Skocz do zawartości
Ze względów bezpieczeństwa, wyłączamy logowanie za pomocą loginu z forum. Prosimy logować się za pomocą adresu e-mail.
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rozebranie lustra to max. 2minuty wiec nie pekaj i naprawiaj...od spodu sa dwie srubki, ktore musisz odkrecic i masz prawie wszystko na wierzchu...wciskasz reke od spodu, wypychasz szklo(lustro) i wtedy robisz juz co tylko chcesz

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Znalazłem takie obudowy:

http://moto.allegro.pl/lusterko-obudowa-lusterka-audi-a4-a-4-01-04-i1463206259.html

Zna ktoś może kogoś kto ładnie by je pomalował pod mój kolor??

Czy to raczej jest zły pomysł i lepiej w ASO kupić, szczerze mówiąc jestem przekonany że będą mieli taką część. Pytanie tylko za ile :mysli:

[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 21:00_________________________________________________Dzięki Artur, na pewno tak jutro zrobię. A myślisz że w ASO będą mieli obudowę pod kolor ??

Opublikowano

nie beda mieli ale za 150zl od sztuki Ci pomaluja...

...mozesz podbic do mnie na PW i Ci zalatwie lakierowanie w Twoj kolor, nie stanowi to dla mnie najmniejszego problemu

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:bry:[br]Dopisany: 25 Luty 2011, 08:13_________________________________________________nowek wszystkiego najlepszego :drunk:
Opublikowano

Siemanko :kawa:

Opublikowano

Najlepszego :drunk:

Opublikowano

:siema:

NOWEK - najlepszego!!

Opublikowano

:drunk: :drunk: :drunk::drunk: :drunk: :drunk::drunk: :drunk: :drunk::drunk: :drunk: :drunk::drunk: :drunk: :drunk::drunk: :drunk: :drunk: NAJLEPSZEGO NOWKU :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk::drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk::drunk: :drunk: :drunk::drunk: :drunk: :drunk:[br]Dopisany: 25 Luty 2011, 09:23_________________________________________________

na zlocik zapisany :P

Opublikowano

100 Lat Nowek !!!!!! :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

Opublikowano

Najlepszego Nowek!! :drunk::drinks::thumbup:

Opublikowano

Witam,

macie może pojęcie czy obudowa lusterka z B6 różni się od Obudowy do B7 ?? Mam na Allegro oryginały di kupienia i nie wiem czy warto??

Opublikowano

na 90% nie rozni sie bo wklady sa te same do b7 co do b6 wiec raczej obudowy sie nie roznia :good:

Opublikowano

na 90% nie rozni sie bo wklady sa te same do b7 co do b6 wiec raczej obudowy sie nie roznia :good:

Też mi się tak wydaje bo na zdjęciach wyglądaną praktycznie identycznie. Próbuję się dodzwonić do klienta który chce je sprzedać może poda mi nr. części wtedy będę pewny na 100% [br]Dopisany: 25 Luty 2011, 12:47_________________________________________________Jednak są inne :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 25 Luty 2011, 12:54_________________________________________________W aso obudowa 275 pln do malowania :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Chyba ich poj...ło!!!!!

Opublikowano

dobry! :hi:

chlopki poszukuje zderzaczka do niuni :wallbash: przód po lift 2000 r halogeny mam, jakies pomysły?

Opublikowano

Komar pomysły to... www.allegro.pl lub www.ebay.de :cool1:

100 LAT NOWEK!

ja na zlot też już się wpisałem :naughty: