WIŚNIA Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Grzechu, w końcu porządny avatar btw. masz już jakąś kalkulację z Kręgla? ogólnie to sprawa wygląda tak że konkurencja odpadła (mazury) ze względu na zbyt późny termin więc na razie jedyny wybór to nasz region pożyjemy zobaczymy jestem w trakcie załatwiania zgody na wynajem pasa koronowskiego z Urzędem Koronowa i Generalną Dyrekcją Dróg Krajowych i Autostrad,w razie co to i z Policją trzeba będzie dalej ustalać zabezpieczenie itd pracy jeszcze sporo..... jak będziesz potrzebować pomocy to wal śmiało, postaram się pomóc szkoda, że nie ma za specjalnie gdzie się pościgać... jest,w nocy na drodzę do osielska :naughty:od mostu do świateł
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 jak będziesz potrzebować pomocy to wal śmiało, postaram się pomóc jak sprawa ruszy na dobre to na pewno będe potrzebować kogoś oficjalnego do pomocy
WIŚNIA Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Przewodu hamulcowe kupione, nowy płyn jutro hamulców
Kempes_1985 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Przewodu hamulcowe kupione, nowy płyn jutro hamulców A TY nie w pracy??
siucek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam , jedzie ktoś jutro na ten zlocik do Torunia?? Jeśli tak to o której i skąd wyjazd z Bydgoszczy :)
WIŚNIA Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Przewodu hamulcowe kupione, nowy płyn jutro hamulców A TY nie w pracy?? 2 szychta [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 10:38_________________________________________________akurat w piątek mnie tak ukochali cały tydzień na 7 miałem
Kempes_1985 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Przewodu hamulcowe kupione, nowy płyn jutro hamulców A TY nie w pracy?? 2 szychta [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 10:38_________________________________________________akurat w piątek mnie tak ukochali cały tydzień na 7 miałem No to ładnie. Ja jutro na nockę idę
siucek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam , jedzie ktoś jutro na ten zlocik do Torunia?? Jeśli tak to o której i skąd wyjazd z Bydgoszczy :) ponawiam pytanie :gwizdanie: :gwizdanie:
nowekbdg Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zalezy od pogody... jedrek wracajac do opon ja mam pirelli P7 a z tylu kleber
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 na odmulenie popatrzcie na to cudeńko :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:
damian_qbass Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Grzesiu już wysyłałeś kiedyś ... wygodne... fajnie jeździ ale tylko w 5.4 L :kox: ale i tak nie na codzień [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 19:35_________________________________________________ Witam , jedzie ktoś jutro na ten zlocik do Torunia?? Jeśli tak to o której i skąd wyjazd z Bydgoszczy :) my z Krzysiem i byc może Majkelem lecimy jak będzie w miare pogoda do Sopotu na rybkę
manny90 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zalezy od pogody... jedrek wracajac do opon ja mam pirelli P7 a z tylu kleber Też mam pirelli P7 i uważam, że są cichutkie...
przemciotorun Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ja kupilem używki yokohamy 6,5mm mam nadzieje ze beda sie sprawowac jak te poprzednie co mialem
jedrekx Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 pozdrowienia z Gdańska. Dziś powrót... oby nie wiało na autostradzie jak wczoraj bo znosiło mnie przy wyższych prędkościach
siucek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Grzesiu już wysyłałeś kiedyś ... wygodne... fajnie jeździ ale tylko w 5.4 L :kox: ale i tak nie na codzień [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 19:35_________________________________________________ Witam , jedzie ktoś jutro na ten zlocik do Torunia?? Jeśli tak to o której i skąd wyjazd z Bydgoszczy :) Mam nadzieje że będzie smakować :> :> Ja tylko chciałem wpaść na 2-3 godzinki na ten zlocik ale pogoda jaka jest widać, wieje tak że aż włosy wyrywa :polew: Zaraz jadę na mecz!!! Tylko zwycięstwo!!!!!!! my z Krzysiem i byc może Majkelem lecimy jak będzie w miare pogoda do Sopotu na rybkę
Kierownik Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=194732.0 dla wszystkich benzyniaków warte do przeczytania , zwłaszcza dla blondi i siucka
89pawel89 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Jakby ktoś potrzebował mam na sprzedaż bardzo ładne radijko:) PIONEER DEH-P600UB
Rekomendowane odpowiedzi