tomiczka Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 rozmawialem dzis z majkim i tez mu pasuje sobota godz.17:30 - tylko gdzie sie spotykamy? pod luczniczka czy pod tesco bo wiadomo pozniej cos sie wymysli :gwizdanie: Spotkamy się pod Łuczniczką i zabiore Was w nowe miejsce Uuuuuuuuu....... jakaś niespodziewanka?[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 11:35_________________________________________________Reniu! Uchyl rąbka tajemnicy, bo NIEWYCZYMIE rormalnie no.
Reniu Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 FSZCZYM SIEM, FSZCZYM SIEM Powiedzmy, że zabiorę Was na taras widokowy
tomiczka Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 I to już jest coś. To sobie powidoczymy, a dziewczyny powidokują
tomiczka Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 No nic, trzeba się niestety udać, na 8 godzin do pracy, pod rządami "Arturusa Tyranusa". Do miłego..........
karolusss Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Panie i panowie mam nowa propozycje spedzania wolnego czasu na spotach Jako ze jestem amatorem wedzenia (nie mylic z ) pomyslalem sobie ze jak ktos chcialby zjesc powiedzmy baleron, szynke, boczek, wedzone udka albo inne czesci kurczaka zrobione samemu! To chetnie zapraszam w jakas sobote czy niedziele na dzialeczke badz gdziekolwiek indziej (mam przenosna wedzarke) mozna posiedziec pogawedzic a przy okazji zrobic sobie prezent i nie chodzic przez tydzien do sklepu po "sliska" wedline A tak wygladaja przykladowe wedzonki http://zapodaj.net/06084c6787a1.jpg.html Jakby co wiecej info na gg albo PW bo troszke pracy trzeba wczesniej wlozyc zeby potem wyciagnac takie miąsko
gurban6 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Kurcze,ale apetycznie wyglądają Pracowałem kiedyś w masarni.Muszę kolegę pochwalić za kształt i kolorek
damian_qbass Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 głodny się zrobiłem :gwizdanie: musi być bardzo smaczne
Kierownik Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Kurcze , a mialem przestać cwiczyć mase ... a przez karola to chyba znowu zaczne
karolusss Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Kurcze,ale apetycznie wyglądają Pracowałem kiedyś w masarni.Muszę kolegę pochwalić za kształt i kolorek Dziękuję, miło mi to słyszeć (a nawet widzieć) głodny się zrobiłem :gwizdanie: musi być bardzo smaczne Ojj uwierz ze jest, w ten weekend wlasnie bede pierwszy raz w tym sezonie wedzic Zamieszcze potem moze jakas fote zeby znow slinka pociekla Kurcze , a mialem przestać cwiczyć mase ... a przez karola to chyba znowu zaczne Ja zawsze mowie ze musze dbac o linie, oczywiscie zeby nie spadla za bardzo
Gość -makaveli- Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 FSZCZYM SIEM, FSZCZYM SIEM Powiedzmy, że zabiorę Was na taras widokowy na ten parking na dachu supermarketu nas zabierasz??
Reniu Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Milcz prześmiewco lepiej się zajmij zajawką
Kierownik Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Pany ja w sobotę .... jestem pewniak , tylko autko trzeba by opłukać trochę
Artur82 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Kierownik a nie widze Twojego nabytku w dziale B5...czemu sie nie chwalisz...tylko nie pisze ze nie masz foto bo hjakies masz na bank
Kierownik Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 brudne auto ... foty jakies tam mam ... ale do d*py jakości ... U mnie muszą być koks :>
Gość -makaveli- Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Milcz prześmiewco lepiej się zajmij zajawką już zrobiłem ideał i co....czemu najwięksi artyści są doceniani dopiero po śmierci
Gość -makaveli- Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 na shopping zapomniałem zapachu waniliowego do autka kupić
Kierownik Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 a mnie na orlenie , kolo chcial wycykac ... policzył mi zamiast LPG ... ON ... no myslalem ze go przez lade wyciągnę
Rekomendowane odpowiedzi