Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa motocyklistów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też dzisiaj zarzuciłem siodło na goły stelaż i zrobiłem rundkę :decayed:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 204 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
a ja przed chwilą sprzedałem RR'kę :smutas:

Nie smuć się. Teraz na zimę kupisz sobie sanki, a na wiosnę nowy motor. Będzie git ;)

Opublikowano
a ja przed chwilą sprzedałem RR'kę :smutas:

Nie smuć się. Teraz na zimę kupisz sobie sanki, a na wiosnę nowy motor. Będzie git ;)

w przyszłym tygodniu jadę po R1 :decayed:

Opublikowano

Wysoko mierzysz :naughty: ale to dobrze :kox:

Opublikowano
Wysoko mierzysz :naughty: ale to dobrze :kox:

3 sezony na CBR 600 RR i brakuje mocy :decayed: poza tym za braciakiem nie nadążam jak latamy, on teraz fruwa na GSX-R K7 1000 ale z małym haczykiem, bo go UTURBILIŚMY :banan:

Opublikowano

ten gixxer co na allegro wisiał? :naughty:

Ja za godzinkę lecę oglądać zx7r '98r. , dobra cena może będzie drugi przecinak w garażu :decayed:

Opublikowano
ten gixxer co na allegro wisiał? :naughty:

Ja za godzinkę lecę oglądać zx7r '98r. , dobra cena może będzie drugi przecinak w garażu :decayed:

nie nie, to nasz jest cichy projekcik :wink: na krótkim seryjnym wahaczu, typowy killer uliczny. Przy full doładowaniu wyrzygał pierwszy silnik po 150 km :kwasny:

Opublikowano

Ja śmigam trzeci sezon na Fazerce z 2001r. (moje pierwsze moto) i zaczyna brakować mocy. Przyszły sezon jeszcze muszę przejeździć na tym co jest a potem zmiana (w obecnym zaczyna powoli brakować mocy). Mam zamiar jeszcze jeździć dopóki nie spadnie śnieg, a potem dokładne mycie i "ukołysanie" do snu zimowego :wink:

Opublikowano

Ja na wiosnę tego roku zrobiłem kat. A ;) Nie miałem bardzo za co kupić moto i trochę się zeszło, teraz na wiosnę, najpóźniej w kwietniu przyjdzie mikołaj :P.

Jak na razie, na początek rozglądam się za czymś takim jak:

Suzuki SV650S

Kawasaki ZR7S

Yamaha FZS 600 Fazer

Ze zdecydowaną przewagą na SV, podoba mi się wygląd, zarówno pierwszego modelu jak i tego po 2003 r. do tego podoba mi się charakterystyka V-ki, która nie potrzebuje się prosić, żeby zaatakować :D poza tym na dźwięk silnika też narzekać nie można :naughty:.

Oczywiście jeżeli któryś z forumowiczów ma jakieś ciekawe propozycje również chętnie rozważę :) tylko nie 150 czy 200 konne maszyny ;) jeszcze bym chciał pożyć parę lat :grin:

Opublikowano
Ja na wiosnę tego roku zrobiłem kat. A ;) Nie miałem bardzo za co kupić moto i trochę się zeszło, teraz na wiosnę, najpóźniej w kwietniu przyjdzie mikołaj :P.

Jak na razie, na początek rozglądam się za czymś takim jak:

Suzuki SV650S

Kawasaki ZR7S

Yamaha FZS 600 Fazer

Ze zdecydowaną przewagą na SV, podoba mi się wygląd, zarówno pierwszego modelu jak i tego po 2003 r. do tego podoba mi się charakterystyka V-ki, która nie potrzebuje się prosić, żeby zaatakować :D poza tym na dźwięk silnika też narzekać nie można :naughty:.

Oczywiście jeżeli któryś z forumowiczów ma jakieś ciekawe propozycje również chętnie rozważę :) tylko nie 150 czy 200 konne maszyny ;) jeszcze bym chciał pożyć parę lat :grin:

miałem styczność z fazerem. typowy mieszczuch :wink: gdybym miał teraz wybierać brał bym Suzuki SV, praca V'ki przyprawia o dreszcze i kopyto praktycznie w każdym zakresie obrotów :decayed:

Opublikowano

:hi:

Dzisiaj chciałem skorzystać ostatni raz z 10st.C ciepła... i zagotowałem cebre :doh: Odpaliłem żeby się nagrzała... pochodziła trochę i się zagotowała :doh: wentylator się nie załącza... na krótko też nie hula :thumbdown:

---------- Post dopisany 02-12-2012 at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany 29-11-2012 at 18:42 ----------

Koledzy szukam f2,f3 albo sc33 :wink: Jakby ktoś coś słyszał :wink:

btw wentylator już hula (przekaźnik przestał funkcjonować)

Opublikowano
Opublikowano

żeś nute wynalazł :D z mojego miasta zespół i motocykliści

sam śmigam na fz6

Opublikowano

a ja od dłuższego czasu rozmyślam nad nowym moto, że co jakiś czas pojawia się chęć odłożenia kupna fury:facepalm:

ciągle jakieś problemy na głowie:wink:

yamahawr450f3.jpg

Opublikowano

Spy foto vol.2 :kox: Kocham ją :giveheart:

DSC02558.jpg

DSC02561.jpg

Trochę słoneczka poświeciło to wyprowadziłem na króciutki spacerek :decayed:

Opublikowano

Dzisiaj też czasu nie marnowałem :naughty: Skróciłem wydech o połowę :naughty::kox: ale się drze... :slina:

Opublikowano
:polew::polew::whistling::polew::polew::whistling::polew::polew:
Opublikowano

Nie ma się co śmiać... :decayed: Puszki nie wybebeszałem :whistling: