Gość -makaveli- Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 kto poradzi gdzie i za ile kata wywale, bo już słychać że czas na niego z góry dzięki Za darmo http://www.tlumiki.bydgoszcz.pl/ jakie piwo lubisz
Artur82 Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 ale Grzechu pamietaj ze kat zostaje w rozliczeniu
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 ale Grzechu pamietaj ze kat zostaje w rozliczeniu tak tak
manny90 Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Prawdopodobnie dzisiejszy włamywacz znaleziony... NIech go tylko znajdę. BOSE, lampki w drzwiach tylnych, naprawa centrlnego in progress... I jeszcze widzę, że kratki podświetlane "wydane doręczycielowi"
Artur82 Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 pomozecie: http://www.pasazgrunwaldzki.pl/kraina-krasnoludkow/konkurs/wybieramy-najoryginalniejsze-danie-dla-krasnoludka/3867/glosuj.html
manny90 Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 pomozecie: http://www.pasazgrunwaldzki.pl/kraina-krasnoludkow/konkurs/wybieramy-najoryginalniejsze-danie-dla-krasnoludka/3867/glosuj.html Pomożemy Kratki doszły Pytanie czy się do wieczora wyrobię z tym wszystkim, właśnie kończę demontaż wykładziny Artur, Reniu do końca tygodnia mam wolne, więc możecie wpadać rezać lampki
Kierownik Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 pomozecie: http://www.pasazgrunwaldzki.pl/kraina-krasnoludkow/konkurs/wybieramy-najoryginalniejsze-danie-dla-krasnoludka/3867/glosuj.html
Reniu Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Artur, Reniu do końca tygodnia mam wolne, więc możecie wpadać rezać lampki zgadamy się
manny90 Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Masakra z tą wykładziną Całe auto mam w wodzie, trzeba będzie znaleźć źródło. Coś czuję, że dzisiaj się to rezanie nie skończy
Artur82 Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Artur, Reniu do końca tygodnia mam wolne, więc możecie wpadać rezać lampki zgadamy się tez sie pisze...ale mi pasuej sroda lub czwartek...to kiedy??
Newman Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Manny przepchaj na wstepie wszysko pod komputerem w komorze silnika u mnie to powodowało zalanie.. było tam pełno liści...
TomiFox Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Dziekuje wszystkim za spota...no i w szczegolnosci Rafiemu za podroz...przynajmniej turbo sie troche wydmuchalo Rafi ale widziałem ze na zakretach przy 180-190 lekko zwalniales moze trzeba bedzie pomyslec o obniżeniu hehe tak cieńko jechaliście... z łatwością doganiałem was astra 1,4 kolega co jezdzi czarnym B6... nastepnym razem nie ustąpie i sie wpakuje jak dalej bedzie na trzeciego wyprzedzał hmmm... a kolega już na spocie był?? bo nie kojarze... a forum opla to gdzie indziej... kto ma od nas czarne b6?..... te 1,4 w łoplu to Rafi ta swoja b7 (bo pewnie o niego chodzilo) to by nosem wciagnal..... damian nie leciales dzisiaj chrobrego tak ok 13-14 apteka? tyle to sie jeszcze znam... B6 pierwszy co za srebrnym mesiem gonił... a pozniej cala reszta ... nosem.. mistrzowie prostej... moze tak jakios tor gdzie sie umiejętności liczą co? ... i nie kozaczy ... ja zawsze skromny :gwizdanie: mozliwe ze nie ze spotu... mercedes tez jakos dawal ze 200km/h... a kolega juz byl na spocie... nie raz... z zielonym A4... makaveli i wlasnie za jego namowa chcialbym B6 tylko jeszcze nie ma takiego jak bym chcial... jak znajde to kupie :>
Reniu Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Zerknij w galerię, nie było czarnego B6 :gwizdanie: Tak czy inaczej dobre wejście na forum
WIŚNIA Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Widzę że parę osób ponosi na forum proponuje koszulki "PROSTO" a nie a4 klub Polska [br]Dopisany: 17 Maj 2011, 17:10_________________________________________________ w sumie
TomiFox Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Zerknij w galerię, nie było czarnego B6 :gwizdanie: Tak czy inaczej dobre wejście na forum jest jest... nie pamietałem tylko koloru ... jest to B6... widac silniczek chyba 3,0 dwa wydechy na tyle... CB na klapie... stoi zaraz obok B7 ... czym dalej od tego... wyczynu... tym bardziej przestaje miec to znaczenie... ale co tam przynajmniej jakis temat ... spokojnego dnia zycze klubowiczom
damian_qbass Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Zerknij w galerię, nie było czarnego B6 :gwizdanie: Tak czy inaczej dobre wejście na forum jest jest... nie pamietałem tylko koloru ... jest to B6... widac silniczek chyba 3,0 dwa wydechy na tyle... CB na klapie... stoi zaraz obok B7 ... czym dalej od tego... wyczynu... tym bardziej przestaje miec to znaczenie... ale co tam przynajmniej jakis temat ... spokojnego dnia zycze klubowiczom ja widze że kolega aż się prosi żeby stanąć na kresce.... Pewnie chodzi o Auto Artura w takim razie, heh.. obawiam się że ten "klekot" bo to nie benzinnnnennnn objechał by Ciebie bez najmniejszego problemu... Nie lubie takich gości co kupują auto by tylko i wyłącznie cfaniakowaćl, Audi to Ty nie kupuj.. bo szkoda żebyś psuł prestiż swoim zachowaniem tej marce... co najwyżej proponuje dla kolegi kupno bolidu młodzieży wiejskiej... albo jakiegoś fiata uno w pakiecie sportow-tjuningowo-wiejskim. a tak PS... Myśle że powinien go Majki wyjaśnić :naughty: :naughty: :naughty:
majki77 Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Zerknij w galerię, nie było czarnego B6 :gwizdanie: Tak czy inaczej dobre wejście na forum jest jest... nie pamietałem tylko koloru ... jest to B6... widac silniczek chyba 3,0 dwa wydechy na tyle... CB na klapie... stoi zaraz obok B7 ... czym dalej od tego... wyczynu... tym bardziej przestaje miec to znaczenie... ale co tam przynajmniej jakis temat ... spokojnego dnia zycze klubowiczom ja widze że kolega aż się prosi żeby stanąć na kresce.... Pewnie chodzi o Auto Artura w takim razie, heh.. obawiam się że ten "klekot" bo to nie benzinnnnennnn objechał by Ciebie bez najmniejszego problemu... Nie lubie takich gości co kupują auto by tylko i wyłącznie cfaniakować i stwarzac zagrożenie na drodze. a tak PS... Myśle że powinien go Majki wyjaśnić :naughty: :naughty: :naughty: ja to czekam az sie Artur zdecyduje stanąć zemną na kresce
bula87 Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Zerknij w galerię, nie było czarnego B6 :gwizdanie: Tak czy inaczej dobre wejście na forum jest jest... nie pamietałem tylko koloru ... jest to B6... widac silniczek chyba 3,0 dwa wydechy na tyle... CB na klapie... stoi zaraz obok B7 ... czym dalej od tego... wyczynu... tym bardziej przestaje miec to znaczenie... ale co tam przynajmniej jakis temat ... spokojnego dnia zycze klubowiczom ja widze że kolega aż się prosi żeby stanąć na kresce.... Pewnie chodzi o Auto Artura w takim razie, heh.. obawiam się że ten "klekot" bo to nie benzinnnnennnn objechał by Ciebie bez najmniejszego problemu... Nie lubie takich gości co kupują auto by tylko i wyłącznie cfaniakować i stwarzac zagrożenie na drodze. a tak PS... Myśle że powinien go Majki wyjaśnić :naughty: :naughty: :naughty: ja to czekam az sie Artur zdecyduje stanąć zemną na kresce chyba trzeba będzie zorganizować cichy spot gdzieś na szerokiej drodze niedaleko koronowa... :gwizdanie: kto chce to stanie na kresce, a reszta grilla odpali
Artur82 Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 :polew: Majki i Tz pryeciwko mnie...nie wierze :polew: A kolega TomiFOX jak ma problem to zapraszam na PW... jesli nie podobala Ci sie jazda tej B6 z dwoma rurkami z tylu i antena na klapie to napisz do ziarna albo Pani Domu...moze za dwa tygodnie dostaniesz odpowiedz... :polew: A tak powaznie to zrobil Ci ktos z tego peletonu jakas krzywde na drodze, ze taki problem Ci to stwarza... PS. Majki a Ty nie wywołuj wilka z lasu :polew:
Rekomendowane odpowiedzi