Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa motocyklistów

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 204 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Chyba się zdecyduję na budowę stunt psa, tylko co ja potem z tym zrobię, jak mi się to znudzi :whistling:

Opublikowano
pierdzi pewnie zdrowo :wink:

Właśnie nie pierdzi, fajny basowy dźwięk :kox: Próbowałem coś nagrać ale nie ogarnia tego dźwięku, sam szum słychać :thumbdown:

---------- Post dopisany at 14:46 ---------- Poprzedni post napisany at 14:41 ----------

Chyba się zdecyduję na budowę stunt psa, tylko co ja potem z tym zrobię, jak mi się to znudzi :whistling:

No jak co... Puścisz w świat, jakiś amator akrobacji zawsze się znajdzie :wink: Ceny stunt'ów są tak niskie, że kupców nie brakuje...

Opublikowano

73047552771394751776345.jpg

:kox::kox:

Opublikowano

U mnie by mogła stać zx10r:wink:

Opublikowano

A ja znowu mam zgryz :kwasny: Ostatnio ściągałem zbiornik...założyłem jak było, wężyki wszystkie na swoim miejscu. Odpaliłem, dodałem gazu i go zdusiło :doh: Od tamtej pory już nie pali...tylko jakieś tam pierdnięcia :facepalm: Zalane świece?

Opublikowano

Sprawdź dobrze podłączenie wężyków może pomyliłeś rezerwę z głównym zasilaniem .

Opublikowano

No i strzał w dychę :decayed: pomyliłem węże...ale nie od rezerwy i główny bo są to dwie różne średnice, a rezerwę z podciśnieniem chyba :doh: Ale człowiek głupi, taka pierdoła :doh::decayed:

Opublikowano

Ważne że znalazłeś przyczynę i jest już ok .

Opublikowano

dwa już są :naughty:

Opublikowano

A ja sobie dzisiaj pojeździłem :banan: było +6 i zrobiłem 60 km.

Opublikowano

Witam braci motonitów! Moja historia zaczela sie od jawki50. Potem w gimnazjum mialem mz etz251. Yamaha dt125, honda xlr125. Niedawno pozbylem sie cb500 w ladnym stanie. No i od konca wakacji jestem posiadaczem 636 i jak dla mnie to super maszyna. Choc w sumie nie mam duzego porownania. Jezdzilem kilkoma moto znajomych i jedynie r6 mi nie podpasowalo.

Opublikowano
Witam braci motonitów! Moja historia zaczela sie od jawki50. Potem w gimnazjum mialem mz etz251. Yamaha dt125, honda xlr125. Niedawno pozbylem sie cb500 w ladnym stanie. No i od konca wakacji jestem posiadaczem 636 i jak dla mnie to super maszyna. Choc w sumie nie mam duzego porownania. Jezdzilem kilkoma moto znajomych i jedynie r6 mi nie podpasowalo.

Która masz kolego 03-> czy 05->

Opublikowano

2003r to chyba z poczatku produkcji bo w 2003 jeszcze te starsze chyba byly...

Opublikowano
2003r to chyba z poczatku produkcji bo w 2003 jeszcze te starsze chyba byly...

Tak wtedy wyszedł nowy model na wtrysku chyba 118ps? jeżdziłem 636 z 06' ładnie zap........:wink:

Opublikowano

Tez smigalem ta nowsza i tez jest super tylko ten tlumik pod tylkiem mi sie nie widzi...

Opublikowano
Tez smigalem ta nowsza i tez jest super tylko ten tlumik pod tylkiem mi sie nie widzi...

Mi się znowu widzi:wink: teraz kupiłem dla syna mini bike na all też ma wydech pod zadupkiem:grin:,niektórym się to nie podoba i przekładają.

Opublikowano

Kasjan też latałem na 636 '03r :decayed:

Opublikowano

Pare postow wyzej pisales ze miales jakis nieprzyjemny przypadek z kawa. Mozesz przytoczyc co sie stalo? Dzwon czy maszyna cos sie sypnela... bo wiem ze silniki to delikatne w nich.