Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

felipe.avant

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Z dzisiejszego wydania gazety:

Wczorajsze opady śniegu zasypały nasze nadzieje na szybkie przyjście wiosny. Ale synoptycy zapowiadają, że już od środy będzie cieplej.

Dziś zimowe opady będą powoli zanikać i można liczyć na przejściowe rozpogodzenia. Niestety, minusowe temperatury mają się utrzymać. W ciągu dnia słupek rtęci będzie pokazywał od 4 do 6 stopni poniżej zera, a w nocy temperatura może spadać nawet do - 11 stopni. Najbliższy weekend zapowiada się mroźny, ale już bez opadów. Podczas niedzielnych spacerów zaświeci słońce. Wiatr osiągnie prędkość 30 km/h, co nieco spotęguje uczucie chłodu. Od środy pogoda zacznie się zmieniać.

- Cały czas jesteśmy w zasięgu wyżu skandynawskiego, ale w środę nad region zaczną napływać cieplejsze masy powietrza z południowego zachodu. Przy zmianie pogody można spodziewać się przejściowych opadów deszczu i deszczu ze śniegiem. Ale będzie znacznie cieplej i już następny weekend zapowiada się wiosenny - mówi Andrzej Stępień z Bydgoskiego Biura Pogody.

Z dzisiejszego wydania gazety:

Wczorajsze opady śniegu zasypały nasze nadzieje na szybkie przyjście wiosny. Ale synoptycy zapowiadają, że już od środy będzie cieplej.

Dziś zimowe opady będą powoli zanikać i można liczyć na przejściowe rozpogodzenia. Niestety, minusowe temperatury mają się utrzymać. W ciągu dnia słupek rtęci będzie pokazywał od 4 do 6 stopni poniżej zera, a w nocy temperatura może spadać nawet do - 11 stopni. Najbliższy weekend zapowiada się mroźny, ale już bez opadów. Podczas niedzielnych spacerów zaświeci słońce. Wiatr osiągnie prędkość 30 km/h, co nieco spotęguje uczucie chłodu. Od środy pogoda zacznie się zmieniać.

- Cały czas jesteśmy w zasięgu wyżu skandynawskiego, ale w środę nad region zaczną napływać cieplejsze masy powietrza z południowego zachodu. Przy zmianie pogody można spodziewać się przejściowych opadów deszczu i deszczu ze śniegiem. Ale będzie znacznie cieplej i już następny weekend zapowiada się wiosenny - mówi Andrzej Stępień z Bydgoskiego Biura Pogody.

Każdy co innego. Ja dziś w radiu GRA słyszałem że do niedzieli będzie cały czas padać ! A od pon ma być coraz ładniej. Znowu wchodze na inną stroną z pogodą i zapowiadają od -13 do -20 stopni w nocy z poniedziałku na wtorek :wallbash: i komu tu wierzyć :polew::wallbash:

:hi:

Jakiś spocik się szykuje na którym mnie pewnie nie będzie ;( ;(

Kto wie może tym razem się uda.

Pozdrawiam i ciepła życzę w tą zajebistą podzie !!! :) :)

Panowie ja od roku sprawdzam pogode na http://new.meteo.pl/

model COAMPS i sie w 85-90% sprawdza

z tego co widze z soboty na niedziele temperatura idzie ostro w dół do około -20

opady śniegu tylko dziś

jest to pogoda na 4 dni więc dalej wam nie powiem

Józek co to za agitacja? Jak kiedyś tomek od nas prosił o popracie swojej fotki w konkursie to prawie go na forum zlinczowano :cool1:

Raz taka prośba wystarczy ;)

siemanko Panowie :hi: moge liczys na jakiś głos na mnie ? :cool1:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.0

[br]Dopisany: 18 Luty 2011, 12:06_________________________________________________[br]

[edit]

Trzeba zrobić taką reklamówkę spotów w kuj-pom :polew: :polew:

białe gówno :wallbash: Artur ja jestem za Bydgoszczą jeśli nie ma być nikogo z Torunia. a jeśli będzie w Toruniu to ja siedzę w domu bo w taką pogodę to ja nigdzie nie jadę :wallbash:

Manny widziałeś plan zajęć? :wallbash: na której specjalności jesteś? bo ja zarządzanie i marketing w org. gospodarczej

BYDGOSZCZ 20.02.2011 godzina 18:00 pod TESCO:[/size][/font][/color]

1. ArturB6

2. Daras (niezależnie Bydgoszcz czy Toruń)

BYDGOSZCZ 20.02.2011 godzina 18:00 pod TESCO:

1. ArturB6

2. Daras (niezależnie Bydgoszcz czy Toruń)

3. Thumas

Artur zabierz ze sobą laptopa z kablem!!

1. ArturB6

2.Daras

3.Thumas

4.Szefunio Grzechu :mysli:

5.

PS idzie podłokietnik pocztą :kox:

Dla nowego właściciela żabki? :polew:

1. ArturB6

2.Daras

3.Thumas