Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grzechu, w końcu porządny avatar :good: btw. masz już jakąś kalkulację z Kręgla?

:good:

ogólnie to sprawa wygląda tak że konkurencja odpadła (mazury) ze względu na zbyt późny termin

więc na razie jedyny wybór to nasz region :kox:

pożyjemy zobaczymy :wink4:

jestem w trakcie załatwiania zgody na wynajem pasa koronowskiego z Urzędem Koronowa i Generalną Dyrekcją Dróg Krajowych i

Autostrad,w razie co to i z Policją trzeba będzie dalej ustalać zabezpieczenie itd

pracy jeszcze sporo.....

jak będziesz potrzebować pomocy to wal śmiało, postaram się pomóc :hi: szkoda, że nie ma za specjalnie gdzie się pościgać... :wallbash:

jest,w nocy na drodzę do osielska :naughty:od mostu do świateł

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Gość -makaveli-
Opublikowano

jak będziesz potrzebować pomocy to wal śmiało, postaram się pomóc :hi:

:notworthy:

jak sprawa ruszy na dobre to na pewno będe potrzebować kogoś oficjalnego do pomocy

Opublikowano

Przewodu hamulcowe kupione, nowy płyn :decayed: jutro :ad: hamulców

Opublikowano

A TY nie w pracy?? :shocked:

Opublikowano

Siemanko :kawa:

Opublikowano

Witam :hi: ,

jedzie ktoś jutro na ten zlocik do Torunia?? Jeśli tak to o której i skąd wyjazd z Bydgoszczy :) :)

Opublikowano

2 szychta :naughty:[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 10:38_________________________________________________akurat w piątek mnie tak ukochali :wallbash: cały tydzień na 7 miałem

Opublikowano

2 szychta :naughty:[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 10:38_________________________________________________akurat w piątek mnie tak ukochali :wallbash: cały tydzień na 7 miałem

No to ładnie. Ja jutro na nockę idę :wallbash:

Opublikowano

jedzie ktoś jutro na ten zlocik do Torunia?? Jeśli tak to o której i skąd wyjazd z Bydgoszczy :) :)

ponawiam pytanie :gwizdanie: :gwizdanie:

Gość -makaveli-
Opublikowano

na odmulenie popatrzcie na to cudeńko :slina: :slina: :slina:

4264766783_22ce3f94b0_o.jpg

3832593935_9f205ac867_o.jpg

3832593893_c1992df105_o.jpg

4265516306_fd6abbe92e_o-1.jpg

:slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

Opublikowano

Grzesiu już wysyłałeś kiedyś :P ... wygodne... fajnie jeździ ale tylko w 5.4 L :kox: :kox: :kox: ale i tak nie na codzień :P[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 19:35_________________________________________________

my z Krzysiem i byc może Majkelem lecimy jak będzie w miare pogoda do Sopotu na rybkę :decayed:

Opublikowano

Zalezy od pogody... jedrek wracajac do opon ja mam pirelli P7 a z tylu kleber

Też mam pirelli P7 i uważam, że są cichutkie...

Opublikowano

ja kupilem używki yokohamy 6,5mm mam nadzieje ze beda sie sprawowac jak te poprzednie co mialem :good:

Opublikowano

Jou! :cool1:

Opublikowano

:bry:

pozdrowienia z Gdańska. Dziś powrót... oby nie wiało na autostradzie jak wczoraj bo znosiło mnie przy wyższych prędkościach :wallbash:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Grzesiu już wysyłałeś kiedyś :P ... wygodne... fajnie jeździ ale tylko w 5.4 L :kox: :kox: :kox: ale i tak nie na codzień :P[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 19:35_________________________________________________

Mam nadzieje że będzie smakować :> :> Ja tylko chciałem wpaść na 2-3 godzinki na ten zlocik ale pogoda jaka jest widać, wieje tak że aż włosy wyrywa :polew: :polew: :polew:

Zaraz jadę na mecz!!!

Tylko zwycięstwo!!!!!!!

my z Krzysiem i byc może Majkelem lecimy jak będzie w miare pogoda do Sopotu na rybkę :decayed:

Opublikowano

Jakby ktoś potrzebował mam na sprzedaż bardzo ładne radijko:) PIONEER DEH-P600UB