przemciotorun Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 spoko to zapytaj go jak mozesz, ja jeszcze wstrzymam sie do przyszlego tygodnia, i bede musial cos ogarniac powoli[br]Dopisany: 13 Październik 2011, 18:08_________________________________________________no a rozmiar tak jak powyzej 195/65/15 (to chyba jest poprawny rozmiar do 15"?)
Kempes_1985 Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Tak - na takich z fabryki wyjeżdżały. No chyba że jakieś special edyszon Zadzwonię jutro do niego, chyba że chcesz sam namiary. Jakby co to on jest z Papowa Biskupiego najlepiej gdybyś sam podjechał. Wozi oponki z Niemiec, ja i kilku znajomych kupowaliśmy i opony były spoko.[br]Dopisany: 13 Październik 2011, 18:40_________________________________________________Dropsone - PW
Reniu Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 oj tam, oj tam. Nikt wirtulanego browara nie stawiał, więc się wtrąciłem
bula87 Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 setup zimowy aktywny...ale dziwnie wygląda :polew: Artur dystanse i koła już odpoczywają po sezonie jak wrócę z pracy to je umyję trochę
Artur82 Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 setup zimowy aktywny...ale dziwnie wygląda :polew: Artur dystanse i koła już odpoczywają po sezonie jak wrócę z pracy to je umyję trochę no to czekam na dystenas, żeby Reniu mi nie mówił, że mam koła zimowe schowane
dobis1 Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 setup zimowy aktywny...ale dziwnie wygląda :polew: Artur dystanse i koła już odpoczywają po sezonie jak wrócę z pracy to je umyję trochę czasami nie opitol mi moich felg bo zaraz zajadę do KOMFORTU :polew:
Janekx Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 dobis za późno chyba już, fele raczej sprzedane
Reniu Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 no to czekam na dystenas, żeby Reniu mi nie mówił, że mam koła zimowe schowane :cwaniak1:
bula87 Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 setup zimowy aktywny...ale dziwnie wygląda :polew: Artur dystanse i koła już odpoczywają po sezonie jak wrócę z pracy to je umyję trochę czasami nie opitol mi moich felg bo zaraz zajadę do KOMFORTU :polew: dobis za późno chyba już, fele raczej sprzedane :gwizdanie:
WIŚNIA Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 setup zimowy aktywny...ale dziwnie wygląda :polew: Artur dystanse i koła już odpoczywają po sezonie jak wrócę z pracy to je umyję trochę czasami nie opitol mi moich felg bo zaraz zajadę do KOMFORTU :polew: dobis za późno chyba już, fele raczej sprzedane :gwizdanie: sprzedałeś mojego wspólasa felgi przyjedź pod garaż dzisiaj [br]Dopisany: 14 Październik 2011, 17:20_________________________________________________dobis c**j w głowice,robimy swapa na 2.7 biT
bula87 Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 setup zimowy aktywny...ale dziwnie wygląda :polew: Artur dystanse i koła już odpoczywają po sezonie jak wrócę z pracy to je umyję trochę czasami nie opitol mi moich felg bo zaraz zajadę do KOMFORTU :polew: dobis za późno chyba już, fele raczej sprzedane :gwizdanie: sprzedałeś mojego wspólasa felgi przyjedź pod garaż dzisiaj [br]Dopisany: 14 Październik 2011, 17:20_________________________________________________dobis ch*** w głowice,robimy swapa na 2.7 biT oj tam oj tam od razu sprzedałeś..odstąpiłem w uczciwej wymianie na walutę PLN, a myślę że do wiosny coś się znajdzie dla dobisa
Reniu Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Jak tam mija piątkowy wieczór?
Rekomendowane odpowiedzi