Gość -makaveli- Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 zastanówcie się kto chce jechać na zlot ogólnopolski bo niedługo pójdzie lista i trzeba będzie do końca maja dać konkretną odp jako że nasz region jest gospodarzem warto pokazać się z dobrą frekwencją termin nie ulegl zmianie? nie ma takiej opcji
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 termin uzależniony był od ośrodka....niestety nie miałem na niego wpływu
Kierownik Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 leciał może ktoś ostatnio A1 ? Jakie aktualnie są koszta przejazdu aż do obwodnicy trójmiasta?
jedrekx Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 17,60, w Nowych Marzach zaraz po wjeździe na autostradę jest niewielki remont (jakieś 500m)
przemciotorun Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 ostatnio zdazylomi sie leciec stara A1 i nawet fajnie ja zrobili.... tylko te swiatla niepotrzebne....
damian_qbass Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 SPOT 17.04.2011 TORUŃ PIOTR I PAWEŁ GODZINA 18.00[/size] (może być inne miejsce) 1. Krzychu 2. Bula87 3.damian Widzę że po raz kolejny koledzy z Bydgoszczy... (prócz Nowka, Renia, Blondi, Grzesia, Rafiego... ) Mają spot w Toruniu głeboko w 4 literach... Róbcie tak dalej Panowie... czemu mnie to nie dziwi... że Jędrek po raz któryś z rzędu nie może... a Artur pewnie jutro idzie do Pracy Pozdrawiam
Kempes_1985 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 leciał może ktoś ostatnio A1 ? Jakie aktualnie są koszta przejazdu aż do obwodnicy trójmiasta? Cenę już Jędrek podał ja dodam tylko że fotki przy bramkach są bardzo często aktywne. Pozdro
jedrekx Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 że Jędrek po raz któryś z rzędu nie może... mając urodziny i pełny dom gości trudno pojechać do Torunia. więc swoje teorie spiskowe zatrzymaj czasem dla siebie..
WIŚNIA Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 SPOT 17.04.2011 TORUŃ PIOTR I PAWEŁ GODZINA 18.00[/size] (może być inne miejsce) 1. Krzychu 2. Bula87 3.damian Widzę że po raz kolejny koledzy z Bydgoszczy... (prócz Nowka, Renia, Blondi, Grzesia, Rafiego... ) Mają spot w Toruniu głeboko w 4 literach... Róbcie tak dalej Panowie... czemu mnie to nie dziwi... że Jędrek po raz któryś z rzędu nie może... a Artur pewnie jutro idzie do Pracy Pozdrawiam ja bym sie wybrał tylko na kimś musiał bym sie zatrzymać pompa będzie w przyszłym tygodniu,w końcu będe mógł śmigać.[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2011, 18:48_________________________________________________Kempes widział skuteczność hamulców
manny90 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 SPOT 17.04.2011 TORUŃ PIOTR I PAWEŁ GODZINA 18.00[/size] (może być inne miejsce) 1. Krzychu 2. Bula87 3.damian Widzę że po raz kolejny koledzy z Bydgoszczy... (prócz Nowka, Renia, Blondi, Grzesia, Rafiego... ) Mają spot w Toruniu głeboko w 4 literach... Róbcie tak dalej Panowie... czemu mnie to nie dziwi... że Jędrek po raz któryś z rzędu nie może... a Artur pewnie jutro idzie do Pracy Pozdrawiam To indywidualna sprawa czy ktoś chce/może jechać czy nie. Jak ktoś chce, to proszę bardzo. Moim zdaniem nikt nie powinien mieć pretensji o to, że ktoś nie przyjeżdża to tu to tam. A skoro już mówisz, że niektórzy mają spot w Toruniu w 4 literach... Spójrz z drugiej strony. Od jakiegoś czasu w Bydgoszczy też nikogo z Torunia nie widziałem. Spot to chyba sprawa dobrowolna, przynajmniej tak mi się wydawało.
wera :) Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 SPOT 17.04.2011 TORUŃ PIOTR I PAWEŁ GODZINA 18.00[/size] (może być inne miejsce) 1. Krzychu 2. Bula87 3.damian 4. wera to z Bydgoszczy nikt nie jedzie??
WIŚNIA Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 SPOT 17.04.2011 ŚWIECIE PARKING LIDL (KOŁO STACJI BP) GODZINA 18.00 i po problemie z uwagi na to że nie mam hamulców tam jakoś sie doczłapie. Skoro CB i CT nie odpowiada niech będzie CSW. 1. WIŚNIA 2.?
Blondi89 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Ja ide znowu do szkoły ale nie wiem czy w takie ładne popołudnie będzie mi sie chciało tam siedzieć zależy czy będzie jeszcze ktoś "normalny", kto mi później da notatki Tylko uzgodnijcie w końcu gdzie ten spot. [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2011, 23:49_________________________________________________ Jak jeszcze kosza nie zrobiłaś to Kliknij prawy przyciskiem myszy na pulpicie wybierz właściwości, i tam w jednej zakładce powinno być dostosuj pulpit czy jakoś tak i tam jak w tą opcje wejdziesz to tam możesz sobie dodać jakie chcesz mieć ikony na pulpicie(Mój komputer, Internet Explorer, kosz ) zaznaczasz kosz zastosuj i ok i powinno wskoczyć dzięki
Reniu Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 SPOT 17.04.2011 TORUŃ PIOTR I PAWEŁ GODZINA 18.00[/size] (może być inne miejsce) 1. Krzychu 2. Bula87 3.damian Widzę że po raz kolejny koledzy z Bydgoszczy... (prócz Nowka, Renia, Blondi, Grzesia, Rafiego... ) Mają spot w Toruniu głeboko w 4 literach... Róbcie tak dalej Panowie... czemu mnie to nie dziwi... że Jędrek po raz któryś z rzędu nie może... a Artur pewnie jutro idzie do Pracy Pozdrawiam To indywidualna sprawa czy ktoś chce/może jechać czy nie. Jak ktoś chce, to proszę bardzo. Moim zdaniem nikt nie powinien mieć pretensji o to, że ktoś nie przyjeżdża to tu to tam. A skoro już mówisz, że niektórzy mają spot w Toruniu w 4 literach... Spójrz z drugiej strony. Od jakiegoś czasu w Bydgoszczy też nikogo z Torunia nie widziałem. Spot to chyba sprawa dobrowolna, przynajmniej tak mi się wydawało. Damian... znowu siejesz...
wera :) Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 co do spota ja bede bo i tak musze jechac do torunia wiec jak by sie mialo miejsce zmienic to prosze o esa bo nie bede miala dostepu do neta przez caly dzien :>
Kempes_1985 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 SPOT 17.04.2011 ŚWIECIE PARKING LIDL (KOŁO STACJI BP) GODZINA 18.00 i po problemie z uwagi na to że nie mam hamulców tam jakoś sie doczłapie. Skoro CB i CT nie odpowiada niech będzie CSW. 1. WIŚNIA 2.Kempes Ale wymyśliłeś
WIŚNIA Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 SPOT 17.04.2011 ŚWIECIE PARKING LIDL (KOŁO STACJI BP) GODZINA 18.00 i po problemie z uwagi na to że nie mam hamulców tam jakoś sie doczłapie. Skoro CB i CT nie odpowiada niech będzie CSW. 1. WIŚNIA 2.Kempes Ale wymyśliłeś tylko ciekawe czy ten pomysł przejdzie :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 09:27_________________________________________________możemy sie spotkać pod Lidlem,a później na zamek pojechać http://miasteria.pl/miejsce/Zamek-Krzyzacki-w-Swieciu.html[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 10:06_________________________________________________W razie zaakceptowania planów,jestem pod fonem
Rekomendowane odpowiedzi