Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja planuję w ciągu tygodnia max dwóch zmienić, ale napewno przed 1 listopada :good:[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 12:08_________________________________________________i też sam przekładam kółka :kox:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak odświeżę stalówki bo póki co to daleko im do czarnych - póki co to rost style rulez

Opublikowano

Mi by było szkoda komuś płacić za to co mogę sam zrobić. Może gdybym miał nadmiar środków to sprawa wyglądała by inaczej... jest jak jest, będę zmieniał sam.

u mnie trzeba wyważyć niestety :decayed: jestem ciekaw czy na 17" wjadę do garażu :kox:

Opublikowano

ja setup zimowy już mam, a wczoraj wymieniałem koła u cioci w Seicento :polew: , kółka jak przy taczce :laghing2:

Opublikowano

no niestety mnie czeka wizyta u wulkanizatora, lada moment będą kolejki u oponiarzy więc zmieniam wraz z 1 sniegiem... albo jak bedzie w ciągu dnia koło 0-2 C [br]Dopisany: 19 Październik 2011, 15:09_________________________________________________no i zapraszam również na płyte lotniska w Toruniu jak troszeczke popada biały puch ... pachołki cały czas mam :gwizdanie:

Opublikowano

no niestety mnie czeka wizyta u wulkanizatora, lada moment będą kolejki u oponiarzy więc zmieniam wraz z 1 sniegiem... albo jak bedzie w ciągu dnia koło 0-2 C [br]Dopisany: 19 Październik 2011, 15:09_________________________________________________no i zapraszam również na płyte lotniska w Toruniu jak troszeczke popada biały puch ... pachołki cały czas mam :gwizdanie:

Oj tak płyte dobrze wspomniam wyszaleliśmy się ładnie wtedy :) tylko że troszku twardo było
Opublikowano

ja widze wszyscy na zimowe sie szykuja a ja dopiero wczoraj letnie kupilem :polew:

Opublikowano

ja widze wszyscy na zimowe sie szykuja a ja dopiero wczoraj letnie kupilem :polew:

a kolega na spocie się kiedyś pojawi??

Opublikowano

pojawi pojawi jak auto bedzie :hi:

Opublikowano

Witaj wszystkich serdecznie po długiej przerwie. Tylko nie krzyczeć na mnie :wink4:

Jak wyglądamy ze spotami kiedy się szykuje jakiś spocik. Reniu czemu nie aktualizujesz spoty??

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i mam nadzieje ze do zobaczenie. :>

Opublikowano

makaveli widzę ze zmieniłeś pojazd :) Audi się znudziło?????

nie że znudziło ,ale była okazja "spełnić marzenie" :wink4:
Opublikowano

ostatnio spot był w niedzielę w Toruniu, może w niedzielę po południu zorganizujemy coś w Bydgoszczy?

Opublikowano

Ostatnio była mowa, że może coś w Świeciu w końcu w większym gronie :) Ale jak dla mnie może być i Bydgoszcz

Opublikowano

ja do Świecia nie dam rady dojechać bo będę prosto z trasy :confused4:

Opublikowano

Jak odświeżę stalówki bo póki co to daleko im do czarnych - póki co to rost style rulez

dawaj do mnie do roboty to ci wypiaskuje :naughty:

Opublikowano

dawaj do mnie do roboty to ci wypiaskuje :naughty:

U Szwagra w firmie mam załatwione piaskowanie i malowanie proszkowe. O ile zdążę przed zimą bo już miałem rok temu to zrobić :embarrassed:

Opublikowano

ostatnio spot był w niedzielę w Toruniu, może w niedzielę po południu zorganizujemy coś w Bydgoszczy?

ale jak Bydgoszcz to przynajmniej 17 :good:

ps. Wiśnia jutro dostawa, wieczorem wpadnę z towarem :decayed:

Opublikowano
:bry: