karolusss Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 jakby ktoś jeszcze nie ogarnął klimy: http://www.groupon.pl/deals/bydgoszcz?nlp=&CID=PL_CRM_96_0_0_0&utm_source=Deal_general_newsletter&utm_medium=All_Cities&utm_content=Initial_Version&utm_campaign=Varies Ja zamawiałem wcześniej z Art-Mot i mam wliczoną jeszcze diagnostykę silnika.
djbinek Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Z dobrych źródeł wiem, że Reniowi wybiło szambo i stąd "Bydgoski potop".
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Jędras ustrzelony na Pelplińskiej koło 17
jedrekx Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Jędras ustrzelony na Pelplińskiej koło 17 no jechałem, jechałem - wracałem z uczelni tamtędy
Reniu Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Gdzie masz swój avatar? Poprawiał mi zawsze humor
heretic Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 nie mam pojęcia chyba był niezgodny z regulaminem zaraz poszukam coś nowego coś sie troche rozjechał później poszukam czegos stosowniejszego
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 nie mam pojęcia chyba był niezgodny z regulaminem zaraz poszukam coś nowego coś sie troche rozjechał później poszukam czegos stosowniejszego wrzuć to żeby powkurzać Moderatorków
Newman Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 mega wypas!!!!!!!!!!!! :good: :good:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 14:25_________________________________________________jedrekx jakos mi Twoj avatar nie podchodzi.. jakby nie Twoja fura... jakas nieczarna :>
jedrekx Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Newman, bo mój samochód nie jest czarny a avatar poprawił po mnie Reniu i jest o niebo lepszy moim zdaniem niż poprzedni
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 jest o niebo lepszy moim zdaniem niż poprzedni dokładnie na tamtym ledwo było auto widać :gwizdanie: a na tym widać jak lśni
Newman Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Newman, bo mój samochód nie jest czarny a avatar poprawił po mnie Reniu i jest o niebo lepszy moim zdaniem niż poprzedni no do tego co poprzednio był nie porównuje tylko tego co miales na poczatku kolo jakiegos budynku tam było ją fajnie widać a na tej focie co masz teraz to światła mi przypominają mazde 3
jedrekx Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 ten jeszcze poprzedni to było VT zrobione przez Renia
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 siemanko :read: Co sądzicie o wczorajszym meczu ? :>
jedrekx Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 moim zdaniem zle nie bylo, ale Jodlowiec pocisnal
Rekomendowane odpowiedzi