeszcze, może coś w końcu szwagier wybierze :wink:

Opublikowano

Ja tam mam agv od dwóch lat i nie narzekam a shoei to już inna półka:wink:każdy lata w czym chce wiesz może kiedy sezon będzie???:grin::grin::grin:

Opublikowano

Który model masz? :eusathink: Śniegu nie ma, temperatury coraz wyższe...Ja praktycznie nie usypiałem moto w tym roku, sezon już trwa :decayed: hehe

Opublikowano

k-3,mój aku wyjęte od dwóch tygodni już stoi na kołkach:wink:

Opublikowano

Nie hula Ci tornado po wnętrzu? :wink: K głośne ponoć są

Opublikowano
Nie hula Ci tornado po wnętrzu? :wink: K głośne ponoć są

nie:grin:

Opublikowano

to może i pooglądamy te agv :decayed: właśnie się zbieram do inter motors, zobaczymy co przywieziemy :wink:

---------- Post dopisany at 17:59 ---------- Poprzedni post napisany at 16:50 ----------

No i zakup dokonany :decayed: Kupiliśmy Shark'a S700s, super się prezentuje jak na nowy garnek za 599pln,

Opublikowano

ile?

---------- Post dopisany at 20:00 ---------- Poprzedni post napisany at 19:59 ----------

ile upustu było? zimowa cena

Opublikowano

za rozmiar L 599zł tak jak pisałem wyżej :wink: Na wyprzedaży były S600 za 299zł, też fajny kask jak na moje oko ale napalił się na model wyższy to kupił :wink:

---------- Post dopisany 03-01-2013 at 11:40 ---------- Poprzedni post napisany 02-01-2013 at 22:11 ----------

Dzisiaj znowu byłem na zakupach w inter, kupiłem tego s600 dla plecaczka i rękawiczki alpiny dla siebie... na całość dostałem prawie stówkę rabatu :banan::decayed:

Opublikowano

dają dają rabaty ja kupiłem u nich z 2 tygodnie temu sp-8 w zimowej cenie:wink:

Opublikowano

Też śmigam w SP-8 i bardzo sobie chwałę. Teraz już będzie 3 sezon i nic się z nimi nie dzieje.

Opublikowano
Też śmigam w SP-8 i bardzo sobie chwałę. Teraz już będzie 3 sezon i nic się z nimi nie dzieje.

o dobrze wiedzieć na czym latasz?

Opublikowano

Mogę polecić ci kaski marki Icon bardzo ciekawy wygląd i z bdb jakością sam używam Icon'a model Airflame, ale kolega ma tańszego Alliance 'a i jest również zadowolony dodam że jezdzimy w stuncie także kaski lekko nie maja i dobrze odprowadzają wilgoć i ciepło :)

Opublikowano

Też mam sp-8 od dwóch lat do turystycznej jazdy i nic się nie dzieje... Teraz kupiłem krótkie tekstylne smx-3 do wygłupów :whistling::decayed:

---------- Post dopisany at 17:54 ---------- Poprzedni post napisany at 17:51 ----------

Mogę polecić ci kaski marki Icon bardzo ciekawy wygląd i z bdb jakością sam używam Icon'a model Airflame, ale kolega ma tańszego Alliance 'a i jest również zadowolony dodam że jezdzimy w stuncie także kaski lekko nie maja i dobrze odprowadzają wilgoć i ciepło :)

Właśnie szukałem opinii o Icon'ie i nic nie znalazłem...tutaj też pytałem kiedyś ale cisza była... :whistling: No i w końcu kupiliśmy dwa shark'i :wink: Ja swojego Shoei'ka i tak nie zmienię tak szybko :decayed:

A Icon to tylko zakup przez neta chyba...bo nie widziałem nigdzie dystrybutora...a to też nie dobrze :thumbdown:

btw co tam za stunt psa masz? :naughty: