wojciu0308 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 mogłeś kupic białe albo dymione ori :gwizdanie: ale niech Ci będzie jest
Kowi87 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 w drodze na wojewódzki spocik Ale koza pokaż nowego moda publice :polew:
paput Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 będzie niżej daj mi trochę czasu
_Solar_ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 w drodze na wojewódzki spocik cos masz nie tak z lewym przednim kołem tak patrzac po focie
paput Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 w drodze na wojewódzki spocik cos masz nie tak z lewym przednim kołem tak patrzac po focie taaaapod kątem fota robiona przez kierowcę
wojciu0308 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 wuja pokazuj no tu mi nowego modzisza
Kowi87 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 wuja pokazuj no tu mi nowego modzisza wstydzi sie, na spotach lubelskich jest jedna fotka
Olaf Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 co do kierunkow mogles powiedziec oddal bym ci moje zadarmo sa wstretne i szybko robia sie zolte i brudne w srodku ;/ i ja je akurat wymienilem na te ori plaskie biale
wojciu0308 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 wuja pokazuj no tu mi nowego modzisza wstydzi sie, na spotach lubelskich jest jedna fotka no to sie boje sonary kupil czy jak?
majuDJ Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ile to tak teraz pali LPG w trasie i mieście?
paput Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ile to tak teraz pali LPG w trasie i mieście? 12l w mieście 9 na trasie przy normalnej jeździe a nie dziadkowaniu[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 17:26_________________________________________________ wuja pokazuj no tu mi nowego modzisza wstydzi sie, na spotach lubelskich jest jedna fotka no to sie boje sonary kupil czy jak? taaa
wojciu0308 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ale ze co ze kierunek biały? dales czadu :oklaski: :drool:
paput Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ale ze co ze kierunek biały? dales czadu :oklaski: :drool: dostałem naklejkę od traktorzystów na spocie wojewódzkim LPG POWER
Kowi87 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 kowi twoja chata w tle nie :gwizdanie: to ta którą projektujesz? ps kowi ale masz kozę :> na spocie przystawimy sie do pewnej kuchenki nie jeżdżę już na spoty :gwizdanie: wstydzisz sie dobra EOT tego że mogę przejechać przez krawęznik hm nie a co wachacze sie rozlazły :polew: tu sie przeniosłem zeby armiemu off topu nie robić
paput Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2011 kowi twoja chata w tle nie :gwizdanie: to ta którą projektujesz? ps kowi ale masz kozę :> na spocie przystawimy sie do pewnej kuchenki nie jeżdżę już na spoty :gwizdanie: wstydzisz sie dobra EOT tego że mogę przejechać przez krawęznik hm nie a co wahacze sie rozlazły :polew: tu sie przeniosłem zeby armiemu off topu nie robić jak się rozlazły?
Rekomendowane odpowiedzi