Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Kupno zmywarki okolice 1000zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moi rodzice w kwietniu obchodzą 30 rocznicę ślubu. Powoli zaczynam zastanawiać się nad prezentem dla nich. Przyszedł mi do głowy pomysł aby kupić im zmywarkę. Problemem jest jednak cena tych urządzeń. Z racji tego że człowiek jest biednym studentem i ma ograniczony dostęp gotówki, miałby na nią około 1000zł. Jak sądzicie czy za tą kwotę (ok 1000zł) kupię coś sensownego?

Opublikowano

kupisz

Opublikowano

Mam Boscha juz 3 rok i jest bardzo ok. Dziewczyna tez ma boscha 2 rok i bez problemow. Moja ciotka pracuje w sklepie agd 15 lat i mowi ze bosch robi anprawde dobry sprzet za stosunkowo dobre pieniadze. Mowila tez cos zeby nie brac sprzętu wloskiego

Opublikowano

Jeżeli chodzi o zmywarkę to tylko Bosch lub Siemens. OD 4 lat użytkuję Siemensa i zero awarii, znajomy miał Amicę i co chwile serwis siedział u niego.

Opublikowano

Powoli zaczynam zastanawiać się nad prezentem dla nich

Synowa to będzie najlepszy prezent..jak potulna to i gary w zlewie ogarnie :naughty: :naughty:

Bosch..tylko nie kup za małej bo później wyjdzie, że wrzucicie naczynia po kolacji i cała zmywarka zawalona :wink4:

Opublikowano

Bosch. śmiga bez problemów. Kilku znajomych też namówiłem na Boscha i wszyscy zadowoleni :good:

Opublikowano

Bosh :good: Sam ma 3 rok i wszystko jest ok.

Opublikowano

electrolux 2 lata smiga, aż miło i do tego bardzo cichy

Opublikowano

3 rok bosh. bez awari. alternatywa - siemens

Przecie to jest to samo - jedna fabryka - tylko plakietki z logo różne. Pełna nazwa firmy Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH z siedzibą w Monachium

http://www.bsh-group.pl/

Opublikowano

może być używana przez rok? w idelanym stanie? mam Siemensa 60 cm, muszę sprzedać bo się przeprowadziłem i kupiłem typową pod zabudowę

Opublikowano

może być używana przez rok? w idelanym stanie? mam Siemensa 60 cm, muszę sprzedać bo się przeprowadziłem i kupiłem typową pod zabudowę

szkoda że nie 45cm, bo takiej szukam. Ile chcesz za swoją?

Opublikowano

Ja mam od prawie czterech lat CANDY ( pod zabudowę ), działa bez zarzutu

Opublikowano

3 rok bosh. bez awari. alternatywa - siemens

Przecie to jest to samo - jedna fabryka - tylko plakietki z logo różne. Pełna nazwa firmy Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH z siedzibą w Monachium

http://www.bsh-group.pl/

Audi, Skoda, Seat ... to tez to samo?

Opublikowano

Pomyśl nad wielkością bo jak sa tylko rodzice to 45cm bedzie OK ale jak jest więcej osob to będzie mała i pasowała by 60cm.

Jak większość osob mam bosch i jest OK.

Opublikowano

bierz BOSCHa wcześniej mieliśmy 2 Husqvarny i służyły po 2-3 lat i out... :gwizdanie:

Opublikowano

bosch lub siemens ,ja mam boscha 45cm ale jak bym kupywał jeszcze raz wziąłbym siemensa są dużo cichsze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...