Gość -makaveli- Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 tak wogóle to fajna data 10.10.10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 tak wogóle to fajna data 10.10.10 10.10.20.10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 jak jechałem do kościoła o 9:30 to było 1,5 stopnia ale zimówki dopiero tak w okolicach Wszystkich Świętych założę.. za 2 godziny wyjazd do Niemiec po... Rafi postaram się rozejrzeć za tymi mikrofibrami, ale niczego nie obiecuję bo nie wiem czy znajdę czas na chodzenie po sklepach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 jak jechałem do kościoła o 9:30 to było 1,5 stopnia ale zimówki dopiero tak w okolicach Wszystkich Świętych założę.. za 2 godziny wyjazd do Niemiec po... Rafi postaram się rozejrzeć za tymi mikrofibrami, ale niczego nie obiecuję bo nie wiem czy znajdę czas na chodzenie po sklepach.. spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Dzieńdoberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Rafał a co Ty potrzebujesz z niemiec?? ja będe jechał we wtorek albo środe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 witojcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Rafał a co Ty potrzebujesz z niemiec?? ja będe jechał we wtorek albo środe poszlo na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian1987 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 tak wogóle to fajna data 10.10.10 600-letnia rocznica bitwy pod Koronowem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 a co tu tak pusto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 kurcze wkoncu ten ciezki weekend sie konczy i czas isc do pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Artur ciężki weekend miałeś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Artur ciężki weekend miałeś??? tak piatek sobota na uczelni kac gigant...niedziela uczelnia zdecydowanie za dlugo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 aaa kiedys tez chodziłem do szkoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heretic Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 panowie podpowiedzcie jak w B6 wymienić żarówkę od lewego halogenu (od strony kierowcy), czy trzeba wyjmować całą lampę, jak tak to jakie śrubki odkręcić. padła mi żarówka i pewnie niedługo i druga padnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 panowie podpowiedzcie jak w B6 wymienić żarówkę od lewego halogenu (od strony kierowcy), czy trzeba wyjmować całą lampę, jak tak to jakie śrubki odkręcić. padła mi żarówka i pewnie niedługo i druga padnie w b6 chyba trzeba kratke ze zderzaka wyjać i jest dojście, ale mogę sie mylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 a czym sie różni silnik ADR od AJL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heretic Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 z tego co wiem to zazwyczaj wyjmuja cała lampę, która jest niby na 4 śruby ale 2 trzeba odkrecic a 2 popuscic, tylko nie wiem ktore, a tak to nie ma za bardzo jak reki wlozyc, jest zbiorniczek od plynu wspomaganie moze jego jakos odkrece i sproboje sie dostac znalazlem topic na forum http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23247.0 jutro sobie wymienie zarowy i tu cus jeszcze znalazlem ze zdjeciami http://www.danieleduca.it/audia4light.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 a czym sie różni silnik ADR od AJL? ADR 1.8 125 koni Turbo (brak) kolektor ssący plastikowy wał korbowy odlew wyższy stopień spreżania AJL 1.8 Turbo K03s aluminiowy kolektor wał kuty dolot wiekszy intercooler itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 mam nadzieje ze WIŚNIA I HERETIC pojawia sie na spocie w bydgoszczy za tydzień w niedzielę widze że pisarze z was nieźli są na forum a chętnie poznaję takich pisarzy którzy tak sie udzielaja na forum powodzenia :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi